Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lyzerk

arkadaşlar oyunu yükledim sitedeki patch indirdi,m roseonline.exe açip upgreade yapdi. acc aldim giriyorum connect to server diyo ilk önce sonra please wait sonrada ... try again nasi çözebilirim yardim edin

arkadaslar cevap lütfen
  • tekrar dene dio bu cogu oyunda olur oyunun dolulugundan kaynaklanır ve sureklı deniyeceksin oyunla ilgili ozel bı durum varsa bilemem
  • valla orda yazan herseyi yaptim deniyorum deniyorum olmuyo hep ayni seyi veriyo
  • oyuna ozel birsey olabilir birinin oynayanlardan görmesini beklicen
  • öncelikle başka sorun olursa flyff başlığında sorarsan sevinirim. neyse wand veya staff mastery olmadığı için kullanacağın silah sana kalmış.fakat wandın dmg. i düşük olmasına karşın taşıdığın kalkan defansını yükselttiği için şu sıralar lvl 35-40 a kadar yararlı olur.daha sonra istersen staff istersen wand kullanırsın.staff in dmg i yüksektir critc. vurma şansı yüksektir ama critc. yeme şansında yüksektir.hoş zaten elementor olduğunda elementor skillerini wand kullanarak yapamazsın.

onun dışında sadece fire demişsin bu saçmalık olur. her yaratığın yanında elementini gösteren simgeler var.elementin karşı elementiyle saldırırsan daha fazla hasar verirsin.

ateş - su / su - elektrik / elektrik - toprak / toprak - hava / hava - ateş

yani yaratığın elementi atıyorum hava sen ateş büyüleriyle saldırmalısın.su elektrik büyüleriyle...
  • hmm bunu örendiğim iyi oldu sağol ben konun başlığını bile unutmuşum özür dilerim
  • arkadaslar dealer statlarini neye vermeli ??? acil lütfen
  • öncelik Conda herzaman, tüfek kullanmak istersen bunu Dex ile güçlendirebilirsin, top kullanmak istersende Str vericeksin, bunun dışında craft içinde Sen vermen gerekicek. Genel olarak bu şekilde, nasıl birşey yapacağına karar verirsen ayrıntılara girebilir ben yada buradaki arkadaşlar
  • ya ben bi soldier actim. lvl 16 ama skill acamiyorum. nasil vercem skill pointlerini skill accam??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

öncelik Conda herzaman, tüfek kullanmak istersen bunu Dex ile güçlendirebilirsin, top kullanmak istersende Str vericeksin, bunun dışında craft içinde Sen vermen gerekicek. Genel olarak bu şekilde, nasıl birşey yapacağına karar verirsen ayrıntılara girebilir ben yada buradaki arkadaşlar

Selam Fistan hayirli olsun modluk ilk olarak, senide kıdemli bir rose ci olarak burada görmek güzel bu stil tam senin sevdigin sekilde yani irose oynarsan bekleriz ekip full kasıyor :)
  • ya lutfen cevap verin ya. skillsiz cok zor kasiyorum.:(
  • Arkadaslar Türk guildi varmİ? varsa girebilirim lvl 45+ yim yakinda 70 olurum bide serverda oynayanlar NİCKleriniz yazarsaniz sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugsad

ya lutfen cevap verin ya. skillsiz cok zor kasiyorum.:(

zor kasiyosan oynama ilk defa bu kadar kolay bi oyuna zor diyeni gördüm sen bence oyun oynama
  • quote:

Orjinalden alıntı: monster30

Cevabın için tşekkür LORDFURKAN da ben o gün oynıodum fow'a(Forest Of Wisdom) 2 tane castle gearlı oyuncu girdi yanında da 30 a yakın kişi vardı acaba onlar GM miydi???Şaşırdım!!

bu dediğin olay imkansız ama oladabilir ama hiçççççççççççç ole bişi gormedim bnce ya senin dediğin gibi gm ydi yada oyunda castle gear var ki ozmn o kadar pahalı ki 100lvllilerde bile castle gear gormedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

Orjinalden alıntı: tugsad

ya lutfen cevap verin ya. skillsiz cok zor kasiyorum.:(

zor kasiyosan oynama ilk defa bu kadar kolay bi oyuna zor diyeni gördüm sen bence oyun oynama

lordfurkan adam gibi cevap versene adam skill nasi açiyoruz diyo sen ne diyon

sorunun cevapina gelince:
    zant da ortada bi meydan top gibi bi yer var onun yaninda bi general var orda soldier scrollarini bul en bastaki mavi çizgili kitapi al ve sonra onun yanindaki ni ve yanindakini al mavi kitabi 2 kere sol tikla sonra ötekileride s ye bas active bölümümne gel orda skilleri görürsün sonra bara yerleştir.

• Soldier skillerini zanttaki Leonard adli npc den alabilirsin tabiki biriken spleirne göre her skili aninda alamzsin cünkü. Bu arada oyuna yeni baslayanlar avrsa burdan söylesinler belki yardimim dokunu eger oyun iicnde bana ulasabilirseniz benim nick Matador. Bir de ben oyund abir kac turk guildi gördüm eger o guildlerden ardaslar varsa burada burdaki guildsiz ve türk guildine girmek isteyen arkadaslara sahip cıksınlar.

Bunlarda benim Scout tan bir kac SS.

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

Ruff-Rose Online

• Selam arkadaslar nasılsınız, @Kidd senin char baya iyi gözüküyor benimde lvl 107 sizin clan Türk clanimi yoksa karışık mı benim icin fark etmez bende alçak level clanlardan sıkıldım yer varsa sizinkine geleyim olur mu? Benim oyundaki nick Pittbull bana haber ver oldumu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodBat

Selam arkadaslar nasılsınız, @Kidd senin char baya iyi gözüküyor benimde lvl 107 sizin clan Türk clanimi yoksa karışık mı benim icin fark etmez bende alçak level clanlardan sıkıldım yer varsa sizinkine geleyim olur mu? Benim oyundaki nick Pittbull bana haber ver oldumu.

Selam bloodbat bizim clan gecici 3-5 arkadas öylesine girdik bu clana levelimiz artisinda biraz daha yüksek level bir clana girecez o yüzden öylesine takiliyoruz şu an ama sen genede oyuna girince beni ekle listene ben sana yardimci olurum :)
  • beyler sabahtan beri server kapalimi yokas bende mi sorun var?
  • Serverlar kapalı bugün açılmasıda cok zor deniyor bugün beklemeyin boşuna bence yarın bile açılmaya bilir :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.