Hemen güç kaynağı denebilir çünkü en çok sabep olan donanım psu dur katılıyorum ama bu nedenle eski dandik psu mu değiştirip tagan 380w aldım bu noktada hem fikiriz bunu geçelim cpu fanı işlmeciyle gelen tipik intel fanıydı işlemci için yeterliydi fakat bi müddet sonra fanın teklediğini ve devirin aşırı düşük olduğunu hatta bazen durduğunu farkettim reset için bire bir neden değiştirdim tabiki sıcaklık değerleri çok normal fakat bu iki değişiklikte bazen karşılaştığım nedenini bir türlü anlıyamadığım resetlenme problemini gidermedi basit örnekler veriyim bazen bir foruma yazı yazarken yazımın sonunda :) gidebileceği gibi bazen web cam girişini çıkardığımda da gidebiliyor sürekli download yapan bir insanım düşünün kaybettiğim verileri . Bazen oyun oynarken bazen mp3 dinlerken yaşadığım bu saçma problemi şimdilerde ya boarda yada ekran kartına bağlıyorum aklım almıyor başka ne olablir ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme