Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada unutmusum sölemei Cleric muse aranıo Half Life guildine gelmek istegen bana yada mastere sölesin yazıorum masterin adını Crowbar ya da Half Life.Şu sıralar rose da cleric muse kıtlıgı yasanıo inşallah vardır turk cok lazım.Guild ii bi guild kasmak istersen herkes gelir ve mutlaka online biri vardır guildde tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuTr

kimse kızmasın ama oyunu hiç beyenmedim, görüntüler de bayaa yapmacık daha güzel oyunlar bekliorm

çok beklersin
  • Beyler ruff-rose da castle gear alınabiliomu,alınıosa nerden kaç lwl de alınıo?
  • no orjinalinde aliniıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 24 Eylül 2006; 12:00:56 >
  • ya arkadaşlar bu server manyaq bi girio bi girmio lütfen başka server varsa böle full online olan veya onun gibi bişi lütfen linkini verebilirmisiniz?
  • ya server igrenc durumda 3 gundur oynamaya calisiyorum ilk gun sorunsuz oynadim 2 ci gun serveri geri aldilar 1 saat oynadik sorna server bi gitti hala yok
  • 2x dealerim var bourg olucam sonra fakat skiller konusunda fikrim olmadığı için hiç skill vermedim bilen birisi yardım ederse şu skill konusuna sevinirim.

ister buraya yazsın ister pm atsın.

Not : Flyff sıkıcı ama rose dand aha çok eğleniyorum.Sadece Flyff da sevdiğim 1 rm için rose a girdim belki ilerde rose sarar belli olmaz :]
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzagThoth

2x dealerim var bourg olucam sonra fakat skiller konusunda fikrim olmadığı için hiç skill vermedim bilen birisi yardım ederse şu skill konusuna sevinirim.

ister buraya yazsın ister pm atsın.

Not : Flyff sıkıcı ama rose dand aha çok eğleniyorum.Sadece Flyff da sevdiğim 1 rm için rose a girdim belki ilerde rose sarar belli olmaz :]

bişi sorcam sen bna flyff acc ı ver bnde sna rose verem istersen ama bnde 54 dealer bide 43 soldier var istersen pm at 2 side zengin

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

Orjinalden alıntı: BloodBat

Selam arkadaşlar bende fanatik bir rose onlineci yim guild lvli yükseliyor evet burdada guilde lvl atlatabilirsiniz. Bu arada Ruff a bende basladim Na Rose da oynuyordum halada oynuyorum ama ruff Rose yi de denemek lazım çok güzel oyundur bu oyunun türkler tarafından bu kadar ilgi görmesine şaşırdım dogrusu bizimkileirn tek bildiği oyun ko ve sro dur genelde ::) Lvl 26da Elverloon Desertte kasabilirsin ardindan da sirasi ile anima lake, forest of wisdom, kenji beach, George of silance bunlar hunon gezegeninde lvlinize göre kasacaginiz map lvl 80'den sonra Luna gezegenine gidebilirsiniz. Zaten o zmna kadarda oyunu iyice ögrenirsiniz.

bizimkilerin tek istediği para vermeden oyun oynayıp zevk almaktır. hereksin istediğide budur tabi. ko ilk başta parasızdı buyuk bir oyuncu kitlesi topladı sonradan oyunun kötü yönde ilerlemesi ve paralı olmasına rağmen oyuncular o kadar harcadıkları emeklerinden vazgeçmediler ve uyelikler aldılar şimdiise o kadar para verdim zamanımı geçirdim neden başka oyuna geçeyim diyorlar. geçenlerde sro ya geçti çünkü parasız oynanabilcek daha bi oyun yoktu o sırada. bak rose private server açıldı, sen bile şaşırdın

sro olarak verdin ya örnek, eğer wow parasız oynatılsaydı. şimdi nw ko ne sro nede başka bir oyun olurdu piyasada.

gerçi burda konuşulcak şeyler değil ama şunuda eklemek istiyorum. oyunların paralı olması, hack hile vs düzenbazlık oranını yüksek oranda arttırıyor. insanların gerçek yaşamına etki ediyor resmen.

şu anda ruff rose de bile bot kullanımı ,dupe yapımı var. oyunda görmüşünüzdür.. merchantta 999 tane den hp mana potlar satılıyor ve vendordan daha ucuza . sizce nasıl yapılıyor. ama işte bu kimseyi rahatsız etmiyor çünkü ben buraya sadece eğlenmek için zamanımı veriyorum, paramı değil.

ouunu ogrenmeden laf atma kardeş dupe mupe yok oyunda dealerlarda bir skill var marketlerden daha ucuza item alıyosun anladınmı kafan çaktımı bida bilip bilmeden yazma bu bole olmuyo

• kardeşim bak , sen ruff rose forumuna bakmıyorsunu sanırım ..

http://forum.ruff-rose.com/index.php?act=announce&f=5&id=3

quote:

Lisent(U) - These are equal to grey powders (Quality: 6) DO NOT buy them! They arn't suppose to exist or anything, report anyone selling them to the bug support section.

