Bildirim
rtl 8201 cl driver
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bunu bir dene
http://www.driverlar.com/downloading/1577 -
denedım bakalım olcak mı hıc sanmıyorum galıba bu anakart cakma gbı gelıyo bna -
olmadı arkadasım ya hata verıyor baska var sa bı zahtem lutfenn kac gundur bunun la ugrasıyorum ya -
quote:
Orijinalden alıntı: isaa52
olmadı arkadasım ya hata verıyor baska var sa bı zahtem lutfenn kac gundur bunun la ugrasıyorum ya
senın anakart modeli markası ne ve hangi işletim sisteminde kullanıcaksın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 25 Eylül 2010; 12:07:07 > -
anakartın markası asus a8r-mx işletim sistemı de xp sp3 -
quote:
anakartın markası asus a8r-mx işletim sistemı de xp sp3
asus un sitesinde o model sadece marvell ethernet kartlı görünüyor şu linkte vermişler ama marvell ethernet kartı olarak görünüyo SI uzantılı anakart modeli öylemi tam
http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=1&model=A8R-MVP&id=20061102081442344&page=1&SLanguage=en-us
-
onu daha once ındırdım kurdum ama olmadı oldu da soyle oldu ag bagdastırıcı olarak tanıdı yıne tam tanımadı yıne unlem var yanında sarı renkte tam olmadı ıste o degıl bna kalsa -
driver genius yazılımını kullanmanızı öneririm. -
ama ınternete baglanamıyorum kı guncellestırme yapamam yanı baska cozum lazım bna -
quote:
onu daha once ındırdım kurdum ama olmadı oldu da soyle oldu ag bagdastırıcı olarak tanıdı yıne tam tanımadı yıne unlem var yanında sarı renkte tam olmadı ıste o degıl bna kalsa
senin ethernet kartında problem olmasın sakın ? geçen günde bana bir pc geldi tamire aynı şekil ethernetinde ünlem vardı o arada zaten makinayıda formatlanması lazımdı formattan sonrada düzelmedi ünlem işareti vardı ethernet kartı taktık başka -
ama bnm kı kart degıl on board arkadasım zaten olmadı oyle yapcam kart takcam ama o en son care -
bana da windows 7 driverı lazım. anakart msi- 7103 ver.1 . msi ın sitesinde yok. realtekin sitesinde driver haricinde manueli bilmem nesi var. hiç bi yerde bulamadım :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X