Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sıfır RTX 3070 Ekran Kartı 12000
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
evvela kartı satan kişin istediği fiyatı koyar bunu belirteyim , satılır satılmaz orası ayrı bir konu
bu kart pc hocasının vatan bilgisayar ile anlaşmalı 1000 adet olarak hazırlanan ve vatanda 17.999 tl ye satılan sisteme ait kart.full sistemi 18 k ya alıp sadece ekran kartını 15 k ya satmaya çalışmak karlı gibi görünsede bu kartı ne kadar garantisi olursa olsun bu forumda 10-11 k ya satabilmeniz büyük mucize olur. mesela ben 8 k ya 3070 aurous aldım.
bu karta 15 k verene kadar biraz daha ekler 4070 alırım
hayırlı satışlar
-
Bir de bu forumu kullanan kişilere bilgisiz diyorsun. Bak bu forumun kullanıcısı kartın nereden, hangi kampanyadan alındığına kadar biliyor. Dediğim gibi bu forumu kullanmayı bilen fiyat araştırması da yapabiliyor. Almayacakların boşu boşuna mesaj atmasına hiç gerek yok.
Kartın sıfır fiyatı en ucuz yerde 15000 küsür.
Vatan satış fiyatı 19000 küsür.
Alma amacın varsa PM atarsın konuşuruz. Satılırsa satılır satılmazsa da sonrasını ben düşünürüm. Ölü.. cilerin bu tarz satışlara mesaj yazmasına gerek yok. Bu forumu kullanan herkes her şeyin farkında...
Rtx 3070 ekran kartını 8 bin ₺ satsak
kalan kasanın ölüsü 10 bin ₺ mal olur ki resmen bedava ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıfır sistem toplayan kişiler için mükemmel fiyat alsat yapılacaksa 2.el fiyatına sıfır kasa. Birebir aynı sistemi sıfır topla link at bakalım kaça çıkaracaksın.quote:
Orijinalden alıntı: OverClocKing
Offf 17999₺ fiyata PC HOCASI bedavadan az pahalı sistemi kaçırdık desenize :(
Rtx 3070 ekran kartını 8 bin ₺ satsak
kalan kasanın ölüsü 10 bin ₺ mal olur ki resmen bedava ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok uğraşmalarına gerek yok ben söyliyim aynı parçaları sıfıra en ucuz yerden toplasalar 26k-27k :))
Ama arkadaşlar biz ucuza aldık diye onlara daha ucuza satmamızı bekliyorlar piyasa fiyatlarına bakmadan ikinci el muamelesi görüyor ürünler.
evvela kartı satan kişin istediği fiyatı koyar bunu belirteyim , satılır satılmaz orası ayrı bir konu bu kart pc hocasının vatan bilgisayar ile anlaşmalı 1000 adet olarak hazırlanan ve vatanda 17.999 tl ye satılan sisteme ait kart.full sistemi 18 k ya alıp sadece ekran kartını 15 k ya satmaya çalışmak karlı gibi görünsede bu kartı ne kadar garantisi olursa olsun bu forumda 10-11 k ya satabilmeniz büyük mucize olur. mesela ben 8 k ya 3070 aurous aldım. bu karta 15 k verene kadar biraz daha ekler 4070 alırım hayırlı satışlar |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X