Şimdi Ara

rtl8139 driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bende Realtek RTL 8139 A ethernet kartı var
    Bilgisayarıma win2003 server yükledim fakat naptımsa eternet kartını tanıtamadım
    win2000 ve win98 de eternet kartına uygun yazılımı bulabildim ama win2003 server'a uygun yazılımı bir türlü bulamadım tanıtamadım.
    Bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

• arkadaşlar yokmu yardımm
  • www.driverguide.com a bir girip bak istersen al sana kullanici adi parola da vereyim
    kullanici adi driver2
    sifre : all
  • orda bulamadım.
    baya driver sitesine girdim bulamadım.
  • hala bir gelişme yok :(
  • www.google.com diyeyim o zaman?
  • Hocam google'yi bilmesem
    http://google.enosoft.com adresini nasıl oluşturucam?
    ve windows2003 Server nasıl kurucam?

Bilgin için Teşekkürler ama hocam lütfen bazı noktalara dikkat edelim ve cidden yardımcı olmaya çalışalım.

Saygılarımla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLİVETTİ 320SM WEBCAM DRİVER
    11 yıl önce açıldı
    Realtek hd audio driver sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • google a girip rtl8139 win2003 driver diye arattim bayaa bi sonuc cikti.. ayni sekilde dun gece yazici driver i vardi.. bildigim butun siteleri dolastim driverini bulamadim..
    google da arattim buldum yazici calisiyor..
  • Hocam haklısın aratınca baya sonuç çıkıyor.
    hatta ve hatta Realtek'in kendi sitesinde dahi bak sana gösterim.
    --------
    rtl8139(a/b/c) for win98-2000-xp-server 2003
    ______
    abi yok öle bişey download ediyorum eski realtek sürümü çıkıyor napim beynimi yedim şu sahte işler yüzünden.
    Adam sırf arama motorunda gözüksün diye yanında win server2003 ekliyor abi indiriyorum alakasız dosya çıkıyor.

Yani anlıyacağın artık arama motorlarının zayıf yönlerini bilen site yöneticileri baydılar bizi.

Hocam ben vaz geçtim sende baya zamanını verdin Hakkını helal et.
    En iyisi yeni eternet kartı almak dimi :)

Kolay gelsin
  • eski surum diye yukleyemiyor mu

bak soyle bisi yap belki isini gorur simdi bilgisayarim a sag tikla ozelliklere gir ordan donanim a
    donanim dan da aygit yoneticisine gir.
    gormedigi ethernetin ustune cift tikla
    acilan pencereden surucu ye gel
    sürücü güncellestir de
    ileri de orda "listeden veya belirli bir konumdan sec" i isaretleyip ileriye tikla..
    bir sonraki pencerede en alttaki "arama yuklenecek surucuyu ben sececem ulen" secenegine tikla
    acilan yerden disketi var a bass..
    senden inf dosyasinin yolunu gostermeni isticek.. orda bahsettigin eski win2003 driver ini bul (nereye download yaptiysan) onu sec.. sonra cikan uyariya "yuklemeye devam et" de
    bitti..
    umarim isini gorur.. bende buna benzer bi sorun yasamistim. Surecom Ep 320 X/S ethernet kartimi sp2 yukledikten sonra "Asound bilmemne fast ethernet driver" diye gormustu... eski surucuyu yuklemeye calistigimda "hi$$ bilader manyak misin birak asound driver kalsin,yuklemeye calistigin driver bundan eski.. aloo delirme" anlamina gelen bi uyari aliyordum..
    yukarda bahsettigim $ekilde driver i tanittim oldu.. (98se den kalma bi yontem bu.. xp de ise yaradi,win2003 te de bu sekilde bi driver yuklemistim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata Kan -- 1 Şubat 2005, 14:07:53 >

• hehe bazan dediğin işe yarıyor bu işletim sistemleri adamın beynini yer :)
    ama yok hoca dün senin dediğin işlemi tee gece saat 2 ye kadar 10 çeşit yazılım ile denedim.
    win2000 ve 98 de çalıştıda bu Realtekin diğer yazılımları ve kendi öz yazılımı bile win2003 için özel bi system geliştirmiş olmalıki görsün
    abi inf okuyamıyor.
    inf biçimi desteklemiyor
    veyahut eklediğim zamanda eterneti başlatamıyor yani dalga geçermiş gibi kocaman bi ünlem koyuyor eternetin üstüne sorma :))

ama dediğin yöntem 98se de falan çok işimize yarıyordu hakkını yememek lazım :) özelliklede internet cafelerin tarihi eser bilgisayarlarında çok kurtarıcı bir yöntemdi :)
  • wallahi daha ne diyeyim aziz dostum.. kir at etherneti
  • heheh :))) en iyisi dostum
    valla belim ağrıdı olayı çözeyim diye ama en iyisi yenisini almak.

Hadi Saygılar.
  • Arkadaşım Bende Var Gel Sana Verim Msn Adresimden Sana Yollim Bu emaillere Yollaaa Sana Dosyayı Yolliiimmm

Msn:oguzozseyrek@hotmail.com
    email:desperado1989@mynet.com
    email:oguzozseyrek@mynet.com
    email:ortega2394@mynet.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.