Çok şükür bu yaşıma kadar ellerin kapısını aşındırmadım inşallah bundan sonrası içinde öyle olur Allah muhafaza eylesin nefisle imtihan zordur vesselam. |
RTÜK, GAİN'in Aşk Adası yarışması hakkında inceleme başlattı (2. sayfa)

-
-
10 sene evvel her perşembe gecesi MTV' de "Acapulco Beach" vardı.
Hiç kaçırmazdım...
-
Ak partisi ne üyesiyim nede destekçisiyim Erdoğanı yeri gelir desteklerim.chp’nin kafasını ezdiği için erdoğana biraz sempatim vardır inkar etmiyorum.
Sanırım chp zihniyeti sizde ağır basıyor edep haya artık ayaklardaki bu yazdıklarım biraz sizi gerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 16 Şubat 2024; 14:28:08 > -
Adı üstünde parasını verip izliyor buna ne karışıyorsun sen :Dquote:
Orijinalden alıntı: joven
Türk toplumu değerlerini hiçe sayan butip şeyler temizlenmelidir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya kardeşim izleyen izler, izlemeyen izlemez kime ne ya? Edep ölçünüz buysa izlemezsiniz ne çok bayılıyorsunuz millete karışmaya.
-
Ebubekir Bey, bit ara TV'ye de bir bakın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu her haberde papağan gibi aynı şeyi tekrarlamaktan bıkmadınız mı? Millet bir şeyi eleştirse hemen tarikat yurtları. Adamın tarikatle uzaktan yakından ilgisi yoktur onu geçtim belki Müslüman bile değildir ama sırf böyle durumları eleştirdiği için hemen tarikat yurtları.
-
geldi akp nin koltuk değneyi çakma milliyetçi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_6 -- 16 Şubat 2024; 14:53:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aha tarikat yurtları demedi gelişme var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 16 Şubat 2024; 14:57:33 > -
Konu edep ve haya ya hani , edepsizliğin hayasızlığın bir numaralı adresini işaret etmem seni niye gerdi ? Ensar yurtlarında 40 çocuğa tecavüz edilirken neredeydi hayanız edebiniz kayıboyu?
Fabrika ayarlarına döndü.
-
Toplumu baskıya mı ? Tarihin en özgür dönemlerini yaşıyorsunuz ne baskısı ? Daha ne kadar özgür olacaksınız ?
Yurtdışında bile bu tip programlar çok tepki çekiyor
Özenti Türkler ise sırf Avrupa'ya benzeyebilmek için böyle saçma sapan girişimlerle uğraşıyorlar.
Kesinlikle yasaklanması gerek. Toplumu zehirliyor bu tip yayınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrslimshady_reloaded -- 16 Şubat 2024; 15:54:41 > -
Malum partinin trolleri hemen konuya damlamış.
Aynen bunu yasaklayınca tüm sorunlar çözülecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tarikatçılara sesi çıkmaz rütükün. Memleketin tüm kurumları yozlaşmış durumda.
Ulen bizim ahlakımız ve değerlemiriz pamuk ipliğine mi bağlı ? Her kıydırık şeyde tepetaklak olup yok oluyorlar :)
-
YouTube da görmüştüm full çıplak malafat seftali vs acik bi program vardi.Acun dan beklerim böyle tip program nede olsa ilkleri getirdi Turkiyeye ne kadar toplum dejenere etme ahlaksızlık varsa bu şekilde empoze etmeyi başarıyorlar.Bİ O KALDI hadi getirinde tam olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X