Şimdi Ara

RTX 3060 'lı Hazır sistem 11299 TL / RTX 3060Ti 'lı 12565 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: yeniden satışa açılmış , fiyatlar ve parçalar revize edilmiş

RTX 3060 lı sistem

'' https://moleculepc.com/urun/argon-gb/ ''

RTX 3060Ti lı sistem

'' https://moleculepc.com/urun/kripton-gb/ ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frknsng9696 -- 25 Ekim 2021; 12:12:41 >

• Garantisiz 3060ti 9000 tl zaten sen neyin boşunu yapıyorsun 5600 işlemcili strix set mi vereceklerdi?
    Dolar kurundan haberin var mı?
    Beraberinde yükseltme seçenekleri mevcut begenmed8g8n parçayı ekleyip çıkarabilirsin.
    Arkadaş fırsat paylaşmış alacak adam varsada şu gereksiz yorumun sebebiyle bile urker.daha iyisi var ise link paylaşınız yoksa her açılan fırsata gereksiz musallat olan tiplerden baygınlık geldi artik

Bırak ya adam gibi anakart seçeneği bile koymamış, kasa seçeneği bile koymamış, psular hak getire. Özelleştirme var dediği iki seçenek koymuş hepsine ikisi birbirinden beter. Elindeki çöp malları satabilmek için ekran kartını uyguna veriyor işte adam. 11 Bin Lira para harcayacaksın sonra kalanları adam etmek için 4-5 bin daha para harcayacaksın. Ne anladım ben bu işten?

• 3060ti yanına o işlemciyi koyarken utanmadınız tamam ama 8 GB Rami koyarken de mi utanmadınız?

• hetşat kullanıcısına yanıt

yükseltme seçeneği eklemişler

ram 16gb olursa daha güzel olur

Garantisiz 3060ti 9000 tl zaten sen neyin boşunu yapıyorsun 5600 işlemcili strix set mi vereceklerdi?
    Dolar kurundan haberin var mı?
    Beraberinde yükseltme seçenekleri mevcut begenmed8g8n parçayı ekleyip çıkarabilirsin.
    Arkadaş fırsat paylaşmış alacak adam varsada şu gereksiz yorumun sebebiyle bile urker.daha iyisi var ise link paylaşınız yoksa her açılan fırsata gereksiz musallat olan tiplerden baygınlık geldi artik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DerMeister_ D kullanıcısına yanıt

Bırak ya adam gibi anakart seçeneği bile koymamış, kasa seçeneği bile koymamış, psular hak getire. Özelleştirme var dediği iki seçenek koymuş hepsine ikisi birbirinden beter. Elindeki çöp malları satabilmek için ekran kartını uyguna veriyor işte adam. 11 Bin Lira para harcayacaksın sonra kalanları adam etmek için 4-5 bin daha para harcayacaksın. Ne anladım ben bu işten?

• Tersten hesapla .Kart fiyatı ne kadar ? kasanın geri kalanı ne kadar ? Ekran kartını al içinden kasayı sat ekran kartı sana kaça gelmiş olacak.

• Parçaları hesapladım 2.elde ekran kartı hariç hepsi 2.5K filan yapıyor. İşte iyi mi kötü mü gerisi size kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekran kartı lhr mi acaba. 3060 ti serisinin ilk çıkanlarında lhr yoktu.

• hakankapyapar H kullanıcısına yanıt

%100 LHR'dir. LHR olmasaydı tek kart olarak senin görmediğin bir platformda çoktan 2 katı fiyatına satılmıştı.

Kardeşim eğer sana silah doğrulttular ve zorla almanı istiyorlarsa bize bir işaret ver hemen 155'e haber verelim. Almamakta zorlanıyorsun galiba :O

• madencilik yapmıyorsanız lhr almak daha mantıklı bence sonuçta 2. elde satmasıda daha kolay olur mining yapmamıştır der alacak kişi

• Kurulmuş sistem, parçaları sıfır diye satamayız da o yüzden öyle hesapladım. Kutusu vs. var mı o da belirsiz. Garantili olarak satılabilir ancak sıfır olarak satılamaz.

• almayı düşünüyorum, site hakkında bilgisi olan var mı?

• 3500X te darboğazın kralı olur.

• 3500x darbogaz olur o ramda en dandigi cl degeri yüsek eagle gigabyte gelmiş geçmiş en kötü 3060 3060ti listesi var bakabilrisiniz youtubede

3060ti best yazın cıkar

• Amma boş yapıyorsunuz tmm parçalar bu ekran kartına göre düşük kalıyor ama bu fiyata kesinlikle alınır 8gb ram ekleyip devam... 12-13 k civarı veririm diyen almasın daha iyisine yönelsin

• hendivli kullanıcısına yanıt

Güvenilirdir. Ben yerlerine gidip adresinden teslim almıştım nisan ayında.

• Güzel sistemler bu kura göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidin dizüstü alın hiç değilse yanında ekran + klavye + mouse bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 10 Ekim 2021; 13:5:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.