Şimdi Ara

RTX 3080 Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem maksimum 17-18 bin tl arası bu paraya monitör dahil değil, ileride 4k 144hz monitör alıp kullanacağım bana sistem önerir misiniz? RTX 3080 düşünüyorum ama hangi model hangi marka daha seçemedim ayrıca işlemci bu kadar fark eder mi i7 veya r7 3800x alsam beni dar boğazsız sorunsuz götürür mü? Ayrıca ryzen işlemci alsam 2 ay sonra ryzen 4000 çıktığında aynı anakartla kullanabilirmiyim yeni model ryzeni aldığımda da diğer işlemcimi ne kadar zararla satabilirim? Kullanım amacı çoğunluk oyun ve montaj olacak. İntel mi AMD mi karar veremedim İntel alsam da aynı şekilde yeni işlemciyle değiştirsem kullanabilir miyim 11. nesili aynı anakart ile ne gibi farklar olur performans vs. ne kadar zararla satabilirim. Teşekkür ederim hepinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 18 Eylül 2020; 15:52:26 >

• zarar ederek satma şansınız pek yok. her ürün üstüne koyarak devam edıyor canım ulkemde. dolar şaşırtıcı şekilde 5 liralara geri dönmedikçe zarar edecegınız urun olmaz.

amd tarafında kaliteli bir x570 alırsanız işlemci değişiminde sorun yasamadan kullanabılırsınız. 3800x çok ara bır işlemci. ya 3900x alın yada 3700x. amd tarafını dusunuyorsanız.

intel tarafında 11 destekleyecek denıyor ama hıç bellı olmaz 2 pin eklenır V2 olarak devam edebılırler.
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Sizin öneriniz ne olur acaba? 4k 144hz için bechmark videoları izledim genel olarak yüksek çözünürlükte hepsi aynı performans veriyor gibi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Eğer AMD alırsam sorun yaşamadan değiştirebilirsem AMD tarafına gider 2 ay sonra kendi ürünümü satar kullanırım. Ama AMD hakkında driverları kötü vs. de deniyor emin olamıyorum. Önerebileceğiniz sistem tavsiyesi ayrıca var mıdır? Geleceğe dönük oyun odaklı bazen montaj yapabileceğim sistem toplayacağım.
  • Paister P kullanıcısına yanıt
    4k ultra ayarlarda 144 hzı dolduramaz 3080..monitörü alabılırsınız o ayrı konu.

amd tarafında 4000 serisine geçebilirsiniz sadece işlemciyi değiştirerek.

amd tarafında işlemci kısmında bır sıkıntı yok. sorun ekran kartı kanadında.

madem 4000 serisini bekleme planlarınız var alın 3700x ve MSI MEG X570 UNIFY anakartı 4000 serisini beklerken kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RTX 4070 sistem vs 7800XT sistem
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.