Şimdi Ara

RTX 4080’li GeForce Now paketi Türkiye’ye geldi: İşte fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • RTX 4080’li GeForce Now paketi Türkiye’ye geldi: İşte fiyatı
    Halihazırda en popüler bulut oyun platformlarından olan, Türkiye'de GeForce Now by Game+ olarak kullanıma sunulan Nvidia GeForce Now hizmetinde önemli bir değişiklik yapıldı. Kısa bir süre önce GAME+ üzerinden hizmet veren GeForce Now için Nvidia GeForce RTX 4080 ekran kartını içeren “Ultimate” paketi aktif hale getirildi.

RTX 4080’li GeForce Now şimdi Türkiye’de

Nvidia, 2023 yılının başında RTX 4080’li GeForce Now Ultimate abonelik katmanına GeForce RTX 4080 ekran kartlarını eklediğini açıklamıştı. Aradan neredeyse 22 ay geçtikten sonra RTX 4080’li GeForce Now Ultimate paketi Türkiye’de kullanıma sunuluyor. Şimdilik paket, ön kayıt sürecinde bulunuyor.

Ayrıca Bkz.Sony, Elden Ring ve Dark Souls'un arkasındaki şirketi satın almak istiyor!

GeForce Now Ultimate abonelik paketi ile kullanıcılara 4K HDR görüntü, 240 FPS, DLLS 3, Nvidia Reflex ve Cloud G-Sync yetenekleri sunuluyor. Ayrıca bu pakette 8 saatlik oturum süresinin bulunduğunu belirtelim. 8 saatin ardından yeniden giriş yapmanız gerekiyor.

GeForce Now Türkiye fiyatları

GeForce Now by Game+ kapsamında Premium, Ultimate, Süreli Premium ve Basic paketleri sunuluyor.

• Premium paket için aylık 340 TL, 3 aylık 800 TL, 6 aylık 599 TL ve 12 aylık 999 TL ödeme talep ediliyor.

• Ultimate paket için aylık 480 TL, 3 aylık 1.130 TL ve 6 aylık 2.400 TL fiyat etiketini belirlenmiş durumda.

• Süreli Premium tarafında ise haftalık 8 saat için 49 TL, aylık gündüz paketi için ise 170 TL ödeme yapmak gerekiyor. Basic katmanı ise ücretsiz olarak sunuluyor ve 30 dakika oturum süresi vadediyor.

Kaynak:https://gameplus.com.tr/paketler

• Torrent'ten virüs yiyen adam gitsin XBOX veya PS5 alsin. Nereden ne indireceginizi bilmiyorsaniz veya 20-30 liraya bir tane antivirus key'i alip bilgisayara kuramayacak kadar Windows'a uzaksaniz girmeyin bu toplara. 2010'dan beri bearshare, limewire, torrent ivir zivir bir suru sey kullandim bilgisayara virus sokmayi basaramadim. 2024 yilinda virus yiyenler nasil basariyor bir bilgim yok.

• Bence iyi fiyatlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatler günlük mü haftalık mı yoksa aylık mı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Colda kullanıcısına yanıt
    maaşlı trollere iyi fiyat... ama gerçek kullanıcı için saçma bir fiyat...

• RTX 4080 dedik ama 100W falan çıkmasın bir de bunun üstüne? Watt düşürürler bunlar kârı arttırmak için valla bak, biri test etsin. (Tamamen kişisel fikrimdir, olmayadabilir, dava yemeyelim)

• Satın aldığım her oyunu oynayamadığım sürece gereksiz bir sistem

• Data temassızlığı yoktur inşallah?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taksitle bilgisayar al istediğin oyunu torrent yap yapıştır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tr07Emre kullanıcısına yanıt
    Gün veya hafta değil mesela 8 saat oynadın 8. Saatte seni atıyor tekrar giriş yapman lazım

• Hahahaaaaaaa ulan hiç güleceğim yoktu... Şimdi kim bilir kimler drama kasıp, kimler nvidiayı yalayacak görecez.

• myofset M kullanıcısına yanıt
    Ha güzel sistemmiş o zaman

• LUCENZO_ L kullanıcısına yanıt
    İnce...

• Hisar18 kullanıcısına yanıt
    Sonra masaüstünde bile ekran kartı ve cpu kullanımın %90 dan aşağı inmesin 😃

• Anca getirdiler o kadar eleştiriden sonra. Normal paketin içinde olması gereken kartı extra paket gibi satmak tam bunlara yakışır.

• • Premium paket için aylık 340 TL, 3 aylık 800 TL, 6 aylık 599 TL ve 12 aylık 999 TL ödeme talep ediliyor.

Bu fiyatlarda bir tuhaflık yok mu?

• Jack! kullanıcısına yanıt
    Sadece Türkiye'de olabilecek rezillikler tamda

• yemreak Y kullanıcısına yanıt
    Tüm oyunlarım crack asla öyle birşey olmuyor güvenilir yerden indirirsen sorun yaşamazsın

• Ben sadece evimin dışarısında oynamak için 6 aylık paket aldım
    Eski oyunlari steam ve epic
    Gamepass bitiremediklerimi sokakta bitirdim kahve çayla
    Bu konuda hakkını yemem ama
    Bu fiyatlar konusuna gelirsek yuh yani

Not 29 ekime denk gelen cod black ops 6
    Kayanamamda olmak gerekti
    2 gun boyunca bana cod oynatan sorunsuz bir şekilde geforce now teşekkür ederim
    Hakkını yemem
    Ama mobilden girdim mi
    Rezil ötesi valla

• XujeePhuewi4 kullanıcısına yanıt
    Abim sistem kurmaktansa on binlerce belki de 100 binlerce liralık bakımı onarımı bozulma calınma riski ve elektrik giderlerini de katarsak iyi fiyat değil mi?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.