Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
229.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Impavide

Furkan Yağız Demek Alves_Bonveras sensin ha.Sayende başıma gelmeyen kalmadı

Aaa neyaptım ki ben sana?

Edit: Son koyduğun resmi birdaha baktımda Cunup olayı kopardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 29 Ekim 2008; 14:23:00 >

• ya konuyla alakasız ama vendetta açılana kadar server lazım oynadığınız server ı bi yazabilirmisiniz veya özel mesaj
  • Güzel bir role play olmuş fakat bir kaç hata var.

"bayanın arkasına geçer", "taciz etmeye başlar" diye emote olmaz. Yanlış emote kullanmışsınız. Bayanın arkasına karakteriniz ile geçebilirsiniz ve pekala biz bunu görebiliriz. Taciz etmeye başlar yerine, ne şekilde bir taciz yapacaksanız onu yazmalısınız. Örneğin /me bayanın bacaklarını okşar, /me elini kotunun içerisine sokar, /me göğüslerini okşar vs vs gibi. yani yapacağınız şeyleri belirtmelisiniz. aksi takdirde yapılan emoteler hatalıdır. Ayrıca banyo yapma gibi birşey söz konusu değildir. Diğer kişinin belirttiği gibi çoğu oyuncu oyunda müslüman değil, hristiyandır. Bu yüzden biraz gülünç olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 29 Ekim 2008; 15:47:49 >

• istemezdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

sitede şuan bir sorun yok, arada bir oluyor.

Düzeltme: sabah açılan sunucu tekrar aktiftir. vendetta'dan önce oyuna girerek öğrenebilmeniz için tekrar aktif ettik.

HostName: Vendetta RPG- Resmi Film cekim sunucusu
    Address: 78.183.56.103:7777
    Players: 0 / 30
    Ping: 44
    Mode: Vendetta RPG- Film
    Map: VRPG

Not: Vendetta Role Play Versiyon III ile uzaktan veya yakından bir alakası yoktur. Versiyon çalışmalarından dolayı resmi sunucu kapalıdır. Bu açılan Film çekim sunucusu, oyundan ön bilgi almanız için açılmıştır.

ben bu servere giremedim retrieving info yazıyor aktif değilmi yoksa

• Şu Venturasta benzin alıyım dedim 225000$ tuttu olucak işmi ya.Şimdi bi saat sonra hapise giricem.Nickim Albert Maier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 29 Ekim 2008; 17:53:53 >
  • o sunucuyu arkadaşın makinesine açmıştık. geçici bir süre için. kapanmıştır şimdiye kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

Şu Venturasta benzin alıyım dedim 225000$ tuttu olucak işmi ya.Şimdi bi saat sonra hapise giricem.Nickim Albert Maier

Evet banada PM atmıştın. Tam FBI sınavındaydım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Şu Venturasta benzin alıyım dedim 225000$ tuttu olucak işmi ya.Şimdi bi saat sonra hapise giricem.Nickim Albert Maier

Bu server güzel değil sitesi kapandı foruma yazamıyorum admin oyunda pm atcam yazamıyorum blocklamış adam kimse ilgilenmiyor olan bana oldu 225000$

• quote:

quote:

quote:

Bu server güzel değil sitesi kapandı foruma yazamıyorum admin oyunda pm atcam yazamıyorum blocklamış adam kimse ilgilenmiyor olan bana oldu 225000$

Bu tarz "Taklit" sunucuları vendetta ve vendetta oyuncuları olarak desteklemiyor ve onaylamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 30 Ekim 2008; 10:19:49 >

• ya yarın alcam gta yı ark tan bi server yok mu vendetta açılana kadar oynuycağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

ya yarın alcam gta yı ark tan bi server yok mu vendetta açılana kadar oynuycağım

Var. Zaten orada oynuyoruz...
  • tmm işte özelden atarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dipcihino -- 29 Ekim 2008; 22:35:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

tmm işte özelden atarmısın?

quote:

İletilemiyen Kişisel mesaj: dipcihino Kişisel mesaj almak istemiyor veya seçemiyor
  • bana da özelden atarmısın
  • Vendetta sunucusuna az zaman kaldı arkadaşlar. Oynamayı düşünüyorsanız şimdiden bir hikaye yazmaya başlayın derim. Örnek hikaye olarak bu hikayeye bakabilirsiniz.

http://vendettarpg.com/forum/index.php?topic=3364.0
  • quote:

Vendetta sunucusuna az zaman kaldı arkadaşlar. Oynamayı düşünüyorsanız şimdiden bir hikaye yazmaya başlayın derim. Örnek hikaye olarak bu hikayeye bakabilirsiniz.

Bencede. Diğer serverlerde hiç zaman kaybetmeyin. Rpden bir haber çoğu oyuncuları... Benim hikayem hazır ama isim bulamadım. İsim yerleştirilecek yerler boş..

• bende yazdım bişeyler ama benim isim konusunda terettütlerim var bakalım
  • quote:

quote:

Vendetta sunucusuna az zaman kaldı arkadaşlar. Oynamayı düşünüyorsanız şimdiden bir hikaye yazmaya başlayın derim. Örnek hikaye olarak bu hikayeye bakabilirsiniz.

Bencede. Diğer serverlerde hiç zaman kaybetmeyin. Rpden bir haber çoğu oyuncuları... Benim hikayem hazır ama isim bulamadım. İsim yerleştirilecek yerler boş..

Role Play'e uygun isimlerden bir alıntı yaparak sana yardımcı olmaya çalışayım.

Bizim serverimiz "Godfather" konu aldığı için size bir kaç italyan isimleri vermek istedim tabi bu sizin taktirinize kalmiş isterseniz kendi koyduğunuz isimleride kullanabilirsiniz sadece istekten dolayı böyle bir ihtiyaç hissettik ve sizin için hazırladiğım italyanin en önde gelen italyan mafyasının isimleri veriyorum..

Barzini Ailesi : Domenica Mazza - Pietro Testa - Bobby Toro

Corleone Ailesi : Sonny Corleone - Tom Hagen - Fredo Corleone - Salvatore Tessio - Pete Clemenza - Paulie Gatto - Rocco Lampone - Al Neri - Willie Cicci - Jaggy Jovino - Jimmy Denunzio - Luca Brasi

Cuneo Ailesi : Luciano Fabbri - Marco Cuneo - Ronnie Tosca - Mario Debellis

Stracci Ailesi : Jack Fontana - Salvatore Stracci - Oscar Zavarelle - Leon Grossi

Tattaglia Ailesi : Freddie Nobile - Bruno & Johnny Tattaglia - Tony Bianchi - Donnie Marinelli - Mikey Saleri - Squeegie Mcneese - Luigi Bonetti - Rocky Dellabarca

Başka İsimler..

Emilio Brunetti - · Apollonia Vitelli - Kay Adams - Vincent Mancini - Vincent Forlenza - Louie Russo - Joe Zaluchi - Frankie Falcone - Tony Molinari - Sam Drago - Paulie Fortunato - Ozzie Altobello -

Not: Bazı isimler "Aile Soyadları" içermekte lütfen bu soyadlarını kullanmayiniz... Kullandığınız taktirde karakteriniz banlanır..

* Alıntıdır

Tabii bu sizin seçiminizdir. italyan, ingiliz, amerikan, japon, çinli olabilirsiniz.

• ismimi Paul Vincent diye düşünoyrum ama deyiştirebilirim
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.