Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serverlar nasıl iyi mi yaw,biri cvplasında gönül rahatlıgı ile indirelim
  • ya downlanda kore clienti diye yazıyo oyun eng. mi yoksa kore dilindemi?
  • quote:

ya downlanda kore clienti diye yazıyo oyun eng. mi yoksa kore dilindemi?

Kore clienti ama ingilizce.

quote:

serverlar nasıl iyi mi yaw,biri cvplasında gönül rahatlıgı ile ****

Ruff-Rose private bir server.Daha öncede yazmıştım orjinal serverler kadar oyuncusu var.Normal şartlar altında sorunsuz 7/24 çalışıyor.

quote:

Serverlar şu anda açıkmı ve herhangi bir sorun mevcutmu ? Ona göre oyunu indireceğim ;)

Şuan kapalı servere DDos ile saldıranlar vardı.Sorunu çozmeden acmayacaklarını söylediler.Serveri yada firewall değiştiriyorlar.Bikaçgün içinde tamamlanmış olacak dendi.

Bunlarda da bikaç video.
    Karakterler ve oyun hakkında epey eski bir video.
    Castle Gear
    Scout (Okcu Karakter)
    Tg video
    Tg video

• quote:

Orjinalden alıntı: Echo91

Rose Online'ı bedava oynamak isteyenler! Artık bedava oynayabileceksiniz! Nasıl mı?www.ruff-rose.com private serverı bedava bir serverdır yapmanız gerek sadece kayıt olup oyunu download edip oyuna girmek

kayıt kısyol linki

http://ruff-rose.com/member/register.asp

Download Linki

http://files.filefront.com/rose_736_736_krexe/;5402086;;/fileinfo.html

EDIT: Link Düzeltilmiştir..

Download Ettikten sonra yapmanız gerekenler

1- Oyunu indirdikten sonra oyunu yükleyin.

2-Bu Dosayayı indirin ve oyunun içine atın (ör: "C:\Program Files\Triggersoft\Rose Online\ROSEonline.exe" gibi)

3-Daha sonra oyunu açın ve upload olmasını bekleyin.Upload etmesi bittince ("PLAY ROSE" yazısı çıktığında bitti anlama geliyor) o pencereyi kapatın ve rose online'nın içine girip "TriggerDetect" dosyasını çalıştırın, ordan ekran ayarlarını yapın ve "Apply" ye basın.

4-"PLAY ROSE" tıklayın. Bu kadar...

verdiğin siteden download etmeyi beceremedimclient i.bu siteden hiçbişey indiremiyorum zaten..çözemedim yani..bide indirme ss leri olsa ne hoş olur değil mi

• quote:

Orjinalden alıntı: BloodBat

quote:

Orjinalden alıntı: -venom-

kidd saol da filefront acilmiyor zaten olay orda bence filefront o dosyayi kaldırmıs bide torrenti nasil calistircam onu bi gosterirsen cok sevinirim

Toreent dosyasini indir Azereus yada Bitorrent gibi programlar ile torrent dosyasini ac ztn o inmeye başlar.

19 kb iniyor .gerisi nerden bunun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: F1xXx3R

quote:

bu hata yı alıorum gelibe üye olamıorum

Kullanıcı adının kullanılıp kullanılmadıgını onaylatman lazım.Yanındaki CHECK ID butonuna tıklayacaksın.Aynışey mail içinde geçerli.

KANKA AYNI ŞEY BANADA OLDU AMA CHECK İD VE MAİL DEKİNEDE BASTIM OLMUYO BANA ÜYELİK ALABİLCEM BİRİ VARMI MSN ADRESİM BU msn : fatih_fb_er@hotmail.comKANKA ONDAN SONRA BİŞİ SİTE GİBİ KÜÇÜK KUTU ÇIKIO SONRA HMN YOK OLUYO SONRA MAİLDEKİNDE DE AYNISI OLUYO REGİSTER E TIKLIORUM EN ALTTA AYNI HATAYI GENE VERİOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_cocuk -- 11 Ekim 2006; 16:15:39 >

• beyler sizce ne olayim oyunu acabilirsem hawker mi soldier mi yani bi anlatin su olaylari aciklayici bi sekilde : saolun bu arada linkle ilgilenenler saolsun özellikle F1xXx3R saol eet bu karakter secimi ile ilgili bilgilendirilmek istiyorum :D
  • check id sorunu almamak için bütün harfleri küçük yazınız..

büyük harf istemiyor İD'ye..
  • YA BEYLER ÜYE FALAN OLDUM OYUNUDA İNDİRDİM AMA OYUNA GİRERKEN BİR PROBLEM ÇIKIOR VE OYUNDAN ÇIKARTIYOR SORUN NEDEN ÇIKIOR HERKEZDE BÖYLEMİ
  • BEYLER OYUNA GİRİORUM İD PASS YAZIORUM VE SO RA DONUYOR ALT+TAB YAPIYORUM VE BU HATA ÇIKIOR OYUNA NASIL GİREBİLİRİM İŞTE BU HATA
     Ruff-Rose Online
  • ya bence anladigim kadariyla uyeligin aktive edilmemis bende serverlar su an calismiyor diyor hep ki anlasilan oyunu oynuyamicaz

• serverkapali diyoruz ya
  • yeniden baktim ayni errorü bendede verior beyler yardim F1xXx3R sen bilirsin nedir bu ne zaman oynucaz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lyzerk

serverkapali diyoruz ya

KANKA ÇOK SAOL NE ZMN DAN BERİ KAPALI VEYA NE ZMN AÇILIR BİLGİ LÜTFENAYDINLATIN BİZİ LÜTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfb_cocuk -- 11 Ekim 2006; 22:05:42 >

• beyler bu karakterler hakkında bilgi istemistim :) saol bu arada yukardaki linkten server durumuna bakabiliyoruz. Karakterler hakkında bilgilendirin beni

• beyler oyunu downland ettım yapılması gerekenı yaptım her sey tamam. oyun acılıyor girmek ıcın ID ve PASS. yazıyorum bı hata veriyo acc aktif yani geriye server mi yok diye bılıyoruz eger oyleyse ne zaman olucak bu server bılgısı olan varmı ?
  • @destino29 o hatayı İD'de büyük harf bulunursa yapıyor,bendede ole yapmıştı
  • ID de destino29 .. aktif de edildi
  • yada biriniz bana nasıl acc yi nasıl aktif edicegimi soylesın belkı orda bı yalnıslık yapıyorumdur...
  • foruma gir admine pm at ingilizce tabi o senin acc active eder bu arda kac kere soyliycem server kapali bosuna indirmeyin su oyunu
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.