< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RTE’nin Korunmasına 6 ayda 1 MİLYAR LİRA Harcadık (3. sayfa)
-
-
Trolist yazmış
Not: Her ay aynı haberler ve altına aynı yorumlar :) Şaka gibi bir muhalefet. Abi siz kazara iktidar olursanız at arabası ile gezin isterseniz su tabancası ile korunun gerekirse BANA NE... Ama ülkenin Cumhurbaşkanının korunacan bu kadar basit.
Sezer de bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yaptı. 40 korumayla geziyordu. Kırmızı ışıkta bekliyordu... Başına hiçbir şey gelmedi, gelmez de.
Ülkede sanki milli gelir yüz bin dolar olmuş. İşsizlik sıfırlanmış. Vergi adaleti sağlanmış...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 22 Ağustos 2024; 17:31:37 > -
Peygamberin kaldığı evin aylık kirası kaç avroydu? Ya Müslümanların Emiri Ömer'in yamalı hırkası kaç avro? Muaviye saray dikerken Hristiyan şehirleri örnek gösteriyormuş. Ne acı ki sizler onu bile yapamıyorsunuz.
-
Emin ol bunu kimse öldürmez. Gören de vatanın milletin hayrına bir iş yapıyor zanneder. Emperyalistler kullanışlı elemanlarını bizden daha iyi korurlar. Tayyip intihar edicem desin en başta Amerika kurtarır. Etme eyleme senin gibisini nerden bulacaz der.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vade günü geldiğinde kim olursa olsun, ne kadar para harcanırsa harcansın insanoğlunu kimse koruyamayacak...
O gün, nefes alan herkese bir gün gelecek....
-
Azrail'i Silivri'ye kapatmaya kalkar bunlar...
-
Di mi Azrail'i yargılarken de 3 defa savcı 5 defa hakim değiştirtirler.
-
Yunanistanla normalleşme imzaları bir kaç ay önce atıldı. Hatta senin işverenin Yunanistan’a bizzat gitti akdenizde petrol filan aradığın yok. Batı sopayı gösterince gemileri işverenin Antalya kıyısına çekti.
Şu an AKP’nin zıt gittiği 1 tane devlet yok. İsrail diyorsun o bile palavra. İsraille ticaret bitmiş ama savaş altında olan Filistinle ilginç bir şekilde rekor oranda artmış vay anasını sayın seyirciler
Eskiden daha kaliteli troller görüyorduk vallahi trolün kalitesi bile düştü.
Madem korkuyorsun ne diye konusuyorsun diye sorarlar adama. Hem gölgenden korkacaksın, hem ağzına geleni söyleyeceksin
O iş vereniniz olan pörtlek gözlü goebbels hayranına söyleyin sizin maaşlarınızdan kessin de reisine koruma alsın. Çekin artık elinizi milletin cebinden..çeyrek asırdır sömürdüğünüz yetmedi mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 24 Ağustos 2024; 16:40:18 >
-
Hee tamam o zaman.
Yaa gerçekten çok sığ bir muhalif kitle var ülkede. Döndür dolaştır aynı konuları her ay gündem etmekten bıkmadınız gitti. Aynı trol konular aynı trol söyler iyice gına getirdiniz artık. Daha geçtiğimiz günlerde Yunan bir bakan Ankarayı vururuz F35 ler ile gideriz gibi açıklama yapmadı mı . Daha 2-3 ay olmadı Kıbrıs'ın kurtuluşunun 50. yıl dönümünde zıtlaşılmadı mı Yunan ile.
Cumhurbaşkanları düzeyinde karşılıklı görüşmeler olsa bile altta altta restleşmeler inatlaşmalar tam gaz devam ediyor.
kazara CHP iktidar olsun isterse korumasız değil donsuz gezsin BANA NE... ORada bir sürü ülke saydım terör örgütü saydım kimse bize düşman değil dış politika ve iç politikada her şey güllük gülistanlık mı onu mu anlatıyorsun ? Cumhurbaşaknı korunacak bu kadar basit NOKTA. Sen iktidar olursan koruma istersen Banane.
Libya tezkeresine hayır diyenler. Petrol arama gemisine ne gerek var diyenler. Doğu Akdenizde ne işimiz var diyenler. Saçma sapan Yunan tezlerini savunanlar . Mavi vatana masal palavra diyenler gelmiş burada akıl veriyor edebiyat yapıyor şaka gibi yaa.
Tekrar yazıyorum kazara CHP iktidar olursa KORUMASIZ GEZSİNDE GÖREYİM. Daha şimdiden kaç koruma ile geziyorlar haberin var mı acaba ?
-
Tayyipten öncesi ile karşılaştırmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X