Şimdi Ara

RTX 3060 Tİ 561.09 SÜRÜCÜSÜ İLE ESKİ OYUNLARDA PROBLEM YAŞIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
69
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer yakın zamanda ekran kartı sürücüsünü güncellediniz veya siz farkına varmadan otomatik olarak sürücü güncellemesi yapılmışsa. Oynadığınız oyunlarda bozulma farkettiyseniz veya hiç açılmıyorsa, sebebi bu sürücüdür.

Benim başıma AC Black Flag oynarken geldi, oyuna girdiğimde hiç bir su efekti çalışmıyordu. Oyun tamamen siyah beyaz renkteydi. İnternete baktığımda bu ekran kartıyla oynanış videoları vardı. Pek çok şey denememe rağmen düzelmemişti. Oynadığım 1-2 eski sayılabilecek oyunda da problem yaşayınca driver sürücüsünü değiştirmeye karar verdim. Haziran 2024'te çıkan sürücüyü yüklediğimde sorunlarımın hepsi çözüldü.

Bunu da benim gibi bu tarz sorunlar yaşayan olursa, çözümünü internette bulabilsin diye paylaşıyorum. Anlaşılan Nvidia yeni sürücü ve ekran kartlarıyla eski oyunları çalışamayacak hale getirip bırakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempron 3200 -- 4 Ekim 2024; 9:29:7 >

• Bu gibi sorunlar yaşanırken çoğu zaman kartta sorun yoksa, konu driver olunca 1 veya 2 önceki drıver a dönülünce sorun kalkabiliyor. Veya bir sonraki çıkan güncel drıver da düzelebiliyor.

Önemli olan Nvdia nın da amd nin de drıver hazırlarken eski kartlara çakallık yapıp driverı hatalı hazırlamaması. Umarım hep böyle drıver değiştirerek çözülür bu durumlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.