Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagol @Kidd ben seni eklerim şuan kapali server yine saldırıyorlarmış belli bir süre kapalı duracak diyorlar senin bilgin varmı bu konu hakkında.
  • ok blood serverlard abakım var deniiyor ebnde bekliyorum bencede saldırıdır ama üzelir yarına acılır heralde.
  • beyler site açildi oyuna girdim hiç bi server gözükmüyoda serverlarda açilir inş bugun
  • acc le sifremi yaziyorum. serverler gelmeden bi hata gelio pencerede.. atiyo oyundan sonra
  • Serverler stabil çalışmıyordu.Sebebi birisi devamlı serverlere DDOS ile saldırıyordu.Kanalların devamlı gidip gelmesi yada ikisininde kapanması bu yüzdendi.Servere saldıran adam max stat ve max skill point karakter istyormuş saldırıyı durdurmak için .Durdurulamyacak bişe değil ama bir private server için masraflı.Bunu engellemek için serverleri bikac günlügüne kapadılar yeni firewall yükleyecekler herhalde.Tahminimce bugün yada yarın açılır.
    Ayrıca şifremi yazıyorum giremiyorum diyenlere şöyle acıklayayım.
    http://clanlr.co.uk/status/index.php
    Bu adresden acık olup olmadıgına bakabilirsiniz.

Login: Açıksa şifre ve kullanıcı adınızı yazar karakter ekranına gelirsiniz
    Character: Açıksa karakterinizi seçersiniz.Girmek istediğiniz server altta açıksa girer acık değilse orada kalır.
    Aegis: Açıksa bu kanala girebilirsiniz
    Athena: Açıksa b kanala girebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1xXx3R -- 8 Ekim 2006; 22:51:15 >

• Saol F1xXx3R demek max sp ve max stat istiyor eleman ha :)) bu arada süper bir rose video su buldum yapan kisi hakikaten ustaca hazirlamis süper bisehttp://www.youtube.com/watch?v=4N10QX95nIw&mode=related&search=
  • arkadaşlar yeni oyuna baslicam bu filefront linki yok acilmiyor onunla ilgilenirseniz sevinirim bide sizler hangi serverda oynuyosunuz ve serverlar hep offline mi?
  • YA BEYLER BU FİLEFRONT LİNK KIRIK İNDİREMİORUM BİDE ÜYELİK ALIRKEN YOU HAVE İD GİBİ BİŞİLER YAZIO NASIL DÜZELTEBİLİRİM YARDIM PLS!!!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_erdil -- 10 Ekim 2006; 0:08:39 >

• arkadaslar bu topicki bayadır takip edıyorum oyuna baslamayı dusunuyorum ama yukarda arkadasında belirtigi gibi linkte sorun var downland edemiyorum oyunu, acıl yardım beklıyorum..
  • http://www.ruff-rose.com/download.asp buradan indirin filefront ta sorun var diyorsaniz asagida torrent linkide var.
  • kidd saol da filefront acilmiyor zaten olay orda bence filefront o dosyayi kaldırmıs bide torrenti nasil calistircam onu bi gosterirsen cok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: -venom-

kidd saol da filefront acilmiyor zaten olay orda bence filefront o dosyayi kaldırmıs bide torrenti nasil calistircam onu bi gosterirsen cok sevinirim

Toreent dosyasini indir Azereus yada Bitorrent gibi programlar ile torrent dosyasini ac ztn o inmeye başlar.
  •  Ruff-Rose Online
    beyler ben üye olurken bu hata yı alıorum gelibe üye olamıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_erdil -- 10 Ekim 2006; 17:58:43 >

• quote:

bu hata yı alıorum gelibe üye olamıorum

Kullanıcı adının kullanılıp kullanılmadıgını onaylatman lazım.Yanındaki CHECK ID butonuna tıklayacaksın.Aynışey mail içinde geçerli.
  • Filefront link calışmıyorsa bunları kullanabilrsiniz.

1) http
    2) ftp
  • Serverlar şu anda açıkmı ve herhangi bir sorun mevcutmu ? Ona göre oyunu indireceğim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

Serverlar şu anda açıkmı ve herhangi bir sorun mevcutmu ? Ona göre oyunu indireceğim ;)

+1
  • Carp dl'ye başladım yarına inmiş olur,haberin ola
  • hehe ben bu sorumun cevabını almadan indirmem zati kota sınırda :D
  • Bende indiricem yarın bakıcaz artık
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.