Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dipcihino

hmm 3-10 kasım peki oynanış hakkında biraz bilgi veririmisin yani sürekli rp mi yoksa

oynanış hakkında bilgi vereyim. San Andreas üzerine San Andreas Multiplayer modunu kurup sunucuya girebilirsiniz. Sunucuya girebilmeniz için öncelikle bir karakter yaratmalısınızı. isim_soyisim şeklinde. Bu yarattığınız isim yabancı olmak zorundadır. Çünkü sunucuda resmi dil Türkçe olsada oyun olarak Amerika'da geçmektir. Bu nedenle italyan, amerikan, ingiliz, rus, alman, japon olabilirisiniz. örneğin Tommy_Marcio isimli bir karakter oluşturdunuz. Yaşını ve uyruğunu belirledikten sonra bu karakterin hikayesini yazmalısınız. Yani sunucuda açtığınız karakterin onaylanması için 1 hikaye yazmanız gerekli. Bu hikayeyi başvurular açıldığında, karakter başvurusu yerinden yani vendetta'nın resmi sitesinden göndereceksiniz. Eğer kabul görürse vermiş olduğunu mail adresine şifreniz ve kullanıcı adınız gönderilecektir.
    Güzel bir hikaye yazdıktan sonra onaylandığını varsayalım. Sunucuya sa-mp'dan giriş yaptınız. Başlangıç olarak tiren istasyonundan yada havalimanından doğarsınız. Yani şehre yeni gelmiş gibi. Şehirdeki diğer kişiler ile iletişim kurabilirsiniz. Yeni insanlar ile tanışabilirsiniz. Bir mesleğe girip para kazanabilir, ev , araba veya iş yeri satın alabilirsiniz. Yani başlıkta yazandan anlaşılacağı gibi San Andreas'da yaşıyorsunuz. Gerçek hayatta ne yapıyorsanız sunucuda da aynısını veya daha fazlasını yapmak sizin elinizde. İyi bir oyuncuysanız bir aileye girebilirsiniz, veya şehirde sivil hayat sürebilirsiniz. Oyunda ehliyet alma, hapse girme, balık tutma, oyundaki diğer bir bayan oyuncu ile anlaşırsanız evlenme bile mevcuttur. Düğün kilisede admin yönetiminde yapılmaktadır.

quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Bunu burada duyurduğun için çok teşekkür ederim. Web tabanlı Rp lerden artık bunalmıştım. Kalitesizlik, saygısızlık vs. Birde bunu deneyelim. Tanıttığın için teşekkür ederim. En yakın zamanda açılması dileği ile.

Değiştirme Sebebi: Ekleme...

Bu arada site Bandwith limitini aşmış.

Rica ederim. amacım sunucunun reklamını yapmak değil. Yeterince oyuncu mevcut fakat role playi seven ve bu zevkten tatmak isteyenler için açtım konuyu. Beğenen kullanıcılar görmek beni çok sevindiriyor, iyi ki açmışım diyorum.
    Bende Role Play'e Vendetta sayesinde tanıştım. Role play'e dahil oldukça, oynadıkça çok sevdim ve kopamıyorum. Siz web tabanlı sunucularda oynadığınızdan bir adım önde başlayacaksınız çünkü işin temasını biliyorsunuz. Role playi web tabanında oynadığınıza göre vendetta'yı sevecek, hatta sunucuda eminim iyi bir yere geleceksiniz. Sunucuda hile, terbiyesizlik gibi birşey söz konusu değildir. Hatta Türkçe yazım kuralları ve imlada çok önemlidir. (geliyom, gidiyom, ehehe, :D :P :S gibi terimler yasaktır) Bu tarz hareketlerde bulunanlar anında uzaklaştırılır. Banlanır. Sunucuda IP ban değil, binbir zorluk ile hikaye yazarak alınan kullanıcı isimlerine ban atılır. Yani banlanan bir kişi 1o saniye geçmeden modeme res atıp sunucuya dahil olamaz. Daha anlatacak çok şey var aslında ama zamanım el vermiyor.

Detaylı anlatım ve bizzat bir sunucuya girerek oyunu sunucu açılmadan oynamak isteyen kişiler varsa pm/özel mesaj gönderebilirler. Bizzat ilgilenebilir, bir sunucuya girerek detaylı anlatabilirim.

Düzenleme: evet sunucu açık olmadığından, Vendetta kullanıcıları forumda aşırı yüklendiğinden oldu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 25 Ekim 2008; 18:29:31 >

• Dün saolsun frenzy ve bir arkadaşı oyunu bana detaylı olarak gosterdiler.Öğrendikten sonra başka bir servera giriş yaptım.İlk girdiğim zaman holdingte kapıcılık gorevleri yaptım.Suikast timi şöförü oldum.O iştende çıktım bir generalin koruması ve şöförü oldum.Başka başka işler deneyeyim dedim en sonunda kendimi bir çetenin içinde buldum ve çete bana bolca para ve silah verdi.Sonra çeteden çıkmak zorunda kaldım.inşaat şirketinde nakliatçılık yapıyordum ki önümü suikast timi kesti.Silahlarını bana doğrulttular ve arabaya bindirdiler kapıyı kilitlediler eski çetemin patronlarının yanına beni goturduler ve orda beni yere yatırıp tekmelediler.Bütün param ve silahlarım geri alındı baktım zarara giriyorum çıktım oyundan.Şuanda bir nakliat şirketinin müdürüyüm.Yani anlıcanız oyun tek kelimeyle mükemmel.

