Şimdi Ara

rtl 8201 cl driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rtl 8201 cl driver lazım acele olarakkk ali uli fast ethernet controller on board ethernet drver lazım

• denedım bakalım olcak mı hıc sanmıyorum galıba bu anakart cakma gbı gelıyo bna
  • olmadı arkadasım ya hata verıyor baska var sa bı zahtem lutfenn kac gundur bunun la ugrasıyorum ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: isaa52

olmadı arkadasım ya hata verıyor baska var sa bı zahtem lutfenn kac gundur bunun la ugrasıyorum ya

senın anakart modeli markası ne ve hangi işletim sisteminde kullanıcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 25 Eylül 2010; 12:07:07 >
  • anakartın markası asus a8r-mx işletim sistemı de xp sp3
  • quote:

anakartın markası asus a8r-mx işletim sistemı de xp sp3

asus un sitesinde o model sadece marvell ethernet kartlı görünüyor şu linkte vermişler ama marvell ethernet kartı olarak görünüyo SI uzantılı anakart modeli öylemi tam

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=1&model=A8R-MVP&id=20061102081442344&page=1&SLanguage=en-us

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RAID 0 Status Fail Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Fritzbox 6490 Docsis 3.0 Modem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu daha once ındırdım kurdum ama olmadı oldu da soyle oldu ag bagdastırıcı olarak tanıdı yıne tam tanımadı yıne unlem var yanında sarı renkte tam olmadı ıste o degıl bna kalsa
  • driver genius yazılımını kullanmanızı öneririm.
  • ama ınternete baglanamıyorum kı guncellestırme yapamam yanı baska cozum lazım bna
  • quote:

onu daha once ındırdım kurdum ama olmadı oldu da soyle oldu ag bagdastırıcı olarak tanıdı yıne tam tanımadı yıne unlem var yanında sarı renkte tam olmadı ıste o degıl bna kalsa

senin ethernet kartında problem olmasın sakın ? geçen günde bana bir pc geldi tamire aynı şekil ethernetinde ünlem vardı o arada zaten makinayıda formatlanması lazımdı formattan sonrada düzelmedi ünlem işareti vardı ethernet kartı taktık başka
  • ama bnm kı kart degıl on board arkadasım zaten olmadı oyle yapcam kart takcam ama o en son care
  • bana da windows 7 driverı lazım. anakart msi- 7103 ver.1 . msi ın sitesinde yok. realtekin sitesinde driver haricinde manueli bilmem nesi var. hiç bi yerde bulamadım :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.