Şimdi Ara

Rubiks BLK MT6592 Cep Telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
5.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, haftasonu forumistanbul gold bilgisayarda test ettiğim ve sonrasında satın aldığım Rubiks BLK MTK6592 işlemcili telefon hakkında bilgi yapmak istiyorum. İnternetde çok fazla bilgi yok.

Bulduğum bilgiler;

http://www.ovaelektronik.com.tr/rubiks.html

MT6592 1,7 Ghz
    Android 4.4.2. Kitkat (Sitede 4.2 var deniyor fakat cihazda 4.4.2 var)
    Ön kamera 8 MP Auto Focus Kamera
    Arka Kamera 5 MP
    16 GB Dahili Hafıza
    1280x720P Ekran
    Çift Sim Kartı
    FM Radio

Fiyatı 699tl. GM Discovery, Zen, Dark gibi markaların MT6589 telefonları bu telefonun yanında zayıf kalıyor.

Cihazı gold bilgisayarlarda test etmenizi öneririm.

Firmayı aradığımda kurumsal bir firma değil izlenimi verdi. Fakat getirdikleri ürün bence şu anda bu fiyat aralığında en iyi fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum.

Ürünün çindeki karşılığı sanırım aşağıdaki video daki cihaz...

http://www.youtube.com/watch?v=vJNapUJyIcQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora2004 -- 13 Ağustos 2014; 16:53:02 >

• GPS Performansı mükemmel. Saniyeler içersinde uyduları buluyor.
    Ekran parlaklığı ve kalitesi çok iyi.
    Stabil bir cihaz. Gayet hızlı
    Antutu dan yaklaşık 25000 aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora2004

GPS Performansı mükemmel. Saniyeler içersinde uyduları buluyor.
    Ekran parlaklığı ve kalitesi çok iyi.
    Stabil bir cihaz. Gayet hızlı
    Antutu dan yaklaşık 25000 aldı.
    Ram, Ekran Türü, Ekran Boyutu kaç hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

Ram, Ekran Türü, Ekran Boyutu kaç hocam?

Alıntıları Göster
    Ram: 1gb, ekran: , 5" inch, 1280x720, IPS saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora2004 -- 13 Ağustos 2014; 17:12:51 >
  • quote:

Ram: 1gb, ekran: , 5" inch, 1280x720, IPS saygılar.

Alıntıları Göster
    ozellikler iyi duruyor da profesyonel gelmediler banada insan sitesinde bir duzgun ozelliklerini yazar ,ram 2gb olsa cok iyi olurmus.

batarya ne kadar ?

olculer ne kadar?

foto cekip bunların ozelliklerini paylassaniz iyi olur.

on kamera 8 arka kamera 5 ilginc olmus htc'nin izinden gidiyorlar galiba.

ggde buldum bir tane.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/rubiks-blk-16gb-8-cekirdekli-akilli-cep-telefonu-118427955

• quote:

Orijinalden alıntı: blackzeros

ozellikler iyi duruyor da profesyonel gelmediler banada insan sitesinde bir duzgun ozelliklerini yazar ,ram 2gb olsa cok iyi olurmus.

batarya ne kadar ?

olculer ne kadar?

foto cekip bunların ozelliklerini paylassaniz iyi olur.

on kamera 8 arka kamera 5 ilginc olmus htc'nin izinden gidiyorlar galiba.

ggde buldum bir tane.

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/rubiks-blk-16gb-8-cekirdekli-akilli-cep-telefonu-118427955

Alıntıları Göster
    ips degil amoled yaziyor kutuda bu arada.gerci turbo bosstla 1,7 ghz 2,3 ghz oluyormus daha once duymadim mtk 6592 icin salliyorda olabilirler kutuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackzeros -- 13 Ağustos 2014; 17:40:50 >

• Antutu ve mobile uncle tool uygulamalari islemci icin mtk6592 gosteriyor.
  • quote:

Antutu ve mobile uncle tool uygulamalari islemci icin mtk6592 gosteriyor.
    699 TL ye 2 GB Ram lı Zenfone 5 Varken Kim ne yapsın o fiyata bunu :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    O zaman zenfone 5 den sonra alınabilecek en iyi fiyat performans ürün diyebiliriz dostum:)
  • quote:

O zaman zenfone 5 den sonra alınabilecek en iyi fiyat performans ürün diyebiliriz dostum:)

