Arkadaşlar benim ilerde en çok istediğim meslekler radyo sinema ve televizyon ve besyo. Ama bu ikisi arasında karar veremiyorum rst okuyanları araştırdığımda biri diyo iş yok diğeri diyo çok alakasız bir iş alırsın eline diğeri diyo torpilin olması lazım bir tanıdığın olması gerekiyo vs. vs. vs. diğerleride iyi bölüm gidin diyo :) Şimdi burada karar vermek gerçekten zor ilgilenen varsa lütfen açıklasın iş imkanını, hak edilen geliri, iş saatleri vs. söylesin çünkü seviyorum bölümü sadece yapılan okuduğum yorumlar yüzünden gitmem yani gitmez isem. Besyo konusuna gelirsek beden eğitimi öğretmenliği düşünüyorum bu ihtimalde ancak rst olmaz ise bunu yaparım çünkü ikinci sevdiğim meslek bu geliyor hem rahat duyduğuma göre bilen varsa yine aydınlatsın da ben bildiklerimi söyleyeyim sınavlarda rahatmışsın, öğretmenliği rahatmış aynı zamanda özelden de iş yapınca iyi para geliri varmış vs. vs. RST olayını tam anlamıyla bilmek istiyorum.. Bunun üzerine hangisini seçmeliyim sizce? Daha erken olabilir fakat şimdiden bir hedef koymayınca hiçbir şekilde istekli olamıyorum okumakta.