Şimdi Ara

RTÜK’ten Netflix’teki çizgi filme yayın yasağı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTÜK’ten Netflix’teki çizgi filme yayın yasağı!
    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), aralarında Netflix’in de bulunduğu pek çok yayın organına ceza kesti. Netflix kütüphanesinde yer alan “Teen Titans Go!” isimli çizgi filme yayın yasağı getirildi. Aynı çizgi film BluTV platformunda da yer alıyor. BluTV’ye herhangi bir yaptırım kararı alınmadı.

Mynet'in haberine göre RTÜK; “Teen Titans Go” adlı çizgi filmin, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kurulu ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'un 8'inci maddesindeki "Toplumun millî ve manevi deًerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz." hükmünü ihlal ettiًğine karar verdi. Netflix’e üst sınırdan idari para cezası verilerek dizi için “katalogdan çıkarma” müeyyidesi uygulandı. Çizgi dizi, Netflix platformundan kaldırılacak.

Ayrıca Bkz.Ata Demirer'in Netflix yapımı dizisi Bir İhtimal Daha Var'dan ilk fragman geldi

“Teen Titans Go!” çizgi dizisi 5 sezondan oluşuyor. Dizi, “10+ (Hafif Düzeyde Şiddet) etiketi ile yayımlanıyor. Kategori olarak “Çocuk Dizileri”, “Komedi Dizileri” ve “Çizgi Filmler” kategorilerinde listeleniyor. Diziyle ilgili çeşitli platformdaki yorumlara baktığımızda şiddet içerdiği yönünde eleştiriler görüyoruz.

RTÜK'ün katalogdan çıkarma kararına rağmen diziye şu anda Netflix ve BluTV platformlarından erişilebiliyor. Platformların henüz aksiyon almadığını söyleyelim.

Kaynak:https://haber.mynet.com/mynet-ozel-rtuk-un-merakla-beklenen-kararlari-belli-oldu-halk-tv-ye-bilirkisi-sozcu-tv-ye-fatih-portakal-cezasi-now-tv-nin-logo-ip-110107195424

• Netflix le uğraşacağınıza Müge Anlı gibilerini yasaklayın hiçbir vasfı olmayan kadın anadolunun bütün ahlaksızlığını gün yüzüne çıkartıp paraya para demiyor. Bu ülkenin hakimi, savcısı, polisi yokmu da her haltı yiyen 85 milyonun önünde gelip buna anlatıyor millette izliyo

Mesele cami değil aslında, siyasal islamın yatılı imam hatiplerde, cemaat evlerinde bile yaşanan homoseksüel olayları, taciz tecavüzleri

vs hiç dikkate almaması yada örtbas etmesi.

Domuzlu çizgifilm vardı, Winnie the Pooh, bunlar ona bile tahammül edemiyor ama halka eşek at vs yediriliyor, taciz tecavüz vs vs gırla.

Geçenlerde öyle bir muhabbet okudum anlatıyordu işte bir sürü homoseksüel ilişkiden bahsediyordu eleman.

• Yorumsuz

• Teletabi izleye izleye trans olan arkadaşım var birebir tanıklık ettim sürece.

(Ben paso şirinler izlediğim için komünist kişilik bozukluğuna kapılmıştım)

Geyik bi yana cidden etkileniyor çocuklar. Netflix zaten Gayflix olarak konumlandırdı kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 31 Ocak 2025; 18:57:27 >
  • artık iyice azıttılar hemen akpnin paralıları savunmaya geçer geçmiştir bile

• Turpun büyüğü heybede.

• Aynı yapım Cartoon Network'te de var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu olayla ilgili söylemiyorum.İktidar da kim olursa olsun yabancı tüm uygulamalar Çin de olduğu gibi yasaklanmalı.Tüm sosyal medya ve ne kadar abuk sabuk oyun ve uygulama varsa yasaklanmalı.Çinin bütün kadar yükselmelerinin en büyük sebebi sadece kendi uygulama ve teknolojilerini kullanmaları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    izlemek isteyen izler istemeyn izlemez.

• Klür134 K kullanıcısına yanıt
    aynen kanzi telefonu çöpe atarak sen uygula arkandan geliyoruz :d

• Gıda ithalatını da kessinler, yerse RTÜK’ten Netflix’teki çizgi filme yayın yasağı! 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt
    Hocam emin olun dh dışında hiçbir sosyal medya uygulaması kullanmıyorum. WhatsApp bile yok telefonu sadece bir iki oyun için ve alo demek için kullanıyorum.He bir de YouTube da maç özetlerine bakıyorum o kadar.

• +18 diye yayınlarlar bitti

• Paralı platformda yayınlanana da karışmayın be arkadaş. Karışmayın.

• Oha artık diyeceğim ama öyle şeyler gördük ki artık oha kelimesini kullanamıyorum...

• yehudun yaptığı hiç birşey normal olamaz. bizim amerikancılar yine sallayıp durmuşlar ama yahudi efendiniz istiyor diye çocuk istismarına izin veremeyiz. üzgünüm ama dünya'da en büyük çocuk istismarcıları yahudilerdir. sonra ortadoğulular ve güney asyalılar geliyor.

RTÜK’ten Netflix’teki çizgi filme yayın yasağı!
  • Cami de kapansın? Bazılarında çocuğa taciz tecavüz var çünkü..

• 8 yıl sonra sansür geldi

• Netflix le uğraşacağınıza Müge Anlı gibilerini yasaklayın hiçbir vasfı olmayan kadın anadolunun bütün ahlaksızlığını gün yüzüne çıkartıp paraya para demiyor. Bu ülkenin hakimi, savcısı, polisi yokmu da her haltı yiyen 85 milyonun önünde gelip buna anlatıyor millette izliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 31 Ocak 2025; 22:32:58 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.