• Epey aksiyon yaşamışsın. Bir günde o kadar işe girilir mi yahu. Vendetta açılsada bizde oynuyabilsek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

Dün saolsun frenzy ve bir arkadaşı oyunu bana detaylı olarak gosterdiler.Öğrendikten sonra başka bir servera giriş yaptım.İlk girdiğim zaman holdingte kapıcılık gorevleri yaptım.Suikast timi şöförü oldum.O iştende çıktım bir generalin koruması ve şöförü oldum.Başka başka işler deneyeyim dedim en sonunda kendimi bir çetenin içinde buldum ve çete bana bolca para ve silah verdi.Sonra çeteden çıkmak zorunda kaldım.inşaat şirketinde nakliatçılık yapıyordum ki önümü suikast timi kesti.Silahlarını bana doğrulttular ve arabaya bindirdiler kapıyı kilitlediler eski çetemin patronlarının yanına beni goturduler ve orda beni yere yatırıp tekmelediler.Bütün param ve silahlarım geri alındı baktım zarara giriyorum çıktım oyundan.Şuanda bir nakliat şirketinin müdürüyüm.Yani anlıcanız oyun tek kelimeyle mükemmel.

Oyun açıldı mı?

• quote:

quote:

Dün saolsun frenzy ve bir arkadaşı oyunu bana detaylı olarak gosterdiler.Öğrendikten sonra başka bir servera giriş yaptım.İlk girdiğim zaman holdingte kapıcılık gorevleri yaptım.Suikast timi şöförü oldum.O iştende çıktım bir generalin koruması ve şöförü oldum.Başka başka işler deneyeyim dedim en sonunda kendimi bir çetenin içinde buldum ve çete bana bolca para ve silah verdi.Sonra çeteden çıkmak zorunda kaldım.inşaat şirketinde nakliatçılık yapıyordum ki önümü suikast timi kesti.Silahlarını bana doğrulttular ve arabaya bindirdiler kapıyı kilitlediler eski çetemin patronlarının yanına beni goturduler ve orda beni yere yatırıp tekmelediler.Bütün param ve silahlarım geri alındı baktım zarara giriyorum çıktım oyundan.Şuanda bir nakliat şirketinin müdürüyüm.Yani anlıcanız oyun tek kelimeyle mükemmel.

Oyun açıldı mı?

Hayır ben başka bir serverda oynadım ve battım battıktan sonra bütün çetelerin arabasını çalmaya başladım ve en sonunda FBI yakaladı ve hapisteyiz oyunu bıraktım

• bu sölediklerini okurken kafamda canlandırdım ve cok süperdi hangi serverdaydınız hemen yazarmısın acilen oynamak istiyorum frenzy ve basklarıda olabilir yardım ederseniz ögretirseniz cok makbule simdiden tesekkürler.bu arada hangi servera girdiysem hep birbirlerini kesiolardı cok kötü hic bi zevk alamadım simdiden saolun.
  • quote:

quote:

quote:

Oyun açıldı mı?

Hayır ben başka bir serverda oynadım ve battım battıktan sonra bütün çetelerin arabasını çalmaya başladım ve en sonunda FBI yakaladı ve hapisteyiz oyunu bıraktım

Peki bende bir deneyeyim o serveri. Hem hazırlık olur.

• evet su serverı sölermisiniz oynamak istiyorumda vendetta cıkana kdr
  • Konuyu dağıtmak istemiyorum ve bu yuzden deneme amaçlı PM attım size ama söylediğim serverda bug çok fazla ve adminler hile kullanabiliyor yani güvenilir değil.Ama deneme amaçli aliştirma amaçlı buyrun girin ama şuan bakımda
  • ben girdim ancak anlıyamıyorum bide kimseyi göremedim daha yardım edebilirmisiniz acaba oyuna girerseniz cok iyi olur
  • Neyse zaten deneme amaçlı giriyoruz. VendettaRPG açıldığında hikaye isim ve neler yapacağım hazır. Az kaldı az.
  • Banlandığım için giremiyorum server listesinde gözükmüyor bende kimseyi bulamıyorsanız kumarhaneye gidin orda birileri vardır.Birde yazdığınız yazıları herkez gormez sadice yakınınızdaki gorur /call yazıp numarayı yazarsanız istediğiniz kişiyi arayabilirsiniz.
  • anladım siz yeni bir hesap acsanız giremezmisiniz acaba bide /call yazıp numara yazın demissiniz numarayı nerden bilicem arıcam kişinin numarasını nerden ögreneblirim
  • konuyu kirletmek istemiyorum arkadaşım en iyisi pm den mesaj atayım
  • merakla çıkışını bekliyorum rp deneyimim vardı hp den
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sensuis

anladım siz yeni bir hesap acsanız giremezmisiniz acaba bide /call yazıp numara yazın demissiniz numarayı nerden bilicem arıcam kişinin numarasını nerden ögreneblirim

oyunda cep telefonu satın aldığınızda numaranız stats'ınızda yazar. Yani kimliğinizde. oyunda /stats yazarsanız numaranızı görürsünüz. Diğer kişiler ile telefonla görüşmek içinse o kişilerden telefon numaralarını öğrenmelisiniz.

Role Play'i öğrenmek isteyen, sunucu açılana kadar alıştırma yapmak isteyenleri geçici olarak açtığımız sunucuya bekleriz: 78.183.56.103:7777
  • nie akşamları site çöküyo giremiyorum
  • GTA oyununun isim haklarını ünlü RPG oyun geliştiricisi olan Bioware firması alacak diyorlar. Gerçi Bioware'i de EA aldı ama, konu o değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 26 Ekim 2008; 16:41:11 >
  • hala site çökük nie girilmiyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

hala site çökük nie girilmiyo?

Hayır site yerinde. Çerezleri yemenizi öneririm.(Temizlemenizi)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.