Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler kidd. ve oyuna girebilenler lütfen kimler sölerlerse seviniim eğer sayı çoksa clan kurumuna onlarda yardım edebilirler eğer isterlerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanz2 -- 5 Eylül 2006; 20:20:46 >
  • Arkadaşlar ben yükledim acc'da aldım ama şifremi girdiğimde "connecting to server"da kalıyo ve biraz bekledikten sonrada bilgisayar tıkanıyo eksik bişey yaptığımıda sanmıyorum yardım ederseniz sevinirim.
  • oyunun forumuna bak orda serverların durumunu oyuna öğreten bir program var onu indirdim kurtuldum ama şimdi adını solesen bulamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kidd

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

Bunlard abenim eski Raiderin resimleri Rose online cok kaliteli bir oyundur.

ya beyler bu resimdeki char hangisi oluyo ona göre adam aççam

• http://www.youtube.com/watch?v=qE-JkM43kxY
    izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 7 Eylül 2006; 11:41:25 >
  • videoları izlemeyin zaten izleyemezsiniz. 18+ bunlar erotik video sanırım eğer öyleyse guvengs nickili arkadaşın banlanmasını talep ediyorum..
  • Echo bişi soramk istiyorum lvl 48 kaç günde ve günde ortalaama ne akdar kasarak yaptın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

videoları izlemeyin zaten izleyemezsiniz. 18+ bunlar erotik video sanırım eğer öyleyse guvengs nickili arkadaşın banlanmasını talep ediyorum..

aç bi izle hakaretten dolayı senin banlanmanı istiyorum bende bilmiyom erotik film gibi confirm falan çıkıyo ama izle ilk link yanlış nasıl değiştirebilirim
  • http://www.youtube.com/watch?v=Ssrzp6adC2E

ilk linke bunu koymak istemiştim yanlış oomuş lütfen izleyin
  • sabah oyunu 10 da indirmeye başladım ve sn yede 170kb hızla indiriyodu saat 11 de %75 lerde iken sn 25kb hıza düştü offf offf şuanda % 87 dap la indiryom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 7 Eylül 2006; 11:41:05 >
  • arkadaşım bunda son lvl kaç sorması ayıp ss lerde 135 gösterio daha fazlası da varmı
  • ya oyunu indirirken %89 takıldı ve ben dap ta bi tuşa bastım % 0 oldu ne yapçam hani siz resume falan diodunuz o nasıl oluyo eğer resume olmazsa indiicem oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

arkadaşım bunda son lvl kaç sorması ayıp ss lerde 135 gösterio daha fazlası da varmı

en son lvl 255 sanırım..
  • Arkadaşlar ben oyuna girdiğimde grafik kartı hatası veriyor bana oyunda 10 dk. kalamadan bilgisayar tıkanıyor alt+tab yapınca hata penceresinde "NVIDIA GeForce FX 5500" ile alakalı bir problem çıkıyor ve benim grafik kartım bu bi çaresi yokmu bunu düzeltiyim tam oyuna kaptırıyorum kendimi bilgisayar donuyo aynı hata, dün böyle oynadım ama olmuyor hep oyuna gir pw yaz felan bunu düzeltecek bir program, işlem vs. varsa söyleyin lütfen.Kafayı yiycem!
  • sen oyunun içine girip TriggerDetect diye bir dosyayı açıp Apply e bastın mı? eğer bunu yapmadıysan yap eğer yaptıysan grafik kartın yetersizdir..
  • connect olmadı diyo please try again falan yazıyo
  • ben bow hawker olarak kasıyorum ama skill pointleri yanlış verdim daha doğrusu yanlış skill almışım , skill reset yapabiliyormuyuz bunda yoksa baştanmı kascam

dün baştan kasmaya karar verdim ama bende şans yok işte, lvl 12 ye kadar str basmıştım kılıçla kastım için ama şans işte bu seferde statresette bug olmuş. vazgeçtim.
  • Beyler Ben İndirdim ama bunu değil orjinal sitesinden evalution u en son surumu indirdim bu serverın pacthleri fln yapıyom play diyom sonra giriyo bi şey hata veriyo çince gibi DglCan diye bişi hata veriyo

Resim vereyim size hemen

Resim İçin Tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBRN_23 -- 8 Eylül 2006; 20:35:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaq35

connect olmadı diyo please try again falan yazıyo

oyuna girmeden önce yeni üye olduysan öyle yazar.Üyeleri Aktifleştirmeleri uzun sürüyor..

guvengs arkadaşın verdiği videoda evolutionun tamamlanmış halini anlatıyor.Henüz Hiç bir serverda tamamlanmamış bu evolution pacth baya bi yer kaplıor çünkü
  • bu patchi çok mer ak ettim şimdi ya gsl dir.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.