Şimdi Ara

RTX 4080’li GeForce Now paketi Türkiye’ye geldi: İşte fiyatı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzer bir sistem toplamak yerine yıllık abonelik almak iyi ancak ben Gamepass gibi bir sistem gelmediği sürece abone olmayı düşünmüyorum. Hem buna abone olup hem epic ve steam'den oyun almak bana hala saçma geliyor.

Büyük olasılıkla bu yaz biterken xbox ve gamepass'e geçiş yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 20 Kasım 2024; 10:46:55 >
  • Standart bi 4080, 50 bin türk lirası desek ve 180 gün vadeliye yatırsak 7000 tl getirisi var. 6 Ay sonra 5000 serisi gelince 4080'lerin fiyatınında düşeceğini varsayarsak kartı satın almak yerine bu paketi almak baya mantıklı geldi. Hesabımda hata varsa yazın.

• Bu paketler tamamen saçmalık saat sınırlaması olmalı bence bazen insan 1 hafta pc yi açmıyor vakti olmuyor bir oyıncu 300 saat kullanıyorsa ona göre 100 saat kullanıyorsa ona göre paketler olmalı. Hatta saat satın alâ bilmelisin diyelim bugün 3 saat oynamak istiyorsun 3 saatlik öde bitsin. Böyle devasa paketler fiyatlar çok saçma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartına göre paketmi yayınlayacaklar artık.

5090

5080

5070

5060

ileride böyle karta göre paketmi yayınlayacaklar acaba

bu sistem bunun için tasarmanmamıştı diye hatırlıyorum

• oKsyqeN kullanıcısına yanıt

Bende böyle düşündüm ama troll dediler.

Üstüne para istiyorlar heralde.

• XujeePhuewi4 kullanıcısına yanıt

Bu ozkan in asıl hesap mi?

• Single player oynayan birisi için aslinda bu fiyat kötü değil. Enflasyondan bile hesap etseniz yalnizca 4080 ekran kartina verecegimiz para ile bununla senelerce gidebilirsiniz. Tabii turkcell bu karti 5 yıl kullanirsa o zaman 4K da işe yaramaz. Maksimum 2 sene gidecek bir kart. Hiç kullanmadım bu sistemi ama görüntü kalitesi nasil merak ediyorum. Ben de 1 gbit var bunun iyi çalışacağını bilsem donanima yatırım yapmam açıkçası.

• ctntas C kullanıcısına yanıt

Hayır, globalde de bu şekilde bu ayrım.

• joven kullanıcısına yanıt

Neden RTX 4090 koymuyorlar?

• konu torrent den oyun indirme reklamına dönmüş. oradan anlayın bu hizmetten ve fiyatından memnuniyet oranını...

• One X ve eski bir PC'm var. Frostpunk 2'yi oynamak için indirimden 3 aylık Gamepass aldım. One X'te şu sıralar COD 6 Zombi modunu oynuyordum, bugün ise GeForce Now üzerinden denedim ve sonuç gerçekten çok iyiydi. Çok sorunsuz bir deneyim yaşadım. Gbit internet kullanıyorum ve aslında her şey internet hızına bağlı. Hızınız yüksekse, GeForce Now'dan gerçekten güzel bir deneyim alabilirsiniz. Ancak düşük hızda, bu kadar akıcı bir performans beklemek zor.

• Erdem the mixer kullanıcısına yanıt

sana bile fiber geldi bize gelmedi  

• En mantıklısı 6 aylık ama gene de pahalı

Ama şu var 4080 li PC toplamaktan çok daha ucuz.

• ExMilitary kullanıcısına yanıt

TR'de 6 aylik paket 2400TL. Su an ABD'de 6 aylik paket 100 USD+vergi yani 105-110USD eyalete gore. TR gayet ucuz su an.

• Trye gelmese şu paketi 5 10 dolara alırdık işte hizmet işte kalite !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sebastos Ozius kullanıcısına yanıt

kesinlikle katılıyorum bu yoruma

• RTX 5000 serisi 2-3 aya çıkacak zaten. Hiç sunmasaydın kral.

Resmen insanımızı aşağılayan "Size bu kadarı yeter de artar. Alın şimdi bizim eskilerimizle oyalanın" tarzı mesaj.

2 yıl önce çıkmış kartı yeni ülkemize sunuyor.

Asıl, 5000 serisi GeForce Now'a geldiğinde, diğer ülkelerle eşzamanlı bize de sunarsa haber değeri var.

Tedavülden kaldıracağı kartı, kalkmış bize sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskhaad -- 22 Kasım 2024; 15:1:3 >
  • Dostlar gidip boosteroid alın daha iyi GeForce now iyice paranın kölesi oldu gidip 4080 e bu parayı vereceğine İşlemci AMD EPYC Zen 4

Bellek DDR5 28GB

Ekran Kartı Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 alırsın üstüne 200 ekler 3600 TL ye bu sistemi 6 aylık alırsın GTA, rdr 2, ve daha oynayamadigin cocgu oyunu buradan oynarsın

• işimiz can sungur'a kalsaydı enjoy 1060 hdd detected devam ederdik. bu olayın üstünde duranlara teşekkürler başta jahrein olmak üzere.

ama kullanmam gfn türkiye ve turkcell'e paramı kaptırmak istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.