Şimdi Ara

RS232 Kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    EMU yüklemek için kullanılan RS232 kablosu bağlantısı nasıl.Bir tarafı Erkek Bir tarafı dişi 9 pin kablomu?Bağlantı nasıl.

• bu işi yapan yokmu
  • rs232 kablosu her cihaz için içindeki bağlantı şekilleri farklı olabilir ama genellikle her iki tarafıda dişi olur
    bilgisayarın com girişi erkektir cihazın arkasındki rs232 girişine bak dişi ise bir tarafı erkek bir tarafı dişi olandan al
    yok cihazın rs232 girişi erkekse 2 tarafı dişi olandan al
  • rs232 nin karşılıklı uçları nasıl bağlanacak diye sormalıydım biraz eksik sormuşum.Yani 1 numara karşıdakinin 3 üne gibi.Benim recivere girecek uç erkek PC deki de dişi olmak zorunda
  • hadi bi cevap verde şu kabloyu yapayım
  • arkadaşım planet için kablo bağlantı şeklini bulamadım ama trident cihazla uyumlu olduğunu söylüyorlar
    bağlantılar birebir olması lazım
    1-1
    2-2
    3-3
    4-4
    5-5
    6-6
    7-7
    8-8
    9-9
    bir dene istersen
  • çok sağol dispeçer arkadaş ama 9 ucunda kullanılması çok zor ben önce 2-2,3-3 ve 5-5 deneyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ethernet kablosu
    10 ay önce açıldı
    GPON ETHERNET KABLOSU?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yine harikalar yarattın arkadaş senin dediğin gibi imiş ve yine senin söylediğin emu programı ile kanal listesini kopyaladım daha sonra yeni emu yu yükledim ve tekrar kendi kanal listemi yükledim sorun yok gibi.Birtek cine 5 çözmüyor onuda ben kendim yazacağım .Birde favori 2 yok ama sorun değil sayende yüklemeyi başardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.