ÜRÜNÜ SIFIR ALDIM ALALI 1 SENE OLMADI 2 3 GÜNDE BİR BU SORUNLA KARŞILAŞIYORUM EKRANIMDA BU ŞEKİLDE KARARMALAR ÇIKIYOR FOTOĞRAFINI SİZE İLETİYORUM.DP PORT TAKILIYDI DEĞİŞTİRDİM HDMİ TAKTIM AMA YİNEDE FARKEDEN BİRŞEY OLMADI. MOUSEYİ HAREKET ETTİRİNCE VEYA KLAVYEYLE TUŞLARA BASINCA DÜZELİYOR. |
RTX 3060 EKRAN SORUNU
-
-
DP ya da HDMI kablosu ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum. Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?
-
KABLOLARDAN DEĞİL EVET DENEDİM
-
anakart ve güç kaynaklarınıda yazar mısınız?
-
Güç kaynagiyla analartla ilgisi yok. Mevzu yazılımsal ya da ekran kartının vramleri gidici. Önce.temiz ni wondows kur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam tam olarak nerden bulabilirim acaba ?
-
hocam şöyle de bir orıblem var bu problem yeni yeni başladı youtube da gezinirken ağırlaştığını videolarda tıklamalarımda gecikme olduğunu farkettim fakat chromu kapatınca problem düzeliyor canavar gibi devam ediyorum. bunun sebebi nedir acaba ?
-
Nvidia driverı ve chrome la ilgili problemlerden bahsedildiğini duymuşdum. Sanırım eski sürücüye dönülerek sorun gideriliyordu. Nette biraz aratın önerilen driver hangisi ise onu yükleyip bir bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sorun donanımla alakalı değil yazılımla alakalı, çünkü aynı kart bendede var ve bendede aynı piksel hataları oluyor, bi ara herkes chromenin hatası olduğunu söylesede chrome açıklama yaptı bizle alakalı değil diye, top şuan nvidiada, bi güncelleme yapmaları lazımda bakalım ne zaman farkedilip çözülecek. beklemedeyiz, yaklaşık 2 ay oldu belkide . oyüzden panik yapma donanımdamı sıkıntı var diye.
-
ekran kartının ramleri uçmuş olsa yeşil çizgiler de görürdün. bence de sürücü hatası eski sürücülerden dene eski olsun. şunu buldum mesela.
www.nvidia.comGeForce Game Ready Driver | 528.49 | Windows 10 64-bit, Windows 11 | NVIDIAhttps://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/199655/en-us/ -
Tarayıcı donanım hızlandırmayı kapat demişti bir arkadaş. kapattım sonrasında bu hatayla karşılaşmadım
-
yeni sürücüler tarayıcılarda sorunlu diye eski sürücü dedim. ha eski sürücü kurmuşsun ha tarayıcının donanım desteğini kapatmışsın ikisi de çözer ama senin yaptığında daha yavaş açılır ve bazı özellikleri kullanamazsın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X