Şimdi Ara

Rubik Küp Yapımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dh ahalisi ülkemizdeki zeki insanların malesef ki %50 olduğu şu dönemde (ki bu sayı dh'de %80'lerde bana göre) siz zeki insanların merak sarabileceğini düşündüğüm, rubik küp veya diğer ismi ile zeka küpü yapımını bir video çekerek anlatmaya çalıştım. Forumda biliyorum ki bu konuda çok uzman kişiler var, fakat ben daha amatörüm ve benim gibilerin nerde takıldığını daha iyi anladığımı tahmin ettiğimden dolayı bu videoyu çekmeye karar verdim. Umarım başarılı bir anlatım olmuştur, her türlü soru ve görüşlerinizi bekliyorum. Sağlıkla ve esen kalın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eller de tombiktoymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 17 Nisan 2015; 13:25:53 >
  • krem kullanıyorsan marka versene

reklama girmez
  • Zeka kupu cozmeyi bilen adam zeka kupunun zekaylabuzaktan yakindan alakasi olmadigini bilir. Tamamiyle ezberden olusur. Kupun o anki durumuna gore yapilacak hareketleri ezberler yaparsiniz. İlk 1 hafta zevkli gelir yaomaya basliyinca sonra bune dersiniz. (Oturup kendi ugrasarak cozen en hizli kisi cinden cikmistir ve cozme suresi 2 ay dir. Bu her yerde cikan saniyelerle yarisan kupculer ezbercilerdir ne kadsr ezber o kadar hizli cozersiniz.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Eller de tombiktoymuş.

Ödemdir o ödem

• dehaxtor kullanıcısına yanıt
    Avonun yılbaşında çıkardığı kremdi kırmızı bi tüp üzerinde parafin hand creme yazıyor. Güzel ve ucuz bir krem.Ama genelde nivea repair and care kullanıyorum soğuklarda iyi oluyor, kurumuyor eller.

• Anlatim harika olmus ,videoyu bizle paylastigin icin tesekkurler.Bence bir youtuber olabilirsin.(Kup Ile ilgili olarak)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    El yapımı küp kasam
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • platinone kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tatlım

bide cevap verdi
  • O Bir Filolog kullanıcısına yanıt
    Ah çok teşekkürler bir faydam olacaksa birilerine ne mutlu bana

• Rekorum 35 saniye, zekayla uzaktan yakından alakası yok ama denildiği gibi. Zevkli bir uğraş ama bence.
  • dehaxtor kullanıcısına yanıt
    Ne demek görevimiz

• Ülkenin yüzde 50 sinin, forumun yüzde 80 inin zeki olduğunu neye dayanarak yaptin?

• Ben hepsini söküp düzgün bir şekilde birleştiriyorum. Sadece yapış şekillerimiz farklı...

• KillZone44 kullanıcısına yanıt
    Ülkenin %50'sini rahmetli Aziz Nesine dayanarak, forumun %80'ini burdaki güzel insanlara dayanarak belki 80'den fazladırlar o kısmını bilemicem ama konulara yapılan yorumlara bakılınca bizim forumdakiler gerçekten zeki (kendi forumumu övmek gibi olmasın ama öyle) daha fazlaysanız güzel insanlar, kusura bakmayın bazen öyle hatalar olur

• Videoyu izlerseniz parçalamakla vakit kaybetmezsiniz yapmak aslında çok kolay

• Ted Mosby kullanıcısına yanıt
    Siz çömez metodu ile yapmıyorsunuz heralde ben 1.27 yapabildim çömez metoduyla daha uğraşıyorum hızlanmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Siz çömez metodu ile yapmıyorsunuz heralde ben 1.27 yapabildim çömez metoduyla daha uğraşıyorum hızlanmak için

Yok tamamen çömez metodu ama daha önceden fark etmediğim kısayollar buldum. Bazen üst üste 3 kere aynı algoritmayı yapmamız gereken durumlar oluyordu, onlara kafa yordum biraz. Çoğunda aynı algoritmayı tersten yaparak sonuca ulaşılıyor zaten.
  • platinone kullanıcısına yanıt
    (QAPAQ)

• teşekkürler sesinizde kibarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Avonun yılbaşında çıkardığı kremdi kırmızı bi tüp üzerinde parafin hand creme yazıyor. Güzel ve ucuz bir krem.Ama genelde nivea repair and care kullanıyorum soğuklarda iyi oluyor, kurumuyor eller.

erkek parfümüde önerirmisiniz bu konuları hanımlar daha iyi bilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.