Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu da benim adam

Ruff-Rose Online
  • YAW BN GİREMOM YARDIM EDİN YA GİRERKEN LOG Nİ DİOM CANNOCT CONNECT SERVER PLS TRY AGEİN DİE NİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE YA BİDE HASABI AKTİFLEŞTİRMEK İÇİN Bİ MAİL GELOMU BNA GELMEDİİİİİİİİİİİİİ YARDIM EDİNNNNNNNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 2 Eylül 2006; 12:19:37 >
  • echo biz stat point leri nasil vericez
    birde ben oyunda uzun sopa kullanan hengi meslek varsa onu olmak istiom da nasil olacaz yardim ed
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

YAW BN GİREMOM YARDIM EDİN YA GİRERKEN LOG Nİ DİOM CANNOCT CONNECT SERVER PLS TRY AGEİN DİE NİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE YA BİDE HASABI AKTİFLEŞTİRMEK İÇİN Bİ MAİL GELOMU BNA GELMEDİİİİİİİİİİİİİ YARDIM EDİNNNNNNNN

banada mail gelmedi ama ben tek tikta girdim oyuna sen nie giremedin
  • furkan senin girmen gerek ben rahatlıkla giriyorum emre sende meslek seçmelisin istersen oyuna gir ben sana pm atarım ama pm atmam için oyunda olman gerekli
  • tmm ben giriom bana pm at sen
  • bu DAPın bana garezi var 15kb/s ile indiriyor
  • yaw bnm acc girmio oyunu obur acc lari tanio nie yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bnm beceremedim briniz bna acc alıp pm atabilirmi
  • e yuh artık %60 oldu baştan başladı indirmeye.Artık DAPı sildim.Ne kadar şerefsiz bi programdır bu ya.
  • yaw yardım edin nie bole bişi oluo adminin e maili varmi
  • Lordfurkan tam olrak nasıl bir hata veriyor yazsana accountu yeni aldıysan aktif olmasını bekliceksin 3-4 saat sürüyor bu yüzden önceden alın demiştim. eğer bu değilse sebebi buraya yaz.
  • accountu dün aldım oyuna girorum acc adımı yazorum pls wait fln dio sorada bu

Ruff-Rose Online
  • server baglanti hatasi sen updateleri düzgün yaptin mi ? bende updateyi yapamam1st1m sildim bastan yukledim oyunu
  • buda yeni halin SOLDIER
     Ruff-Rose Online
  • aynı hatayı bndede werio nabcas yaaaaaaa
  • OFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFF
  • yaw yaptım şimdi ama şimdide connect server diip kalo
  • YA YARDIM EDİN SERVERA BAGLANIO DİO TAKILIP KALO
  • oley girdim hangi serverdasiniz bn 2. serverdayim adim furkankoc
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.