Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar serverda bu aralar sorun oldu bunun nedeni ruff-rose.com un forumunda da belirtilmiş.Serverlar genişletiliyor yani serverlar daha fazla kullanıcı alabilsin die alanları fazlalaştırıyorlar umarım anladınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

arkadaşlar serverda bu aralar sorun oldu bunun nedeni ruff-rose.com un forumunda da belirtilmiş.Serverlar genişletiliyor yani serverlar daha fazla kullanıcı alabilsin die alanları fazlalaştırıyorlar umarım anladınız

forumada giremiyorumki çoğu zaman. hata veriyo açılmıyo sayfa.

yani başlayacaklara benden tavsiye, kullancağınız karakterin stat ve hangi skiller en çok işe yararını ruff rose forumlarından yada başka konulardan bakıp öğrenin ondan sonra geliştirin karakterinizi, skill reset yapılmıyor, lvl 15 ten sonra stat resette yapılmıyor yanlış stat verirseniz.

• Statlar konusunda ben bilgilendiririci bir yazi yazmistim. Ya. yada 3. sayfada olmasi lazim genede takildiginiz yerler olursa yazin yardimci olayim hepinize.
  • Ben İndirdim Herseyi Attım içine o bişi Var luncher gibi attım onu işte sonra tikladim hersey japonca zaten error merror dio annamadım :S yardım ederseniz sevinirim...
  • bende geliom.. :D
  • 1. si bi hoşgeldin deyin bakiim
    2.echo nie oyuna girmiyon
    3.şu araba gorevinde cart drive skill ini coal mine goblin workerlardan dusuyo ama 2 gundur oynuyom hala dusmedii
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
    3.şu araba gorevinde cart drive skill ini coal mine goblin workerlardan dusuyo ama 2 gundur oynuyom hala dusmedii

Cart drive skilli onlardan düsmüyor. sen araba questine baslayinca quest yerinde 3 tane scroll olur. Bu 3 scroll kaybolana kadar Coal mine goblin worker keseceksin, Sonra Mildunun yanina gidip araba skilini alacaksin.
  • Beyler Ben De Basladım Level 10 Yardım Pls :P ama ondan once oyuna girebilmem lasım giremiorum start diom Disconnect :S napabilirim?
  • soldiera concentrate ve strength veriyoruz ama nası verecez hangi oranda yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrEaK35 -- 14 Eylül 2006; 17:00:50 >
  • Yaw Bi de Ben Level 10 Oldum Amaaa Nerden Muse Olucam :S Yardımmm (giremiorum hala yanıt yooook offff )
  • ruff rose yaptım aktivasyon maili gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 14 Eylül 2006; 18:16:22 >
  • load errorde verio deli olcam açıklasın biri bunu
    acaba evulation olduundanmı sizin dediiniz gibi yaptım aldım ruff roseyi onun içindekileri gerçek roseye koydum patch geldi patchı yükledi o trigglemi ne onu açıp accept dedim tekrar açtım roseyi ilk ekraqn açılır açılmaz eror sesi gelio ctrl+alt+deleteye basıyom roseyi kabatıyom load errorda gidiyo şey yazıyo ''not found resourse file[3D data \Control\XML\UI_strID.ID]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 14 Eylül 2006; 18:44:06 >

• arkadaşlar serverda bi sorun var bu aralar ama düzeltilir belki bu gece belkide yarin soldierde con ve str ye verecen orani bosver ama str condan fazla olsun en fazla 15 tane her türlü sınıfı secemek için zant job master öle yazmiyo soleyin yardim ederler oyunda yada bni ekleyin ismim kocfurkan
  • Soldier icin Str vermeniz laizm sirf str verin 50'de con verin gerisi str olsun lvl 70 lere gelince biraz daha con verirsiniz ama ana stat str dir.

Meslek secimi icin Zant'ta warreni bulun meslek questini alin npclerin isimlerini mapten bakabilirsiniz. Map te renkli noktali yerlere mause ile gelin orda npc isimleri yazar sizi artik kim yönlendirdiyse ona gidersiniz. Zaten az bis eingilizce varsa zorlanmazsiniz fazla pek bir problem olmaz.

Evet server da su siralar biraz problem var bunun nedeni servera saldirmalari sanirim yani hackerler yapiyor ama yakinda düzelir.
  • artık yeni bir sorun gelio connect dio login olurken sonra bi yazı cıkıo :S ne olcak yaa :( bi de ben level 10 oldum :S zant nerde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neath -- 14 Eylül 2006; 19:31:18 >
  •  Ruff-Rose Online

Aradığı yeri bulamayanlara yardımcı olur
  • cok saol bea ama oyuna giremioz ki :D
  • yaa bana para yardım para yardımı yapın pram yok :(
  • oyuna girebilen var mı?
  • Oyuna girilmiyor çünkü kaç gündür servera saldırıyorlar.. Saldırılara gereken önlemler hakkında gerek maille gerekse ruff-rose forumlarından pm le adminlere ulaştım fakat ne gelen var ne giden hiç sesleri yok.. ulaşabilen bana yönlendirirse memnun olurum.. msn : kene@webciler.info
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.