< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RTX 3080 Ti Frekans Değeri 1200 MHz'i Geçmiyor (2. sayfa)
-
-
Bu nvflash gigabyte ın kendi programı mı. Sıkıntı yaratır mı. Gigabytın Aorus engine programında update olmadığı için güncellemiyor. Aynı biosu üzerine yazmam sıkıntı yaratır mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bios üzerine aynı biosu tekrar kurmam sıkıntı yaratır mı. Var olan biosu nasıl yedeklerim. Birde Aorus engindan update olmadığı sürede yapılamıyor hangi program ile kurucucam aynı biosu
Aynı bios tekrar flaşlanabilir sıkıntı oluşmaz. Gpu z ile bios yedekleyin siz. Nvflash gigabyteın değil, techpowerup sitesinin olması lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hiç resizable bar kapatıp denediniz mi? Bir ara bende bir sorun oluşmuştu, şimdi tam hatırlayamıyorum ama sizinkine benzer bir durumdu galiba. Re-bar kapatıp deneyin, kapalıysa açıp tekrar deneyin.
-
Kapalıykende sorun vardı. Dün anakartı son biosa güncelledim. İlginçtir ben dokunmadan resizable barı kendi açtı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof1281 -- 21 Ekim 2022; 22:53:27 >
@filozof1281 Aynı sorunu yaşamaktayım. İlk aldığım zaman sorun yoktu bende 350 watt çekiyordu. sonra başka bir sorundan dolayı teknik servise gidip gelince bu sefer de kart 220 watt çekmeye başladı. Sorunu siz çözdünüz mü hocam ? Ve çözdüyseniz nasıl çözdünüz. Kartı servise mi göndermeliyim sizce ? garantisi duruyor
-
Çözemedim. fps değerleri çok düşük değildi o şekildede ama rahatsız ediyordu. Problemini belirterek sattım kartı biraz daha düşük fiyata
-
Sadece çalışmadığını düşündüğünüz güç soketine takıp deneyebilir misiniz?
-
Teknik servise verince kartın 150 watt birden zayıflaması çok kuskulu bir durum. Bende eskiden 486 işlemcili bilgisayar vardı, tamirciye verdikten sonra onceden 256kB olan grafik belleği 128kB olmuştu. Entegre devrelerden biri çalınmıştı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X