Grade 7 Gems - Don't buy/trade/hold these, unless you know that 100% their legit. Otherwise, you can face a block!

belki hp ve mana lar senin dediğin gibi olabilr ben dealer charla oynamadım çünkü ama oyunda dupe yapılıyor ve bazı forumlarda yazıldığınıda gördüm. oyunda daha bir çok hack yapılıyor, skill hack, 2 meslek kullanımı, kimse serverlara giremediği zmn bile girebilenler var(nasıl olduğunu tam anlamış değilim, proxy kullanıyor diyolar), auto attack - loot yani bot kullanımı var var var.

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

kardeşim bak , sen ruff rose forumuna bakmıyorsunu sanırım ..

http://forum.ruff-rose.com/index.php?act=announce&f=5&id=3

quote:

Lisent(U) - These are equal to grey powders (Quality: 6) DO NOT buy them! They arn't suppose to exist or anything, report anyone selling them to the bug support section.

Grade 7 Gems - Don't buy/trade/hold these, unless you know that 100% their legit. Otherwise, you can face a block!

belki hp ve mana lar senin dediğin gibi olabilr ben dealer charla oynamadım çünkü ama oyunda dupe yapılıyor ve bazı forumlarda yazıldığınıda gördüm. oyunda daha bir çok hack yapılıyor, skill hack, 2 meslek kullanımı, kimse serverlara giremediği zmn bile girebilenler var(nasıl olduğunu tam anlamış değilim, proxy kullanıyor diyolar), auto attack - loot yani bot kullanımı var var var.

Senin bahsettigin potları dealer ler discount skili ile npcden ucuza alıp satıyorlar.999 pot fazla bi para deil zaten.lvl in düşüktür ondan fazla geliyordur sana.Dupe yapılmayan bi online oyun daha yapılmadı.Piyasadaki en kral oyunlarda bile dupe yapılıyor.Burada yapıldı Grade7 gemler ,Listen U ve yapanların accleri banlandı.Arkadaşımdada var dı onunda acc banlandı.Acclere block koyup inceliyorlar varsa illegal bi durum banlıyorlar yapanlar eninde sonunda yakalnıp banlanacaklar.Geçen adamın biri 200 milyar drop yapmış parayı yerden alanların paralarını 200 e düşürmüşler.Yapanlar cezasını ceker yani.Bot meselesine gelince şuana kadar yapılmış en aptal botlardan biri.Hiç kullanmasan daha karlı çıkacağına emin ol ,öldürür expini azaltır falan.2. meslek olayını yapacak adam oylesine bi takılayım diyen adamdır.Banlanacağı kesindir.Serverler kapalıyken girme diye bişe yok login serveri yada character serveri kapattıkarı zaman içerde kalanlar oyunda görünüyor dışardan giremiyorlar.

• beyler oyundaki adim BoRa lv 58 hawker im guild icin yada party icin bir araya gelelim tek sıkıcı oluyor herkeze ıyı oyunlar
  • saol ben flyff ı seviyorum ne kadar sıkılsamda dediğim gibi rose a da guildden sevdiğim 1 rm için başladım.kaldıki bütün charlarda gore(+2 - +3 - +5) var plug (+2 x 2) var ringler (sta +6 - int +3 - str +4) 45 lvl stler var (assist - mage) vs. kafadan satsam hepsini 250M çıkar zengin değil zengin ötesiyim :]
  • AzagThoth sana bişey sorayım ben ilerde elementor olmak istiyorum statlarımı nasıl vereyim sen baya biliyosun bu oyunu bi cevaplarsan sevinirim
  • maksimum 50 int ki 40 - 45 de olur beğenmezsen ilerleyen lvllarda 50 ye tamamlarsın
    kalanı sta 65 den sonra aoe skillerin açılıyor sta çok lazım ...
  • arkadaşlar oyunu yükledim sitedeki patch indirdi,m roseonline.exe açip upgreade yapdi. acc aldim giriyorum connect to server diyo ilk önce sonra please wait sonrada ... try again nasi çözebilirim yardim edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AzagThoth

maksimum 50 int ki 40 - 45 de olur beğenmezsen ilerleyen lvllarda 50 ye tamamlarsın
    kalanı sta 65 den sonra aoe skillerin açılıyor sta çok lazım ...

saol ben lvl 18 im int 47 sırf int e verdim şimdi 3 tane daha veriyim gerisi sta dimi peki 60 lvl den sora nası devam edeyim...
  • 50 den sonra int e hiç dokunma hatta 47 de bıraksan da olur.tam gaz sonuna kadar sta
  • ok int benim 49 muş yanlış bakmışım 1 tane daha verem artık promosyon fiyatı gibi sonu 9 lu olmasın

çok saol beni aydınlattığın için son bi sorum daha var oda staff mı wand mı kullanmalıyım bide sadece firede ilerlemek istiyorum sence bu dorumu ?
  • Cevabın için tşekkür LORDFURKAN da ben o gün oynıodum fow'a(Forest Of Wisdom) 2 tane castle gearlı oyuncu girdi yanında da 30 a yakın kişi vardı acaba onlar GM miydi???Şaşırdım!!
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.