8+6 pin güç girişi bulunmakta, elimde ise gigabyte p750gm gold psu var full modüler, benim şimdi bunu bağlamam için 8 li pin yeterli olur mu? yoksa 8 + 6+2 2 kablo mu kullanmam lazım, ayrıca elimde 1 adet 8 pin kablo var fakat bu kablo da şöyle bir sorun var, bu kablonun bir ucunda 8 kablo 8 pine giriyor, diğer ucunda 8 kablo 7 pine giriyor, yani pinin biri boş, iki kablo 1 pine giriyor, bu fabrika hatası mı? internette 8 pin lere baktım her pine 1 er kablo girişi olan da var, benimki gibi 8 pin deyip görselde 7 pin olan da var, aydınlatacak bir arkadaş cevap yazarsa süper olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
rtx 3060 için psu güç kablosu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
Oyun için kullanacaksan, çoklayıcıları kullanabilirsin ama ağırlıklı render veya minng tarzı iş yapacaksan o zaman psu dan başka kablolarla kullanman daha sağlıklı oluır.
-
hallettim hocam, teşekkürler. 3060 ve 3070 için çift besleme gerekmiyormuş, fakat 3080 ve 3090 için birden fazla kablo şartmış. tekli kablo daki çoklayıcıyı 3070 e taktım 8+8 formatında, boşa çıkan kabloyu da 3060 a 8+6 olarak taktım z sorunsuz çalışıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X