Şimdi Ara

RTK'da oynayanlar :) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bildiğiniz gibi RTK WoW Dünyanın en iyi sunucularından biri Tüm Heroicler & Raidler hatta Wintergasp battle , talentler magenin 3 e bölünme , hunterin geriye zıplatma , warlockun tp , dknın yanına çekme skilleri dahi çalısıyor...
    Benim asıl merak ettiğim RTK da oynayan türk varmı ? Varsa gerçekten cok güzel olucak :) biz şuan 3-4 arkadas başladık . 400 Online oluyor genelde 500 fln oynayanlar varsa buraya yazarlarsa güzel olur.
    Server: Aftermate
    Nick psikotrex

http://wow.rtkgaming.com/ sitenin tasarımı cok gzl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stofin -- 25 Kasım 2009; 13:57:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: stofin

Arkadaslar bildiğiniz gibi RTK WoW Dünyanın en iyi sunucularından biri Tüm Heroicler & Raidler hatta Wintergasp battle , talentler magenin 3 e bölünme , hunterin geriye zıplatma , warlockun tp , dknın yanına çekme skilleri dahi çalısıyor...
    Benim asıl merak ettiğim RTK da oynayan türk varmı ? Varsa gerçekten cok güzel olucak :) biz şuan 3-4 arkadas başladık . 400 Online oluyor genelde 500 fln oynayanlar varsa buraya yazarlarsa güzel olur.

Peki o private serverda gladiator setleri alabilir miyim alırsam gerekir mi
  • Kardes Bende O Serverdayımda Senin Nickin Ve Hangi Irktan Sın Ally mi Horde mi Acil Bir Cevap Bekliyorum!!!!
  • Gelim arkadaslar ya beraber oynayalım Türklerin olmasını cok istiyorum :( Gördüğüm en kaliteli server şuan Tüm ama Tüm heroicler raidler ve raidlerin heroic modları tam speller full talentler calısıyor .( oyundaki nickim ''Psikotrex'' Hordeyim :)
  • Arkadaslar biz şuan 6 arkadaş guild kurduk -Ottoman Empire- adıyla , psikotrex , mici , favori , kasatura , chevelle hangisine online rastlarsanız guild teklifinde bulunun alırlar :)

Bu arada server gerçekten mükkemmel bug bulamıyoruz neredeyse herkesi bekleriz :)
  • Benim alliance carım vardı bende horde açayım madem türkler var:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0xnemesis0x

Benim alliance carım vardı bende horde açayım madem türkler var:)

Gelicem dedinde hiç whisp fln gelmedi bana
  • insan bi link falan verir serverın xD
  • Hangi server olduğunu yazsan 2 tane server var dikkat ettiysen
  • Pardon ya :) Aftermath serveri :)))

http://wow.rtkgaming.com/

siteside burası ayrıca download kısmından serverin yaptığı wallpaperler var . Lichkingli olan wallpaper çok güzel 1900 çözünürlük :)
  • 3.2.2 oldugu zaman haber verirseniz sevinirim :S benim patch 3.2.2 yapmıs bulundum en bastan da ugrasması cok zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fault

3.2.2 oldugu zaman haber verirseniz sevinirim :S benim patch 3.2.2 yapmıs bulundum en bastan da ugrasması cok zor...

Oke yalnız server çok mükkemmel ben böyle server görmedimya 80 olup heroic , wintergasp yapmak için sabırsızlamıyorum xd
  • rateler nasıl ? burdaki arkadaşlardan çoğunluk hangi serverda(2tane var) ve hangi tarafta(horde-alliance)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykuttekkan

rateler nasıl ? burdaki arkadaşlardan çoğunluk hangi serverda(2tane var) ve hangi tarafta(horde-alliance)

Aftermate , rateler blizzlike çok kolay kasılmıyor . Çok zorda değil 3x
    Diğer server pandomia (öyle bişe) oda 30x ama ben Aftermateyi öneriyorum daha gerçekçi daha eğlenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 19 Aralık 2009; 20:24:20 >
  • peki horde siniz demi ? benim kafamda alliance/night elf -druid açmak vardı, ama sanırım siz horde siniz. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykuttekkan

rateler nasıl ? burdaki arkadaşlardan çoğunluk hangi serverda(2tane var) ve hangi tarafta(horde-alliance)

Night elf açmayı düşünüyorum. Ortalama kaç türk var.
  • biraz baktımda bayağı kaliteli bir servera benziyor. Gönlümden alliance geçiyor ama belli değil, acaba hordemi acsam ?? kararsız kaldım.
  • Tabikide...

FOR THE HORDE !!!!!
    Horde olun arkadaşlar pişman olmayın ... çoluk çocuk yerine düzgün yaş ortalamasına sahip olan horde birliğinde oyunun tadını çıkarın derim ..
    İsmim Psikotrex p.m atarsınız oyunda olursam gerçi şu aralar AION oynuyorum pek vakit bulamıyorum onun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 19 Aralık 2009; 21:32:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.