selamlar EMU yüklemek için kullanılan RS232 kablosu bağlantısı nasıl.Bir tarafı Erkek Bir tarafı dişi 9 pin kablomu?Bağlantı nasıl.
bu işi yapan yokmu
rs232 kablosu her cihaz için içindeki bağlantı şekilleri farklı olabilir ama genellikle her iki tarafıda dişi olur bilgisayarın com girişi erkektir cihazın arkasındki rs232 girişine bak dişi ise bir tarafı erkek bir tarafı dişi olandan al yok cihazın rs232 girişi erkekse 2 tarafı dişi olandan al
rs232 nin karşılıklı uçları nasıl bağlanacak diye sormalıydım biraz eksik sormuşum.Yani 1 numara karşıdakinin 3 üne gibi.Benim recivere girecek uç erkek PC deki de dişi olmak zorunda
hadi bi cevap verde şu kabloyu yapayım
arkadaşım planet için kablo bağlantı şeklini bulamadım ama trident cihazla uyumlu olduğunu söylüyorlar bağlantılar birebir olması lazım 1-1 2-2 3-3 4-4 5-5 6-6 7-7 8-8 9-9 bir dene istersen
çok sağol dispeçer arkadaş ama 9 ucunda kullanılması çok zor ben önce 2-2,3-3 ve 5-5 deneyeyim
Yine harikalar yarattın arkadaş senin dediğin gibi imiş ve yine senin söylediğin emu programı ile kanal listesini kopyaladım daha sonra yeni emu yu yükledim ve tekrar kendi kanal listemi yükledim sorun yok gibi.Birtek cine 5 çözmüyor onuda ben kendim yazacağım .Birde favori 2 yok ama sorun değil sayende yüklemeyi başardım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme