Şimdi Ara

Rubinum , imperia ve wom2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , başlıktaki serverler hakkında sormak istediklerim var. Daha önceden wom2 oynadım fakat efsun sıkıntısı sebebiyle bırakmak zorunda kalmıştım. 1 aylık bütün fark ve book day emegimi zirha hp getirmeye çalışırken hiç ettim. 2K ya da 1500 demiyorum, direkt hp gelmedi hiç. Daha sonra rubinuma başladım dün. Bugün bakarken imperiayi gördüm ve kafam karıştı. Oncelikle,
    Sizce hangisini oynamaliyim? İşten arda kalan vakitte 1-2 saat takilacagim. Fark yapmayı seviyorum onda sıkıntı yok.
    Ek olarak bana ufak çaplı gelişim önerisi verebilir misiniz. Mesela rubinumda 61kk para yaptım su an standartim. 42 levelim 45 metnine 3k atıyorum kritik le. Lycanim ve kurt ruhu G. Örnek olarak 100kk biriktir kuşak al daha sonra 300kk biriktir kemer al tarzı öneri verirseniz sevinirim. Genel olarak bana 20kkk biriktir itemlerini dizersin dediler fakat benim aradığım şey tam olarak,100kk ya kemer al metne 4k vurur daha hızlı kesersin tarzinda. Umarım anlatabilmisimdir.

Bu tarz başka server önerisi de alabilirim
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucKK -- 21 Mayıs 2018; 13:32:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Imperiayi önermem hocam sen rubinumdan devam et. Imperiayi ilk acildigi zamanlar oynamistim, baslarda guzeldi 2-3k online vardi daha sonra gm yardimi falan mi ne cikti butun turkler birakti simdi 500 online falan var sanirim.

• İmperia yı bende önermiyorum, gm ler ilgisiz ve bilgisiz

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.