Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kidd cvp için saol yarın denicem tekrar tesekkur ederim...
  • @lespaul

Dostum ruff-rose'nin kendi sitesinde account kontrolü yapabiliosun ordan aktif edilip edilmediğini öğrenebilirsin
  • ben gireblirim lvlim 40+ nickim 39FB1907
  • guildin , oyuncu sınırı yukseltilebiliyormu ? 15 kişi bi guild için çok az. mesela sro daguild lvl yükseldikçe. sınırıda yükseliyor.

böyle birşey varsa kurulu olan guildlerin lvl atlaması yeterli.
  • bastaki serverda oynuyorum nickim ozgun1993 lvl 26 oldum dün 2 saat kastım:D 26 lvlde nerde kasabilirim
  • Selam arkadaşlar bende fanatik bir rose onlineci yim guild lvli yükseliyor evet burdada guilde lvl atlatabilirsiniz. Bu arada Ruff a bende basladim Na Rose da oynuyordum halada oynuyorum ama ruff Rose yi de denemek lazım çok güzel oyundur bu oyunun türkler tarafından bu kadar ilgi görmesine şaşırdım dogrusu bizimkileirn tek bildiği oyun ko ve sro dur genelde ::) Lvl 26da Elverloon Desertte kasabilirsin ardindan da sirasi ile anima lake, forest of wisdom, kenji beach, George of silance bunlar hunon gezegeninde lvlinize göre kasacaginiz map lvl 80'den sonra Luna gezegenine gidebilirsiniz. Zaten o zmna kadarda oyunu iyice ögrenirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodBat

Selam arkadaşlar bende fanatik bir rose onlineci yim guild lvli yükseliyor evet burdada guilde lvl atlatabilirsiniz. Bu arada Ruff a bende basladim Na Rose da oynuyordum halada oynuyorum ama ruff Rose yi de denemek lazım çok güzel oyundur bu oyunun türkler tarafından bu kadar ilgi görmesine şaşırdım dogrusu bizimkileirn tek bildiği oyun ko ve sro dur genelde ::) Lvl 26da Elverloon Desertte kasabilirsin ardindan da sirasi ile anima lake, forest of wisdom, kenji beach, George of silance bunlar hunon gezegeninde lvlinize göre kasacaginiz map lvl 80'den sonra Luna gezegenine gidebilirsiniz. Zaten o zmna kadarda oyunu iyice ögrenirsiniz.

bizimkilerin tek istediği para vermeden oyun oynayıp zevk almaktır. hereksin istediğide budur tabi. ko ilk başta parasızdı buyuk bir oyuncu kitlesi topladı sonradan oyunun kötü yönde ilerlemesi ve paralı olmasına rağmen oyuncular o kadar harcadıkları emeklerinden vazgeçmediler ve uyelikler aldılar şimdiise o kadar para verdim zamanımı geçirdim neden başka oyuna geçeyim diyorlar. geçenlerde sro ya geçti çünkü parasız oynanabilcek daha bi oyun yoktu o sırada. bak rose private server açıldı, sen bile şaşırdın

sro olarak verdin ya örnek, eğer wow parasız oynatılsaydı. şimdi nw ko ne sro nede başka bir oyun olurdu piyasada.

gerçi burda konuşulcak şeyler değil ama şunuda eklemek istiyorum. oyunların paralı olması, hack hile vs düzenbazlık oranını yüksek oranda arttırıyor. insanların gerçek yaşamına etki ediyor resmen.

şu anda ruff rose de bile bot kullanımı ,dupe yapımı var. oyunda görmüşünüzdür.. merchantta 999 tane den hp mana potlar satılıyor ve vendordan daha ucuza . sizce nasıl yapılıyor. ama işte bu kimseyi rahatsız etmiyor çünkü ben buraya sadece eğlenmek için zamanımı veriyorum, paramı değil.

