Şimdi Ara

RTE’nin Korunmasına 6 ayda 1 MİLYAR LİRA Harcadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece RTE’yi değil ailesini de koruyoruz

Emekli ve asgari ücretli için “para yok” denirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ordusu için para saçılıyor. Bu yılın ilk yarısında sarayları ve Erdoğan ile ailesini korumak için devletin kasasından 1,1 milyar TL harcandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son adam, 1938'de öldü. Büyük Türk milletinin bir ferdi olarak, Anadolu'ya Balkanlar'dan gelmişti ki bu coğrafyanın görüp görebileceği en nadide ganimetti. Ömrünün son yıllarında, gizlice saraydan kaçıp halkın arasına karışmayı pek sever olmuştu. Türk toplumunun modernleşmesini yakından izlemek istiyordu. Rüyasını gerçeğe dönüştürmüştü. Uçurumun kenarında sallantıda olan yıkık bir ülkeyi, güvenli alana çekebilmişti. Genç diyebileceğimiz 57 yaşındaki Halaskâr'ın ölümü, geride kalan milyonlarca yurttaşı yaralı bıraktı. O gün, bu gündür, huzur bu topraklara bir daha uğramadı.

Rezalet. Hele ki ilk test sayfası tam bir beyin yıkama aracı. Tamamen akepenin leş politika zihniyetinin çocuklara zerk etme çalışması.

Ben olsam oraya el yazıyısıyla ekstra şıklar ekler öyle hocaya verirdim ama işte çocuk aklı masum, bilmez.

3. Soru D Hiçbiri, yine 4. soru D) Y - Y 5. Soru D) Hiçbiri gibi.

forum genelindeki muhalefet yanlısı forum üyelerine genel sesleniyorum;

bu "yaratığa" cevap vermeyin... muhatap almayın...  

beni blokladığı için zaten ben cevap veremiyorum. o konuda sıkıntı yok...  

bırakın... ödüllendirmediğiniz davranış sönümlenir...

kendi factionımız içinde buna genel aforoz ilan edelim... yokmuş gibi davranın...

öldüm Allah dese, yine de yardımına koşmayın... günahınız ne ise, ben üstlenirim kendi defterime...

• RTE’nin Korunmasına 6 ayda 1 MİLYAR LİRA Harcadık

• e kardeşim hanife'yi öldürdüler reisimiz de mi ölsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 19 Ağustos 2024; 0:40:39 >
  • Kiymetlimissssss...

• ry4n kullanıcısına yanıt

Test kitapçıklarında buna tuzak soru diyorlar sanırım...

• enizam E kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 19 Ağustos 2024; 9:21:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Gerekiyorsa daha fazla harcanmalı Cumhurbaşkanımızın güvenliği için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Reis bu kadar niye korkuyo ki düşmanı yok
    Avrupa için mülteci kampı hatta ingiltere parasını verip çöpünü falan da boşaltıyo ülkeye

Amerika rusya ısrail herkes bayılıyor reis rahat ol ya

• Emrah_d kullanıcısına yanıt
    Parasını siz verin (AKP’liler) o zaman. Kabul mu?
    Değil tabi.

Muhtaçsınız bizim paramıza

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Binalinin tuzladaki boş evinin bulunduğu site girişinde yıllardır polis ekip otosu bekler, en az 3 polis her gün orada gece gündüz nöbette. Adamın hiç bir vasfı yok. Bu ülke böyle israf görmedi.

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Verginden o korumaya düşen payı hesaplada vereyim sana .

Ortalama 12 bin falan hadi at çocuğa.

• EvMüdüresiii kullanıcısına yanıt

Vergisinden korumaya sadece 12 bin düşüyorsa helal olsun son yüzyılın vergi rekortmeni olması gerek.

1 milyarı az buldunuz 12 bini çok mu buluyorsunuz

işte durumu özetlediniz teşekkürlerRTE’nin Korunmasına 6 ayda 1 MİLYAR LİRA Harcadık 

• Maşallah. Emekliye gelince para yok. İşçiye gelince para yok. Memura gelince para yok. Ama kendi korunmasına gelince para çok. Kendisi için para konusunda hiçbir sınır yok.

• ry4n kullanıcısına yanıt

Rezalet. Hele ki ilk test sayfası tam bir beyin yıkama aracı. Tamamen akepenin leş politika zihniyetinin çocuklara zerk etme çalışması.

Ben olsam oraya el yazıyısıyla ekstra şıklar ekler öyle hocaya verirdim ama işte çocuk aklı masum, bilmez.

3. Soru D Hiçbiri, yine 4. soru D) Y - Y 5. Soru D) Hiçbiri gibi.

• İstanbul depremi dedikleri şey bu olabilir , başka açıklaması yok bu durumun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 gün oldu bir diyanet veya saray haberi yada Erdoğan'un koruma masrafı haberi gelmiyordu.

Bunu attığınız iyi oldu bir an telaşlanmıştım nerde kaldı diye.

Not: Her ay aynı haberler ve altına aynı yorumlar :) Şaka gibi bir muhalefet. Abi siz kazara iktidar olursanız at arabası ile gezin isterseniz su tabancası ile korunun gerekirse BANA NE... Ama ülkenin Cumhurbaşkanının korunacan bu kadar basit.

Not: Bu arada üstte birisi matematik hocası kimse 1 milyar TL yi 85 milyona bölüyor ve 12 bin TL buluyor :D Şakadır umarım. Matematik hocasına selamlar buradan. Ama kişi başı aylık 1 TL bile yapmıyor o para.

• Gerçek vatansever Türk halkını zaten sindirdiler. Kimden korkuyor ki, plan çerçevesinde ülkeye doldurduğu ve halkın vergileri ile beslediği arap kardeşlerinden mi? ABD-Avrupa zaten reisin yanında. Ne isterse yaptırtıyorlar. Herhangi bir tehdit yok Reis için. Şu koruma giderini adam gibi bir yabancı(avrupa-asya-abd-rusya farketmez) şirket planlı bir şekilde yapsa en az 20 kat daha düşük ücretle 20 kat daha iyi koruma sağlar. Siz sanıyor musunuz ki bu 1 milyar TL'li korumaların işini doğru düzgün yaptığını, güzergahları planladığını falan. Liyakatın olmadığı yerde her zaman sorun çıkar. Burada sorun çıkmamasın tek nedeni Cumhurbaşkanı'na karşı bir tehdit olmaması.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.