Alıntıları Göster
    bizim millete şu telefondan sonra en iyi dersen çöp diye düşünür zira herkes en iyisini ister memlekette 9 gb ram telefon çıksa 8 gb ram'li olanı satar 9 gb olanı almaya çalışır
  • quote:

ben yerinizde olsam bu urunu almazdım. Sonuçta ne oldugu belırsız bı marka. Bu tarz markalar ülkeye gırmesın demıyorum aksıne gırsın pıyasada alternatıf cogalsın ama turk halkını kek gormesınler. Ne oldugun bellı deıl satmak ıstıyosan adam gıbı bı fıyattan cıkar kı tercıh sebebı ol. çınde 100 dolara alıp gelıp burda 700 lıraya satma. Seni almak için miletin bi sebebi olsun. özelliklerin bilindik çin telefonlarında artık standart olmuş özellikler. Benim anlatmak istediğim budur. Yoksa bende çeşit bollugu olsun isterim.
  • quote:

quote:

ben yerinizde olsam bu urunu almazdım. Sonuçta ne oldugu belırsız bı marka. Bu tarz markalar ülkeye gırmesın demıyorum aksıne gırsın pıyasada alternatıf cogalsın ama turk halkını kek gormesınler. Ne oldugun bellı deıl satmak ıstıyosan adam gıbı bı fıyattan cıkar kı tercıh sebebı ol. çınde 100 dolara alıp gelıp burda 700 lıraya satma. Seni almak için miletin bi sebebi olsun. özelliklerin bilindik çin telefonlarında artık standart olmuş özellikler. Benim anlatmak istediğim budur. Yoksa bende çeşit bollugu olsun isterim.

Alıntıları Göster
    Ürünü kesinlikle almayın insanları yanlış yönlendiriyorlar!!!
    Ürünü üreten mühendisler (daha doğrusu teknik servis personelleri) amoled olduğu konusunda iddia ediyorlar!
    Belge isteyince ses seda kesiliyor...

Rubiks BLK MT6592 Cep Telefonu

• bora2004 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu telefon şu televizyon kanallarında "işte son 10 adet 179 tl" vay efendim biz türkiye'nin ilk yerli telefon markasıyız işte izmir'de yerli üretim telefon markasıyız diyen telefondan değil mi?Sonra millete telefon gönderiyoruz diye kargo kutusunun içinden afedersiniz hıyar,armut çıkan telefonlar değil mi?Şahsen ben bu tür telefonlara sıcak bakmıyorum ama yinede siz bilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan4252

Arkadaşlar bu telefon şu televizyon kanallarında "işte son 10 adet 179 tl" vay efendim biz türkiye'nin ilk yerli telefon markasıyız işte izmir'de yerli üretim telefon markasıyız diyen telefondan değil mi?Sonra millete telefon gönderiyoruz diye kargo kutusunun içinden afedersiniz hıyar,armut çıkan telefonlar değil mi?Şahsen ben bu tür telefonlara sıcak bakmıyorum ama yinede siz bilirsiniz.

Arkadaşlar 3-5 sahtekarın geçen sene daha geçen sene üretim aşamasında olan bu telefonu sanki üretilmiş de satılıyormuş gibi sözde satışını yaparak insanları kandırması sonucu ürün ve firma hakkında haksız kötü bir yargı oluşmuş. Bu tarz dolandırıcıların yerli üretim sektörümüzü baltalamasına izin vermemeliyiz. Bu telefonlar piyasaya henüz sunulmaya başlandı. Biz Türk olarak yerden bitme çinlilerin yaptığını yapıp teknoloji üretemez miyiz? vestel bu konuda ufkumuzu ve önümüzü açmışken bu tarz firmaları baltalamak değil desteklemek lazım değilmi. şu dışa bağımlılığımızı azaltalım artık. Bin bir zorlukla kazandığımız alın terimizle ecnebilerin ceplerini doldurmayalım.

Kızıma hem görsel, hem işlevsel, hemde ekonomik bir telefon aradığım sıralarda kimin elinde ne telefon görsem soruyordum. Bir arkadaşımın elinde yukarıda resmi gösterilen üretimi ova elektronik tarafından türkiyede yapılan pyramid markasının Rubiks BLK modelini gördüm.

Telefonun görselliği ve dış kalitesi çok hoşuma gitti. işin aslı yerli üretim olduğuna inanmakta çok zorlandım. rica edip biraz inceledim. görüntü ve ses kalitesini çok başarılı buldum. izin isteyip hemen hastası olduğum online mobil oyunu yükledim. kendi htc one telefonumda kasan, ciddi ısınmaya ve şarz emilimine neden olan oyun inanılmaz derecede hızlı yüklendi. hiç kasmadan ve ısınmadan oynayabilmem telefona olan tüm bakış açımı değiştirdi.

Bu telefon hakkında daha ayrıntılı bilgi alayım diye arama yaparken bu yazıyı okuyunca bu algıya çok üzüldüm. Üye olup yorum yapmak istedim.

