Şimdi Ara

Sıfır RTX 3070 Ekran Kartı 12000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sıfır RTX 3070 Ekran Kartı 12000

GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING R2.0 OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı

Vatanbilgisayardan sistemle birlikte demonte şekilde 13.08.2023 tarihinde alınmıştır. Hiç kullanılmadı, kutusu açılmadı, faturası mevcut elimde başka ekran kartı olduğu için satmaktayım.

Fiyat: 12000tl (Fiyat sondur.) İstanbul içi elden teslim tercihim.

Özelden iletişime geçebilirsiniz.

Sıfır RTX 3070 Ekran Kartı 12000www.vatanbilgisayar.com
    GIGABYTE GeForce RTX 3070 GAMING R2.0 OC 8GB GDDR6 256Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-rtx-3070-gaming-r2-0-oc-8gb-gddr6-256bit-nvidia-ekran-karti.html#images-8

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 13 Ağustos 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• evvela kartı satan kişin istediği fiyatı koyar bunu belirteyim , satılır satılmaz orası ayrı bir konu

bu kart pc hocasının vatan bilgisayar ile anlaşmalı 1000 adet olarak hazırlanan ve vatanda 17.999 tl ye satılan sisteme ait kart.full sistemi 18 k ya alıp sadece ekran kartını 15 k ya satmaya çalışmak karlı gibi görünsede bu kartı ne kadar garantisi olursa olsun bu forumda 10-11 k ya satabilmeniz büyük mucize olur. mesela ben 8 k ya 3070 aurous aldım.

bu karta 15 k verene kadar biraz daha ekler 4070 alırım

hayırlı satışlar

• 15 olur mu düz

• evvela kartı satan kişin istediği fiyatı koyar bunu belirteyim , satılır satılmaz orası ayrı bir konu

bu kart pc hocasının vatan bilgisayar ile anlaşmalı 1000 adet olarak hazırlanan ve vatanda 17.999 tl ye satılan sisteme ait kart.full sistemi 18 k ya alıp sadece ekran kartını 15 k ya satmaya çalışmak karlı gibi görünsede bu kartı ne kadar garantisi olursa olsun bu forumda 10-11 k ya satabilmeniz büyük mucize olur. mesela ben 8 k ya 3070 aurous aldım.

bu karta 15 k verene kadar biraz daha ekler 4070 alırım

hayırlı satışlar

• captanico kullanıcısına yanıt

Bir de bu forumu kullanan kişilere bilgisiz diyorsun. Bak bu forumun kullanıcısı kartın nereden, hangi kampanyadan alındığına kadar biliyor. Dediğim gibi bu forumu kullanmayı bilen fiyat araştırması da yapabiliyor. Almayacakların boşu boşuna mesaj atmasına hiç gerek yok.

Kartın sıfır fiyatı en ucuz yerde 15000 küsür.

Vatan satış fiyatı 19000 küsür.

Alma amacın varsa PM atarsın konuşuruz. Satılırsa satılır satılmazsa da sonrasını ben düşünürüm. Ölü.. cilerin bu tarz satışlara mesaj yazmasına gerek yok. Bu forumu kullanan herkes her şeyin farkında...

• captanico kullanıcısına yanıt
    Offf 17999₺ fiyata PC HOCASI bedavadan az pahalı sistemi kaçırdık desenize :(

Rtx 3070 ekran kartını 8 bin ₺ satsak
    kalan kasanın ölüsü 10 bin ₺ mal olur ki resmen bedava ;)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverClocKing

Offf 17999₺ fiyata PC HOCASI bedavadan az pahalı sistemi kaçırdık desenize :(

Rtx 3070 ekran kartını 8 bin ₺ satsak
    kalan kasanın ölüsü 10 bin ₺ mal olur ki resmen bedava ;)
    Sıfır sistem toplayan kişiler için mükemmel fiyat alsat yapılacaksa 2.el fiyatına sıfır kasa. Birebir aynı sistemi sıfır topla link at bakalım kaça çıkaracaksın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KEREM04283 kullanıcısına yanıt

Çok uğraşmalarına gerek yok ben söyliyim aynı parçaları sıfıra en ucuz yerden toplasalar 26k-27k :))

Ama arkadaşlar biz ucuza aldık diye onlara daha ucuza satmamızı bekliyorlar piyasa fiyatlarına bakmadan ikinci el muamelesi görüyor ürünler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.