Şimdi Ara

RTX2070 mi ? RX5700 XT mi? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
13.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Amd kartlarda video kayıt alınca %3,%7 fps kayıpları oluyor oyundan oyununa göre acaba millet bunu hesaba katiyormi bununla ilgilide buradada bir paylaşım yapacağım Nvidia tarafında kayıp yok gibi birşey. Eğer güncellemerle düzeltilmediyse diyerekdende not düşeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX serisi güzel de RTX'in kendi ayrı bir sıkıntı. Quake 2 RTX modu alınca gözlerim yaşardı görüntü ateş ediyor RTX'in iyi implemente edilirse oyunu nasıl değiştirebileceğini iyi bir örnek olmuş ama performans ağlattı 144fps için 720P ye aldım la oyunu. Bunun dışında Metro Exodus RTX fark yaratabiliyor ama kapalı ortamlarda sadece. RTX serisi kartlar performans, TDP ve konfor açısından mükemmel ( en azından benim aldığım Galax öyle) ama F/P açısından biraz fiyasko oldu açıkçası. RTX'i en az 1 yıl erken salmışlar piyasaya. AMD'nin yeni kartlarını beklemek de fayda var. 5700XT'nin 1 tık üstü baya iş yapabilir

• 2070 almayı düşünen varsa hepsiburada'da Asus ekran kartlarında indirim var arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DgknCtn

2070 almayı düşünen varsa hepsiburada'da Asus ekran kartlarında indirim var arkadaşlar..
    Blower fan güzelmiş fiyatı

3.2k olanda iyiymiş

Kafamda xt yada düz 5700 vardı

2070 4k. Da ne alemde (monitör 60fps )

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    5700 XT bekleyin hocam. 2070'den %10 kadar daha iyi. Amazon.com üzerinde hatta Gigabyte 3 fanlı versiyonu 420 dolardan satışa çıktı. Her şey dahil 522 dolara denk geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

5700 XT bekleyin hocam. 2070'den %10 kadar daha iyi. Amazon.com üzerinde hatta Gigabyte 3 fanlı versiyonu 420 dolardan satışa çıktı. Her şey dahil 522 dolara denk geliyor.
    AMD şimdiden %10 yapdiysa kesin ilerde artar fark

• Rx 5700 almayı düşünüyorum. 1080p de oynayacağım. sıcaklık değerleri ile ilgili net bilgiler bulamadım. 1080p de çok ısınır mı sizce? ( Ryzen 5 3600 işlemci ile birlikte kullanacağım )
  • Rtx 2070 al, amd de Cf yok. İlerde 2. El bi tane daha alıp sli yaparsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssj kullanıcısına yanıt
    Custom modeller çıkıyor yakında. Custom modellerde ısınma sorunu olmaz

• 2300 tl civarı hepsiburada sitesinde kampanyada. Bir daha yakalayabilirmyim acaba

• ssj kullanıcısına yanıt
    Custom modeller 20-50 dolar daha pahalı olur. İlerde aceleniz yoksa Kampanya döneminde Custom model alırsınız. Stock Fanlar baya sıkıntı. Isınıyor baya.

• asusun oclu versiyonu olan 2070 indirime girmiş hb da onumu almak daha mantıklı yoksa custom soğutucu ile gelen rx 5700 xt ? asus ekran kartı linki
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrowbarG0d

asusun oclu versiyonu olan 2070 indirime girmiş hb da onumu almak daha mantıklı yoksa custom soğutucu ile gelen rx 5700 xt ? asus ekran kartı linki
    Hepsiburada da Asus rx 5700XT 2.700TL civarı..Ben birazdan onu sipariş geçeceğim..Referans tasarım olmasını kafama çok takmıyorum açıkcası kasa havalandırmam güzel , fiatlarda baya iyi.
  • mgurgen M kullanıcısına yanıt
    Referans kartlar çok sıcak çalışıyor o yüzden kimse tavsiye etmiyor, önümüzdeki hafta çift fanlı ları çıkacak ama fiyatları ne olur bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Bu mesaj silindi.
    Bunun videosunu da atmışsın video boyunca 5700xt daha iyi sonuç vermiş ama attığın ekran resminde anlık 2070'in üstün fps gösterdiği yeri çekmişsin. Bunu bilinçli bir şekilde yapmışsın ve 2070 bile dağıtmış bu kartı falan demişsin, bende 2070 kullanıcısıyım da insanları böyle yanıltmaya hakkın yok nvidia veya amd sizin firmanız değil alt tarafı kullanıcısınız. 5700Xt rtx 2070 den daha iyi ve daha ucuz bir kart sürücülerle de daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bide devamlı birileriyle bu konunun tartışma çabasını veriyorsun biri cevap yazmıyor tekrar alıntılıyorsun videoyu izledin mi sonuç ne falan diyorsun gerek yok bu heyecana. Ben 2070 kullanıcısı hayatında amd kullanmamış biri olarak amd iyi bir kart yapsa da nvidiayı geçse diyorum. Sizin gibi düşünen insanların sayısı arttıkça nvidia 100 dolar 100 dolar yukarı doğru gitmeye devam edecek. sırf o attığın resme bakarak kim bilir kaç kişide bu kart dandikmiş algısı oluştu gerek yok bunlara.

• 5700xt

• Yazılanların bir kısmını hayretle okudum çünkü bunca konuşmaya karşın kimse Image Sharpening’den bahsetmemiş. Çok kabaca şöyle ifade etmek gerek RTX bir kartla 4K’da alacağınız kalitedeki çözünürlüğü size 2K’da rahatlıkla sunabiliyor. Üstelik DLLS’deki en ufak performans kaybı olmadan ve oyun desteği gerektirmeden. Onca konu içerisinde bu detay neden dile getirilmemiş anlamak güç. Üstelik yeni çıkan kartlar çok ciddi bir soğutma performansı, düşük güç tüketimi ve sessizlik sunuyor. Güncel ürünler üzerinden konuşmaya devam etmekte fayda görüyorum.

• DgknCtn D kullanıcısına yanıt
    Bu kart al kullanıyorum 2k ultra oynuyorum driver oturdu şuan gayet iyi her yeni kart driver sorun olur nvidia dahil

MSI AMD Radeon RX 5700 XT Gaming X 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) PCI-E 4.0 Ekran Kartı (RADEON RX 5700 XT GAMING X)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.