Ayrıca bu telefonu nereden satın alabilirim diye sorduğumda henüz satışa sunulmadığını. dispiritörlük anlaşmasını henüz yaptıklarını satışa 1 Nisan günü çıkacağını öğrendim. yani sizin anlayacağınız bu telefonun üretimi hakkında üretim aşamasında birilerinin sızdırdığı bilgileri kullanarak insanlar dolandırılmış. teknik servis anlaşmaları da henüz yapılmış. 2 sene garantisi mevcutmuş. ayrıca yedek parçası da oldukça ucuzmuş. ben 1 Nisanda kızıma sipariş vereceğim. ürünü teslim aldığımda gerekli testlere tabi tutup sonuçlarını sizinle paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: chello_ak

quote:

Orijinalden alıntı: kaan4252

Arkadaşlar 3-5 sahtekarın geçen sene daha geçen sene üretim aşamasında olan bu telefonu sanki üretilmiş de satılıyormuş gibi sözde satışını yaparak insanları kandırması sonucu ürün ve firma hakkında haksız kötü bir yargı oluşmuş. Bu tarz dolandırıcıların yerli üretim sektörümüzü baltalamasına izin vermemeliyiz. Bu telefonlar piyasaya henüz sunulmaya başlandı. Biz Türk olarak yerden bitme çinlilerin yaptığını yapıp teknoloji üretemez miyiz? vestel bu konuda ufkumuzu ve önümüzü açmışken bu tarz firmaları baltalamak değil desteklemek lazım değilmi. şu dışa bağımlılığımızı azaltalım artık. Bin bir zorlukla kazandığımız alın terimizle ecnebilerin ceplerini doldurmayalım.

Kızıma hem görsel, hem işlevsel, hemde ekonomik bir telefon aradığım sıralarda kimin elinde ne telefon görsem soruyordum. Bir arkadaşımın elinde yukarıda resmi gösterilen üretimi ova elektronik tarafından türkiyede yapılan pyramid markasının Rubiks BLK modelini gördüm.

Telefonun görselliği ve dış kalitesi çok hoşuma gitti. işin aslı yerli üretim olduğuna inanmakta çok zorlandım. rica edip biraz inceledim. görüntü ve ses kalitesini çok başarılı buldum. izin isteyip hemen hastası olduğum online mobil oyunu yükledim. kendi htc one telefonumda kasan, ciddi ısınmaya ve şarz emilimine neden olan oyun inanılmaz derecede hızlı yüklendi. hiç kasmadan ve ısınmadan oynayabilmem telefona olan tüm bakış açımı değiştirdi.

Bu telefon hakkında daha ayrıntılı bilgi alayım diye arama yaparken bu yazıyı okuyunca bu algıya çok üzüldüm. Üye olup yorum yapmak istedim.

Ayrıca bu telefonu nereden satın alabilirim diye sorduğumda henüz satışa sunulmadığını. dispiritörlük anlaşmasını henüz yaptıklarını satışa 1 Nisan günü çıkacağını öğrendim. yani sizin anlayacağınız bu telefonun üretimi hakkında üretim aşamasında birilerinin sızdırdığı bilgileri kullanarak insanlar dolandırılmış. teknik servis anlaşmaları da henüz yapılmış. 2 sene garantisi mevcutmuş. ayrıca yedek parçası da oldukça ucuzmuş. ben 1 Nisanda kızıma sipariş vereceğim. ürünü teslim aldığımda gerekli testlere tabi tutup sonuçlarını sizinle paylaşırım.

Alıntıları Göster
    Merhaba yukardaki yorumu yazan arkadaşı tebrik etmek istiyorum. Söylediği herşey katılıyorum.Bende aynı şekilde uygun fiyata kardeşime bir telefon bakıyordum kerata s4'ümü ve ablamın Sony Z2'sini haşat etti. Çareyi bu tarz uygun fiyatlı telefonlara bakıp almakta buldum.
    Ama inanın karşılaştığım ürün beni çok ama çok şaşırttı. Böyle bir performans beklemiyordum. Fiyatına göre büyüklerle kafa tutuşur.Ama işin enteresan tarafı ürünü alacak yer bulamadım. Uzun uğraşlar sonunda facebook'ta nası oldu hala anlamadım ama :)))) bi sayfa buldum.
    Kırmızı Çarşı diye bi firma sanırım sürekli güncelhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100009528900993 sayfada eşek meşek var ilginç ama bi bakın derim adamlar iddialı gibi geldi bana sürekli reklamını veriyorlar. Sanırım anladığım kadarıyla distribütör'üde bu adamlar.
    Bu telefonun birde üst sekmenti var galiba herhalde iyi geliyorlar bilginize..........

