Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • byler ben sevenhearts oynuyorum biri bana oyun hakkında yardm edebilir mi ? pm den msn adresini versn konuşalm
  • beyler benim bu ruff rosede lvl 153 artisanım war ismi ChaolanChain pm atn yardım ederim ben size bir de flash getle 2 saatte iniyo.. beyler lvl 10da zanttan warren a gidip mesleginizi sece bilirsiniz.
  • lv 10 da secıyosun meslek ama ben 2 gundur ugrasıyorum ZANT da ama bı turlu acamıyorum ?? bıde benım ındırdıgım farklı ROSE Online Evolution ( lutfen ayrıntılı sekılde anlatırsa meslek secımını cok sevınırım )
  • arkadaslar meslek secemıyorum acil yardım edermisiniz anlayan arkadaslar lvl 20 oldum ama hala meslek secemedım ltfn yardım edın.cvplarınızı beklıorum tskler
  • roseguru.com a gir yada resmi siteye bak...var orlarda nasıl yapılacağı yada arama yaptır...rehberin birinde vardı.......
  • ARKADAŞLAR BEN 2.JOB AÇAMIORUM ARUA ROSE SOLDİER 2.JOB AÇAMIORUM Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ ::??
  • burada yazıyor bende fazla bisey anlaöadım^^
    http://www.roseonlinegame.com/Guide/quest2.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerocknuq -- 11 Haziran 2009; 14:03:57 >
  • arkadaşlar bayaa araştırdım ama bulamadım bi konuda yardım isticektim sizlerden. ben yeni char açtım scout olmak istiyorum ancak statları nası vermem gerektiği hakkında pek bi fikrim yok sadece ana stat hangisidir onun dışında nelere vermeliyim gibi şeyler öğrendim ama hangi oranda vericem yani 5 tane dex verirken 1 tane sen mi vericem gibi. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler*
  • beyler bende ruff-rose.com açılmıyo dün indirdim bozuk çıktı ve yeni verdiğin linkte bozuk ne yapabilirim acil yardım. PM atarsınız iyi olur.
  • bende ilki 2 saat sürüyodu ablam iptal etmiş sonra 100kb hızla 1.15 saatte indi :D ama çalışmıyo ki
  • ruff-rose kapandı beyle 2009'da kapandı. Yerine titanrose açıldı aynı yöneticiler ama eventler falan çok geç çıkıyor aruarose'da günü geldiği anda tak diye event geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.