4070ti modelini alacağım şu 3 model arasında kaldım: Asus TUF 21.5K TL, Asus Rog Strix 24K TL, Gigabyte Gaming OC 24.5K TL 5 gün içerisinde Asus modeller 5K TL düştü. TUF için 77 derece diyorlar o beni ürkütüyor. Rog için CW var deniliyor. Gigabyte 70 derece ve CW'si az raporlanmış. Hangisini almalıyım yorumlarınız var mı? |
RTX 4070TI Model Tavsiyesi
-
-
Strix ile Giga nın aynı fiyat olduğu yerde Giga alınmaz
CW nin en çok görüldüğü model TUF ( 4090 için )
4070 Ti de CW çok fazla yok.
Tabiki Strix
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Guru testine göre STRIX OC 70 derece altında kalmış.
Tabi sizin kasa ve fan setupınıza göre değerler değişir.
CW'ye gelirsek, TUF'ta da Strix'te de CW çıkacaktır. Ama az, ama çok.
Ben en az CW'yi MSI kartlarda yaşadım.
Strix 2080 Ti almıştım zamanında. Web'te bile CW vardı. Oyunda çığlık atıyordu kart :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 12 Ocak 2023; 10:8:30 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toleranta12 -- 12 Ocak 2023; 20:23:26 > -
buna bu parayı vereceğine gitsin 4080 alsın.
-
RTX 4090'lar özelinde yapılan birçok yorumu, aktarılan tecrübeyi vb. hususları şu an için piyasada olan (ailenin diğer üyeleri) RTX 4080/4070 Ti için direkt olarak baz almak doğru olmayacaktır. Bunun yanı sıra eski nesille/nesillerle şu anı karşılaştırmak da her daim doğru değildir.
İlgili ANA KONU'nun takip edildiğini düşünüyorum. Takip edilmiyorsa da (sondan başa doğru incelenerek) direkt satın alım yapanların izlenimleri görülebilir.
https://forum.donanimhaber.com/nvidia-geforce-rtx-40-serisi-ana-konu--153655610
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 12 Ocak 2023; 21:28:5 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X