Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: n0th1ng_3ls3_m4tt3r

ya arkadaşlar ben job secemiyorum. ne yapmam lazım? idenfiction al dio alıom gene olmuo. lvl 20 oldu char içinde de +5 vital fln var. nası düzeltecem sorunu?

simdi ilk önce jobu henüz alamadiysan quest kutunu aç (alt+q) sonra ordaki questleri boşalt ardindan zant köyünde warren'i bul haritadan bak ordaki noktalar npc isimleri yaziyor. 1st job questi seç ne oalcaksan orada yazior ztn ardindan questi kutunda neler yaziyor oku eger ingilizce kötü ise npc ismini bul ve seni yolladigi npc ye git ordkai npc ile konus senden bir şey isticektir quest kutuna bir daha bak ve istenilen yaratigi kes ve istenilen itemleir topla görev bitnce konustugun yer ebir daha gel ve snei nereye yolluyorsa git en son snei gene warren'in yanina yollar ve jobunu alirsin.

• warrior için sırf str mi veriyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_ExecutioneR

oyun patch ve client olarak toplam kaç MB ediyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun_gs

warrior için sırf str mi veriyim

Evt str ver birazda con ver ama ilk stat str.
  • quote:

quote:

1 gb ediyo toplamda
  • quote:

quote:

480 mb client+ 420 mb patch.
  • aga sen hangi serverdesin
  • Ben Ruff ta oynuyorum aegis ve athena.
  • xp si yuksek server bilen var mııı
  • selam arkdaşlar ben oyunun orjinal sitesinden indirdim yanlız bilfiginiz gibi oyun paralı. onun için bir private servere gececem sevenheartsı deniyecem sanırım. şimdi eger bilgili bi arkdaş warsa hem stat dağılımlarını hemde skillerin tanıtımı ve ilk başta hangi skillere ağırlık olrak vercegimizi yada skill seçerken öeneriler . mesela basic skilleri actırmalımıyz ne bilyim en cok sıkıntım skill konusunda oldu ...

neyse sevenheart te oynayacak warsa buluşalım hep beraber başlarız ...

skill konuusunda lutfen saglam bilgisi olan bi arkdaş solesin kuru sıkı atmayın ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberrebir

selam arkdaşlar ben oyunun orjinal sitesinden indirdim yanlız bilfiginiz gibi oyun paralı. onun için bir private servere gececem sevenheartsı deniyecem sanırım. şimdi eger bilgili bi arkdaş warsa hem stat dağılımlarını hemde skillerin tanıtımı ve ilk başta hangi skillere ağırlık olrak vercegimizi yada skill seçerken öeneriler . mesela basic skilleri actırmalımıyz ne bilyim en cok sıkıntım skill konusunda oldu ...

neyse sevenheart te oynayacak warsa buluşalım hep beraber başlarız ...

skill konuusunda lutfen saglam bilgisi olan bi arkdaş solesin kuru sıkı atmayın ...

hangi charı kasacan ona göre skilleri söleyeleim raider scout knight champion bourg artisan hangisi + basic skiller sp istemiyo Nese ben ruff rosedeyim şuan 204 lvl knightım skill stat konusunda yardım isteyenler eklesin beni ing : CrazyAngeeL

• ya zip dosyası çalışmıyo link bozukkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: conguer

kankarlar ben hiç göz atmadan rose online evolatiun diye bi oyun indirdim paralı mı?
    sizin oynadıgınız bu mu?İNDİRDİM oyuna giriyorum 1-2 dk sonra dc yiyorum yardım pls!!!1

okumak zorunda mı gitti burdakileri,cvp vermicem kendin oku bul
  • evolotion parali çok mesj attin ya sil ya sildirtelim free bulursun oynarsin o tam bi kargaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 6 Ağustos 2007; 17:42:57 >
  • kankalar ben suan ruff-rose yi indirdim 765 patchini download ediyor parasız dimi? RUFF-ROSE?
  • izar ; yeni servermi oluyor acildimi acilacak mi herkesin 0 daan baslicagi bi server mi olcak ? yoksa 1 serverde actigimiz charla diger serverlerde oynayabiliormuyuz ????
  • para dupesini bilen varmi sanirim money hack yapiliyor fiyatlar ucmus mil yondan koyuyorlar itemleri daha 50 k toplayamaedim

bilen varsa help pls ?
  • lvl 15 oldum nasıl harita değiştirecem+nasıl job seçecem?
  • lütfen birisi haritayı nasıl değiştireceğimi söylesin
  • ABİLER MERHABA BN ROSE ONLİNE HAYRANIYIM. ORJİNALİNİ OYNADIM 7 GÜN YİNE OYNAMAK İSTİOM. BUNUN İÇİN PARASIZ RUFF ROSE VARMIŞ. SİZ BAHSETMİŞSİNİZ. BURDAKİ LİNKLER KIRIK YADA YAPAMADIM BİRİ BANA KISA ZAMANDA ANLATABİLİRMİ BU İŞLERİ VE Bİ DE LİNK VERİRSE SEVİNİRİM
    MSN : berknihat@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.