• @ BloodBat, arkadaşım madem oyunu biliyorusun. şu upgrade , nasıl nerde yapılıyor bir türlü bulamadım internette . neler gerekiyor.
  • neler gerekiyo b ilmiyorum ama bişey polis şehrinde dealer lar yapabiliyor
  • Beyler upgrade yapmak icin gereken malzemeleri düsük lvlli arkadas lar breezy hills (hill of wind) teki silah ve elbise upgradi yapan adamdan ögrenebilir, yüksek lvllilerde lunadaki silah tamircisi Smith tin yanina giderek ögrene bilir oradada upgrade yapiliyor (silah tamiri icinde cekic (repair hammer)kullanmayin silahinizin durability sini ve accurysini düsürür silah tamircisi veya silah saticisindaki repair bölümünü kullanin). Mesela upgrade yapma yeirne silahinizi koyun orda ne malzeme istedigini gösteriyor genelde yaraktilardan düsen essece, ether, low ether, hight ether, elexir, black hearts, red hearts, white hearts gibi malzemelri istiyor seviyesine göre daha cok varda tam hatirlamiyorum +3 kdr basmak kolay onlairn malzemesi sık bulunuyor cünkü (irose daki sistem biraz degisik), ben Narose da oynarken sadece silah icin Talisman, giysi icinde Bindrune kullaniyorduk burdaki metaryalleri unuttum acikcasi irose oynamayali cok olmustu cünkü o yüzden tam hatirliyamadim kusra bakmayin. Dedigim gibi hangi malzeme gerektigini silahi upgrade yerine koyarak ögrenebilirsiniz sizin icin tam listeyi bulmaya calisacam herkese iyi oyunlar kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kidd -- 20 Eylül 2006; 20:17:26 >

• Ben Girerim Alırlar Mı Bilmem 33 soldier war 21 muse war bi de hawker kasıorum hawker ımı guild e alırsanız sevinirim ha bu arada kidd kardes bana maddi destekde bulunurmusun (: ):
  • kidd abi bişi dicem msne eklermsn msnim reptedek@msn.com lütfen ekle konusalım
  • beni de ekle lutfen :) XxMy-HeartxX@hotmail.com
  • Beyler oyun hakkinda fikri olmayanlar icin yeni screenlar update ediyorum screenlarin hepsi bizim karakterlerimiz yani ben ve arkadaslariminin daha cok varda baya uzun sürüyor upload olayi artik upload yaptikca diger screen larida eklerim.

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

• @ Kidd , benimaklıam bişey takıldı. şimdi biz kasıyoruz lvlleri yükseltiyoruz iyi güzelde . sonrası ? Pvp nasıl oluyor bunda ?
  • Junon'da Pvp arena var lvl 50 den sonra giriliyor oraya gidip pvp yapabilirsiniz kendi lvlinize göre adam bulup teke tek ve ya takim olrak dövüsebilirsiniz artik o size kalmis ayrica bu version roseda union wars kayitli oldgunuz unionda ki arkadaslarinizla beraber diger unionlara karsi savasa biliyorsunuz. Savas saatleri var o yöndne oyun cok gelismis ama tabiki oyunun zevki yüksek lvlli iken cikiyor, o yüzdne ilk etapta lvllerinizi yükseltin daha iyi olur.
  • Ben oyuna dün başladım meslek örenme yerini bulmak için baya uraştım ama sonunda hallettim daha örenmem gereken şeyler var bi türk guildi arıyorum şimdi oyunda pek fazla türk göremedim karakterimin özellikleri aşada tekrar söliyim guild arıyorum saygılar

Nick: GS
    LVL: 21
    Class: Soldier
  • arkadaşlar bende sonunda indirdim oyunu tam 1 hafta uraştım hep bağlantı kopuodu sonunda sorunsuz indirim ve şu an oynuom size lvl 10 daki halimin fotosunu yolliim ama şu an 15 :D saygılarla nickim

kurazagichigo

Ruff-Rose Online
  • kimse kızmasın ama oyunu hiç beyenmedim, görüntüler de bayaa yapmacık daha güzel oyunlar bekliorm
  • Öncelikle herkese slm.Ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum ve bu forumda olan baya bi arkadasım var mesela Laverna ve xXHurricaneXx.Özelliklerim asagıda yazıo imzada.Kidd senn oyundaki adın ne merak ettim belki tanıyorumdur.İlk defa bu foruma yazı yazıom.Nese herkese tekrar slm.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.