Şimdi Ara

Rtx 3060 4800TL. VENTUS 2X OC 12GB veya WINDFORCE OC 12GB GDDR6. Pazarlık yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Rtx 3060 4800TL. VENTUS 2X OC 12GB veya WINDFORCE OC 12GB GDDR6. Pazarlık yok.

Sadece tek 1 isi satılacaktır, pazarlık yok bugun için geçerli fiyat sat 6.30 a kadar alımda sadece yurt içi kargoya verebilirim.

mining vs yapılmadı int kafe çıkması fatura yok sadece kutusu mevcut

tel 501 121 66 26

Furmark testleri eklendi.

Msi

Gigabyte

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Isınma durumu nasıl, furmark testi çıktısı var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furmark testleri eklendi guncel @

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI 3060 Ekran kartı tarafımdan alındı kargolanacak teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp33d3d -- 4 Ekim 2023; 17:17:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Satildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ürünler bana satıldı fakat kargo sorunu yaşıyoruz yasin arkadaşım kargoya verdikten sonra kargo geri çekilmiş kendisi urla taşındığını söylemiş izmir urladan kargo yapmıştı urla yurtiçi kargoyu aradığımda gönderi kodu verdim müşteri kargoyu geri çekti denildi. ? yasin bey bu sorunu çözer inş.

• Bende kendisine Ouikutel cep telefonu ilanı için 30 ağustosta 2.000 TL para gönderdim ne telefonu gönderdi ne de paramı iade etti kendisini Allah'a havale ediyorum. Benden aldığı paranın İnşallah hayrını görmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.