Şimdi Ara

Ruff-Rose Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rose Online'ı bedava oynamak isteyenler! Artık bedava oynayabileceksiniz! Nasıl mı?www.ruff-rose.com private serverı bedava bir serverdır yapmanız gerek sadece kayıt olup oyunu download edip oyuna girmek

kayıt kısyol linki

http://ruff-rose.com/member/register.asp

Download Linki

http://files.filefront.com/rose_736_736_krexe/;5402086;;/fileinfo.html

EDIT: Link Düzeltilmiştir..

Download Ettikten sonra yapmanız gerekenler

1- Oyunu indirdikten sonra oyunu yükleyin.

2-Bu Dosayayı indirin ve oyunun içine atın (ör: "C:\Program Files\Triggersoft\Rose Online\ROSEonline.exe" gibi)

3-Daha sonra oyunu açın ve upload olmasını bekleyin.Upload etmesi bittince ("PLAY ROSE" yazısı çıktığında bitti anlama geliyor) o pencereyi kapatın ve rose online'nın içine girip "TriggerDetect" dosyasını çalıştırın, ordan ekran ayarlarını yapın ve "Apply" ye basın.

4-"PLAY ROSE" tıklayın. Bu kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmer -- 31 Ağustos 2006; 17:20:44 >

• Bu oyun neye dayalı_?

içeriq Ne?
  • nasıl neye dayalı ? Triggersoft şirketinin oyunu.Bildiğin online oyunlardan gibi ama grafik ödülü ve dünyanın en iyi pvp sistemine sahip bir oyun...isterseniz ss ekliyim

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

• COK GÜZELE BENZO AYİN 1NDE BNDE İNDİRECEM
  • şimdi ust resimdeki karakter full str taramalıcı mı oluo???
  •  Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

Bunlard abenim eski Raiderin resimleri Rose online cok kaliteli bir oyundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kidd -- 30 Ağustos 2006; 22:33:53 >
  • Bedavamı? Çok saol ne zamandır istiyodum çok saol
    Edit: Download linki kırık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 30 Ağustos 2006; 23:10:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brighter Shores yeni oyunumuz
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • link düzeltildi
  • Arkadaşlar indirken yazılan yorumları okuyun millet biz bağlanamıoruz diyor
  • bağlanamıosa sorun o kişi de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

bağlanamıosa sorun o kişi de
    Sen oynuyomusun yani indireyim mi?
  • ben oynuyorum gerçekten harika ötesi...ister indir ister indirme sen bilirsin...
  • Ben zaten indirecektim yazıları okuyunca geri adım attım ne zamandır oynamak istiyodum oyunu.Şu an Hero Onlineyi indiriyorum bitsin bunu indircem.
    Not: Tatilden döndüğüm için kota boştu bende oyunlarla kapıyorum.
    Edit:Kaç mb?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyasyo_N -- 31 Ağustos 2006; 19:00:27 >
  • 489,615 MB
    Sabahtan beri bi indirmedi.Oyun güzel gibi kurcalayalım biraz
  • oyunu Dap ile indirirseniz daha hızlı indirir.Googledan Dap diye aratın bulur ;) ben Dap ile indirdim 1.5 saat sürdü hatta daha az bile
  • Server Sağlammı Onada Bakmak Lazım
  • ben flashgetle indiyorum. Sabah oldu hala iniyo
  • Birde oyunu bilenler biraz açıklayabilirmi? nasıl oynanıyor? level 10a gelince skiller başlıyor galiba.Meslek seçimi ne zaman oluyor vs. vs.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurr17 -- 1 Eylül 2006; 10:21:42 >
  • Oyunu indirirken %99 oldu sonra serverla bağlantı kesildi dedi. 78. denemede şuan hala bağlanmıyo yardım edin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.