• quote:

Orijinalden alıntı: Good_man

Merhaba yukardaki yorumu yazan arkadaşı tebrik etmek istiyorum. Söylediği herşey katılıyorum.Bende aynı şekilde uygun fiyata kardeşime bir telefon bakıyordum kerata s4'ümü ve ablamın Sony Z2'sini haşat etti. Çareyi bu tarz uygun fiyatlı telefonlara bakıp almakta buldum.
    Ama inanın karşılaştığım ürün beni çok ama çok şaşırttı. Böyle bir performans beklemiyordum. Fiyatına göre büyüklerle kafa tutuşur.Ama işin enteresan tarafı ürünü alacak yer bulamadım. Uzun uğraşlar sonunda facebook'ta nası oldu hala anlamadım ama :)))) bi sayfa buldum.
    Kırmızı Çarşı diye bi firma sanırım sürekli güncelhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100009528900993 sayfada eşek meşek var ilginç ama bi bakın derim adamlar iddialı gibi geldi bana sürekli reklamını veriyorlar. Sanırım anladığım kadarıyla distribütör'üde bu adamlar.
    Bu telefonun birde üst sekmenti var galiba herhalde iyi geliyorlar bilginize..........

Alıntıları Göster
    Unutmadan şu telefon nasıl arkadaşlar bana bi yardımcı olsanız.....

DAHA HIZLI 4 ÇEKİRDEKLİ MT6582

ANTUTU kriterlerinde 18.000'den daha yüksek puanlı, Dört çekirdekli 13 GHz yüksek hız performanslıişlemciye sahip. daha ileri bir sistem için, dünyanın en gelişmiş teknikleri olan 28 Nanometreyöntemi kullanılmıştır. Sistemi zorlayacak oyunlarda bile kesintisiz bir çalışma sağlar.

DAHA GÖZ ALICI GÖRSELLİK

KEOPS 960x560 px çözünürlüklü qHD IPS ekranı ileinsan gözünün görme sınırlarını aşan, benzeri görülmemiş pürüzsüz, taze berrak ve keskin görüntüleme sunar. Görünümler ve videolar inanılmaz net görüntü sayesinde sınıf atladı.

Çift Hat kullanımı

İşlemci: Cortex A7 4 Çekirdek, 13GHz
    Ekran: 4.7 inç Kapasitif MultiTouch
    Kamera: 13 MP arka, 2 MP ön
    Video: 720p Full HD
    Grafik Çipi: Mali-400 MP
    Bağlantı: Wi-Fi 802.11b/n/g
    EDGE, HSDPA, HSPA+, 3G

• Firma çalışanları konuya toplanmış. Nedense hepsi yeni üye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Firma çalışanları konuya toplanmış. Nedense hepsi yeni üye.
    ovaeletronik midir nedir kendi sitesinde 5.7" çok yakında dediği telefon kırmızı çarşı da 4.7" diyor. ciddiyetten çok uzak.

ille de çinden telefon getirecekseniz, ben size bir tüyo vereyim. işin ticari kısmını siz ölçüp biçersiniz orasına karışmam.

mijue diye bir firma var. üretici adamlar. ürünleri de sade tasarım, öyle egzantirik çıkıntılar tuhaf tasarımlar falan yok... en az bin adet toptan satışları 100-150 dolar arası cihazlar. daha yüksek adet olursa mutlaka fiyat da düşer. kardan birazcık feregat edip 500-600 civarı fiyat yapıştırsanız piyasayı altüst edersiniz.

milleti de kısmen de olsa dhl-ups-chinapost-seller-dispute-gümrük-imei-root-rom vs teranesinden kurtarmış olursunuz.

sermayesi ve teknik altyapısı olan bir firma için gayet güzel bir seçenek bence. ben bu tür bir iş yapacak olsam üretici firma ile anlaşırdım.

dediğim gibi işin ticari boyutu, kar marjı elbette düşünülmeli ancak ne idüğü belirsiz cihazlar yerine ayakları yere basan cihazlar ithal etmek daha güven verici olur.

• quote:

Sen Bu telefondaki kamera özelliklerini zenfone 5 de bulamazsın ben 2 ylıdır kullanıyorum rubıks ı çok güzel telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre 05

quote:

Sen Bu telefondaki kamera özelliklerini zenfone 5 de bulamazsın ben 2 ylıdır kullanıyorum rubıks ı çok güzel telefon

Firma çalışanı olduğun nasıl belli. Sırf bu mesajı yazmak için üye olmuşsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.