Şimdi Ara

Rtx 3060

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese, yarın bildiğniz üzere rtx 3060 satışa çıkıyor. Almayı planlıyorum ( Tabi yeterince hızlı olabilirmiyim bilmem). Ancak amacım rtx 3060 alıp ölene kadar kullanmak değil. Yaklaşık 3-4 ay kullanmayı planlıyorum sonra rtx 3080 stokları geldiğinde rtx 3080 alıcam. Yani 3060 ı aldığım fiyata fln satabilir miyim?

• he aldıgın fiyata satarsın cok beklersin stok düzeldimi 2060 yüzüne bakmazlar bile

• xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Ama 6-7 bin TL ye satılan rtx 3070 şuan 13-14 bin tl
  • Alp Tıkmak A kullanıcısına yanıt

stok gelmeden artık böyle fiyatlar sen 3060 aldıgında stoklar yenilenirse o zmaan elindekini düşük miktara satarsın hele sen eteryumun 1000 dolardan asagı çakıldıgını düşün .D heryer 3070 3080 3090 dolar

• xcaka28 kullanıcısına yanıt

bu nasıl bir yorumdur? eth çakılırsa diyorsun, eth mining şurada 2-3 ay daha sürüp başka bir şey kazmaya başlayacaklar, ayrıca 3060 ile eth mining kısıtlı yapıyorsun o da kar bırakmıyor, tabi 3060 ile başka coinleri kısıtlama olmadan kasabilirsin. gelelim 3070 ve diğerlerine. dediğim gibi eth bitse çakılsa bile bu kartların fiyatını etkilemez, başka coinler geçerler, kasarlar. şuan neyin ne olduğunu bilmeden yorum yapmayın,

sonuç olarak 3060 3200₺ den başlayan fiyatlarla deyip 6k gibi absürt rakamlara satarlarsa hiç alma bekle birkaç ay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde satışa çıkıyor 3060
  • satışa çıktımı anlamadım ki. heryerde tükendi yazıyor ne ara bitti anlamadık.

konuya gelirsem 3080 bulunmaya başladığı zaman artık kart stok sorunu kalmamış demektir bu durumda da tüm kartların fiyatı haliyle düşecektir diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waltran -- 25 Şubat 2021; 9:42:49 >
  • 3060

Rtx 3060
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

3060

hangi firma, hemen şikayet edelim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.