Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada ben play diom ama hata verio acilmio
  • hadi be japoncamı bnde 3 sa kaldı dapla indiriom 8 saattir beklom japoncamı oynicam bide emre sen hani oyunu indirince içine atman gereken bişi var onu attınmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 1 Eylül 2006; 21:15:18 >

• japonca igib gelio başta ama deil tamamen ingilizce
  • Off of en iyisi okul zamanı indireyimde kota kötü etkilenmesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre36

kardes bir bucuk saat sürer en fazla
    bu arada ben play diom ama hata verio acilmio

hata verir çünkü yüklemek yetmio sadece yazdım zaten 1. sayfada orayı okursan oyunagirebilirsin ;)
  • yok oyun japonca degil orda downlaod bölümnden anlatildigi sekilde kurmaniz gerekiyor sonra oynamaya baslaya bilirisiniz accountlari simdiden alin aktiv edilme süresi 3 saat fln sürüyor beklememek icin simdi alin.
  • bişe sorcam katar kulanan hawker lar dex e verirse dex fuzuli olmaz mı?
  • katar kullanan hawkerı 60con 30str gerisi de dex olması gerekli okçu hawkerın 60con 30sen gerisi dex
  • size şöyle anlatayim..

Soldier:(champion ve knight) Ana stat: Str 2. stat: Con

Hawker: Scout(okçu): Ana stat: Dex 2. stat: Con ve Sen

Hawker: Raider(Katar) Ana stat Dex: 2. stat con ve Sen

Muse: Cleric(buffçı) Ana stat int ( inti ne kdr kuvvetli olur ise verdigi buffta o kdr saglam olur)

Muse: Mage: Ana stat: int 2. stat str (kimisi str yi kabu etmiyor ama str lazim)

Oyunun son meslegi Dealerlar. Bunlar Artisan ve Bourgouis

Artisan'in Craftcidir item craftlar(silah,giysi,kanat,mask vs vs her türlü eq)

Bourgois ise Dealerin savaşçı kişisi özellikleri, yaratiklardan kaliteli item düşürebilir, summon özelligi sayesinde, yanina yaridmci yaratiklar alarak savaşa bilir (skill yolu ile) npc lerden ucuz item alabilir ve iyi critical vuruşlara sahiptir.

Artisan: 1. stat con 2. stat Sen
    Bourg: 1. stat con, 2. stat str ve Sen

Ön bilgi olarak bunlari yazdım takıldıgınız yerleri burdan sorun elimden geldigince cevaplayacagim.

• su gibi berraktın :) çok güsel açıklama ama raiderın sen e verdiğini bilmiodum ayrıca oyunda bana öyle dediniz
  • oyuna girdim ama server secerken orda ruffrose yaz1o baskada birsey yap1lm1o nie
  • Bende anlamadım :S 1-2 saatten beri öyle.
  • evt bakıma aldılar çünkü açılır merak etmeyin açılacak en kıza zmnda adminlerin yalancısıyım :)
  • yaa bna mailmi gelmedi yoksa servermı kapalı şu anda girom cannot connekt server deo
  • Server bakıma alınmış durumda açacaz dioalr en kısa zmnda. Kimsede prble yok problem serverda şu an.
  • of ya offfffffff ne znm açılır yarın açışırmı
  • eheh benim oyunu indirmemi bekliyorlar 6 saat sonra açılcak DAP öyle diyor
  • Server Açıldı!
  • Echo sen beni kasarsın artık ha?
  • beyler ben oyuna girdim lwl 11 oldum da meslek nerden secilio yard1m edin ltf
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.