Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw Kimse Yok Mu Offf Girmio oyunaaa...

off Saldırı Yapanlara

• oyuna girdim cıktım bi daha giremedim downloading avatar falan dio kalıo :S
  • Şu an acik serverlar..
  • Açık ama girilmio şu anda Downloading Avatar List diyip kalıyo..
  • Aynen...
  • ya bu server neden bu kadar çok kapanıyor ne zmn girsem 5 dk oynuom sonra dc. dün gece baktım açık gireyim dedim. oyun gene dondu , exit çalışmıo bende alf+f4 çektim. sonra tekrar girmekistedim ama habire acc kullanılıyor yazıyor yani char askıda kaldı.
  • Server açık mı?
  • ÖZEL BİR SERVER OLDUĞU VE ROSE ONLİNEYİ BÖLE GÜZEL Bİ HİZMETTE BEDAVA VERDİĞİ İÇİN AKIN OLUŞUYO ONUN YUZUNDEN SERVER KAPANMAK ZORUNDA KALIYO YER AÇMA İŞLEMLERİ VE BİRAZDA BAKIM GEREKİYO TABİ SERVER ŞU ANDA KAPANDİ AMA AÇİLACAK SABREDEMEYENLER OYNMASİN DERİM
  • Biraz önce Disconnect oldu bakalım ne zaman açılır
  • Daha yeni öğreniyordum tam zevkine varıyordum
  • oyunda birlesip guild kursak diyecem ama az once gordum turk bayragi koymuslar ama guild limiti nedne 15 kisi. giremedim o yuzden.

benim oyundaki adim xXHurricaneXx

size yazarsaniz oyundaki adlarinizi tanisiriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kidd

Soldier icin Str vermeniz laizm sirf str verin 50'de con verin gerisi str olsun lvl 70 lere gelince biraz daha con verirsiniz ama ana stat str dir.

saol bilgiler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

oyunda birlesip guild kursak diyecem ama az once gordum turk bayragi koymuslar ama guild limiti nedne 15 kisi. giremedim o yuzden.

benim oyundaki adim xXHurricaneXx

size yazarsaniz oyundaki adlarinizi tanisiriz.

VALLA VER 1 MİLYON KURALİM
  • bana halen aktivasyon maili gelmedi
    ve hale load eror verio ben böle serverin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcePath -- 15 Eylül 2006; 21:55:40 >
  • Meslek öğrenmeye nasıl gidiyoruz acaba..
  • Meslek ögrenmek icin lvl 10 olduktan sonra. Zant köyüne girmeniz lazim orada npc warreni bulup, meslek secimini yaptiktan sonra verilen questi yapmaniz gerekiyor ondna sonra sectiginiz meslegi alabilirsiniz. Lvl 70 oluncada second job olayi var. Örnek Soldier iseniz lvl 70'te Knight veya Champion olabilirsiniz yada Hawker iseniz Scout yada Raider oluyorsunuz, Muse Mage yada Cleric, Dealer ise Artisan yada Bourgeus olabiliyor 2. mesleklerinde.
  • @Kidd Sağol onu biliyorumda bir türlü Zant köyüne gidemedim ki
  • Mapten bulurusn ya o kdr zor degil :) yada kalabalik ir yerde zant nerde diye bagir
  • yaa beyler ben hawker oynamak istiom :D bi muse actım level 21 oldu biraktım soldier actım level 25 suan 22+ hawker charı olan varsa takas etmek istiom :) Varsa Pm Atın Lutfen.
  • acaba biri bana cevap yazabilirmi? bu ruff rose çalışmıyo sebollerden olaşan hata verio donuyo sinir oldum ya
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.