Bildirim
RPG severler yardım !!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
The witcher 2 var.Oyunçevirinin azmi ile resmi olarak oyunu kurduğunda aktif oluyor.Ayrıca indirimdeyken deus ex human revlolotion gibi bir efsaneyi bırakma derim.Zaten anlarsın konuyu hemen hemen.Bunun dışında stealth oyunları var.Ben RPG manyağı olarak hitman vb stealth oyunlarıda severek oynuyorum -
Risen
Dragon Age:Origins
Borderlands
Hepsinin oyunçeviri de yaması mevcut. -
oyunçeviri mass efec 2yide çevirdi bir bak -
Mass effect 2 kesinlikle öneririm :D 20 saatlik bir macera için ondan iyisi yok -
quote:
Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123
The witcher 2 var.Oyunçevirinin azmi ile resmi olarak oyunu kurduğunda aktif oluyor.Ayrıca indirimdeyken deus ex human revlolotion gibi bir efsaneyi bırakma derim.Zaten anlarsın konuyu hemen hemen.Bunun dışında stealth oyunları var.Ben RPG manyağı olarak hitman vb stealth oyunlarıda severek oynuyorum
aynı kafadayız senle birtek deus ex i oynamadım hitmanı felan oynadım witcher 2 yide
EEE BAŞKA YOKMU ARTTIRAN :D -
quote:
Orijinalden alıntı: PKRon
quote:
Orijinalden alıntı: XxxOnurxxX123
The witcher 2 var.Oyunçevirinin azmi ile resmi olarak oyunu kurduğunda aktif oluyor.Ayrıca indirimdeyken deus ex human revlolotion gibi bir efsaneyi bırakma derim.Zaten anlarsın konuyu hemen hemen.Bunun dışında stealth oyunları var.Ben RPG manyağı olarak hitman vb stealth oyunlarıda severek oynuyorum
aynı kafadayız senle birtek deus ex i oynamadım hitmanı felan oynadım witcher 2 yide
EEE BAŞKA YOKMU ARTTIRAN :D
Kesinlikle oyna deus exi :D bi dene bence farklı yollar falan gerçekten süper.50 saatimi verdim oyuna bırakamıyorummmmmmmm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X