|
RTÜK’ten Netflix’teki çizgi filme yayın yasağı!
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yorumsuz
-
Teletabi izleye izleye trans olan arkadaşım var birebir tanıklık ettim sürece.
(Ben paso şirinler izlediğim için komünist kişilik bozukluğuna kapılmıştım)
Geyik bi yana cidden etkileniyor çocuklar. Netflix zaten Gayflix olarak konumlandırdı kendisini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 31 Ocak 2025; 18:57:27 >
-
artık iyice azıttılar hemen akpnin paralıları savunmaya geçer geçmiştir bile
-
Turpun büyüğü heybede.
-
Aynı yapım Cartoon Network'te de var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu olayla ilgili söylemiyorum.İktidar da kim olursa olsun yabancı tüm uygulamalar Çin de olduğu gibi yasaklanmalı.Tüm sosyal medya ve ne kadar abuk sabuk oyun ve uygulama varsa yasaklanmalı.Çinin bütün kadar yükselmelerinin en büyük sebebi sadece kendi uygulama ve teknolojilerini kullanmaları.
izlemek isteyen izler istemeyn izlemez.
-
aynen kanzi telefonu çöpe atarak sen uygula arkandan geliyoruz :d
-
Gıda ithalatını da kessinler, yerse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam emin olun dh dışında hiçbir sosyal medya uygulaması kullanmıyorum. WhatsApp bile yok telefonu sadece bir iki oyun için ve alo demek için kullanıyorum.He bir de YouTube da maç özetlerine bakıyorum o kadar.
+18 diye yayınlarlar bitti
Paralı platformda yayınlanana da karışmayın be arkadaş. Karışmayın.
Oha artık diyeceğim ama öyle şeyler gördük ki artık oha kelimesini kullanamıyorum...
-
Cami de kapansın? Bazılarında çocuğa taciz tecavüz var çünkü..
-
8 yıl sonra sansür geldi
Netflix le uğraşacağınıza Müge Anlı gibilerini yasaklayın hiçbir vasfı olmayan kadın anadolunun bütün ahlaksızlığını gün yüzüne çıkartıp paraya para demiyor. Bu ülkenin hakimi, savcısı, polisi yokmu da her haltı yiyen 85 milyonun önünde gelip buna anlatıyor millette izliyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 31 Ocak 2025; 22:32:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Teletabi izleye izleye trans olan arkadaşım var birebir tanıklık ettim sürece.
(Ben paso şirinler izlediğim için komünist kişilik bozukluğuna kapılmıştım) Geyik bi yana cidden etkileniyor çocuklar. Netflix zaten Gayflix olarak konumlandırdı kendisini. |
artık iyice azıttılar hemen akpnin paralıları savunmaya geçer geçmiştir bile
|
aynen kanzi telefonu çöpe atarak sen uygula arkandan geliyoruz :d
|
Cami de kapansın? Bazılarında çocuğa taciz tecavüz var çünkü.. |
Netflix le uğraşacağınıza Müge Anlı gibilerini yasaklayın hiçbir vasfı olmayan kadın anadolunun bütün ahlaksızlığını gün yüzüne çıkartıp paraya para demiyor. Bu ülkenin hakimi, savcısı, polisi yokmu da her haltı yiyen 85 milyonun önünde gelip buna anlatıyor millette izliyo
|
Mesele cami değil aslında, siyasal islamın yatılı imam hatiplerde, cemaat evlerinde bile yaşanan homoseksüel olayları, taciz tecavüzleri vs hiç dikkate almaması yada örtbas etmesi. Domuzlu çizgifilm vardı, Winnie the Pooh, bunlar ona bile tahammül edemiyor ama halka eşek at vs yediriliyor, taciz tecavüz vs vs gırla. Geçenlerde öyle bir muhabbet okudum anlatıyordu işte bir sürü homoseksüel ilişkiden bahsediyordu eleman. |
Adamlar göstere göstere pedofili ve lgbt propagandası yapıyor ve iktidar vatandaşını koruyor diye tepki gösteriliyor. Siyonistlerin paralı askerlerine karşı çoluk çocuğunuzu bilgilendirin. Laf salatasıyla vakit enerji kaybetmeyin, onların dertleri ikna olmak değil, engelleyin geçin
|
Bu olayla ilgili söylemiyorum.İktidar da kim olursa olsun yabancı tüm uygulamalar Çin de olduğu gibi yasaklanmalı.Tüm sosyal medya ve ne kadar abuk sabuk oyun ve uygulama varsa yasaklanmalı.Çinin bütün kadar yükselmelerinin en büyük sebebi sadece kendi uygulama ve teknolojilerini kullanmaları.
|
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- uygulama indirmeden karekod okutma
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
- türk telekom hat iptali e-devlet
- instagram gizli hesap görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X