Şimdi Ara

RTX 3090 24.995 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ZOTAC GeForce RTX 3090 TRINITY 24GB GDDR6X 384Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
    https://www.tebilon.com/zotac-geforce-rtx-3090-trinity-24gb-gddr6x-384bit-dx12-nvidia-ekran-karti/

• traktor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Site güven vermiyor.

• Güvenilir diye biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tebilon Zotac resmi satıcısı, Zotac kendi sitesinden doğrulatabilirsiniz 3060 Zotac White edition bu arkadaşlardan almıştım

• Fiyat uygun ama soğutma performansı berbat bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinalyus kullanıcısına yanıt

Ayenn katılıyorum. AMP Holoblack çok çok iyi iken Trinity zayıf bir model.

Alacaklara Holoblack öneririm.

çift fanlı alt düzey zotac kartlarda ise 3060ti'a kadar ise her türlü gideri var çünkü fanları büyük, kart enine geniş. alınabilir. 3070ti ve üstü için Holoblack şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RTX 3060 ti galakuro 7.000 TL
    15 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat iyi ama daha da düşer. aceleniz yoksa pas geçin soğutması çok zayıf. ancak yine de kasanızın içinde kavrulan güneşi görmek istiyorsanız mükemmel model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdinc1 -- 15 Ağustos 2022; 15:53:6 >
  • 4070, 3090 gücünde olacak diyorlar tabi fiyatları ve güç tüketimleri ne olacak henüz açıklanmadı. Çok muallakta şu sıralar ekran kartı piyasası.

Edit: Kart için yorum yapmak gerekirse aynı modelin 3070ti versiyonundan 2 tane vardı mining için, kartın soğutması 3070ti için bile ucu ucuna, fanlar son hızda aşırı titreşimli ve gürültülü alacak olanlar bunları hesaba katsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 15 Ağustos 2022; 16:37:54 >
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Niye boyle dedin 3090 na hocam???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beratt06 -- 15 Ağustos 2022; 19:54:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt
    yapilan yorumlari oku

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tebiliondan kart akmistim.gayet güvenilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.