Şimdi Ara

RTÜK’ten Netflix’teki çizgi filme yayın yasağı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Mesele cami değil aslında, siyasal islamın yatılı imam hatiplerde, cemaat evlerinde bile yaşanan homoseksüel olayları, taciz tecavüzleri

vs hiç dikkate almaması yada örtbas etmesi.

Domuzlu çizgifilm vardı, Winnie the Pooh, bunlar ona bile tahammül edemiyor ama halka eşek at vs yediriliyor, taciz tecavüz vs vs gırla.

Geçenlerde öyle bir muhabbet okudum anlatıyordu işte bir sürü homoseksüel ilişkiden bahsediyordu eleman.

• Adamlar göstere göstere pedofili ve lgbt propagandası yapıyor ve iktidar vatandaşını koruyor diye tepki gösteriliyor. Siyonistlerin paralı askerlerine karşı çoluk çocuğunuzu bilgilendirin. Laf salatasıyla vakit enerji kaybetmeyin, onların dertleri ikna olmak değil, engelleyin geçin

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Malum çizgi filmden bir sahne mi? Artık animasyonların içine de yerleştiriyorlar. Birkaç defa animasyonlarda görmüştüm. Biri Disney'in Lightyear yapımıydı. Diğeri başka bir animasyondu hatırlamıyorum adını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin ugraştıgı şeye bak Allah akıl fikir versin millet nelerle ugraşıyor bunlar nelerle hem namussuzlar hemde namuslu görünmeye çalışıyorlar

• Bırak neyi yasaklayıp yasaklamayacağını da iktidar düşünsün sen niye kafanı yoruyorsun ki böyle şeylere?

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt

bizdeki amerikan ingiliz severlerin övdüğü şeyleri amerikalılar bile yeriyor. ben bu sevicilikleri nereden geliyor anlamadım.

bahsettiğin muhtemelen sosis temalı bir filmdi. yapımcısı yahudi ve senarist homosexuel biri. bu insanlar düzgün ne yapabilirler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Şubat 2025; 12:56:15 >
  • Saçmaladılar roblox, discord başka ne acaba

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Hayır Sosis Partisi'ni kastediyorsan o değildi. O zaten yetişkinlere göre animasyondu benim dediğim normal, çocukların izleyeceği animasyonlara böyle ufak tefek lgbt işleri koyuyorlar. Lightyear'da bir çocuğu yetiştiren 2 sevgili kadın, diğer animasyonda birbirine aşık olan 2 erkek karakter vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Şubat 2025; 14:51:36 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

bilgim yok o konuda.

yani, Müge apla ortaya çıkarmasın, ama her şey biz bize aramızda kalsın mı diyosun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Yok demek istediğim o değil ortaya çıksın çıkmasına da neden Müge Anlı ortaya çıkarıyor ona bu yetkiyi kim veriyor onu anlamadım. Şimdi ben diyelim bir suç işledim kısa zamanda yada üstünden belli bir zaman geçmiş bunu polisi, hakimi, savcısı ifadeye alır sorguya çeker falan yada ben kendim gider itiraf ederim ama bunu gidipte 85 milyonun önünde yapmanın yada yaptırmanın mantığı ne? Nasıl ki saçma sapan diziler vs kötü örnek oluyosa bu tip programlarda kötü örnek oluyor. Bir cinayeti çözmek için adalete ve onu sağlamak için çalışanlara ihtiyaç var Müge Anlı, Esra Erol gibi insanlara ihtiyaç olmamalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Evet bunda haklısın, ama başına bi iş gelince bir git bakalım polise, mahkemeye kimse ilgilenecek mi senle acaba.. insanlarda bunu bildiklerinden gidiyor Mügeye..bir ton örnek var, Mügeden önce polise savcılığa gidip, takipsizlik verilen ..hatta polisin, kaybını aramak için, insanları bizzat Mügeye yönlendirdiği gerçeği var.. bunlar yaşandı o programda..

• ExclusivePack kullanıcısına yanıt

Diyelim ki polis falansin, silahin var. Cocugun da var. Silahi ortalik yerde birakir misin "oynamak isteyen oynar istemeyen oynamaz" diye?

• Benim anlamadığım insanların para vererek izlediği platforma rtük nasıl karışabiliyor? Tabi ki ülke aleyhine olan bir şeyi yasaklamak veya ceza vermek gibi bir aksiyon alabilirsin. Fakat ortada cinsellik veya başka bir sebep nedeniyle rtük gibi bir kurumun internette yayınlanan bir dizi veya filme karışmak gibi bir olayı olamaması lazım. Zaten ben para vererek izliyorum. Netflix de ayrıca bu çizgi filmi izle diye baskı yapmıyor. İzleyen kişi kendi isteğiyle izliyor. Rtük' ün yetki alanları nedir böyle internette yayınlanan içeriğide karışıyor. Benim para verip izlediğim şeyden sanane veya kime ne?

• AK Parti'nin resmi habercisi Yusuf Akbaş bildirdi.

• cem_23 C kullanıcısına yanıt
    "Zaten ben para vererek izliyorum. Netflix de ayrıca bu çizgi filmi izle diye baskı yapmıyor. İzleyen kişi kendi isteğiyle izliyor."

Bu yanlış bir bakış açısı. TV de aynı şekilde satın alınıyor, uydu kurulumu yapılıyor, kanal seçiliyor, kimseye zorla bir şey izletilmiyor. Yani burada da benzer bir süreç var. O yüzden en fazla "Cinsellik nedeniyle yasaklanmasını yanlış buluyorum" gibi yaklaşabiliriz, bu en azından tutarlı bir argüman olur.

Ayrıca burada mesele sadece cinsellik değil, çocukların zihinlerine sinsice yerleştirilmiş LGBT propagandası var. Ve bu sadece Doğu'da tepki çeken bir şey değil, ABD gibi özgürlüklerin ülkesi sayılan yerlerde bile ciddi bir endişe kaynağı. Zaten Trump ve ekibi bunun üzerine gitmek istiyor, çünkü orada da talep var.

Böyle çizgi filmmiş, basitmiş gibi algılanıyor ama 13 yaşına gelmeden cinsiyet rol modelinde bozuklular yaşanıyor. Kimsenin çocukların aklını bulandırmaya hakkı yok.

• Söz konusu ahlaksa en büyük ahlaksızlığı yandaş kanallar yapıyor gündüz kuşağında ATV,beyaz TV vs... rezilliğin bini bin para.Yiyorsa kaldırsanıza o programları...

• Yorum yapmak istemediğim bir haber.

• Yalı çapkını bizi çok güzel etkiliyor ya o yüzden o durup çocuk dizisini kaldırıyorlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.