ya skilleri nasıl aççaz jop seççez ya birisi söyleye bilir mi lvl 11 oldum 1 tane skill açamadım
quote:
Orjinalden alıntı: gsliyim
ya skilleri nasıl aççaz jop seççez ya birisi söyleye bilir mi lvl 11 oldum 1 tane skill açamadım
Zant şehrindeki Chief ve yanındaki npc den oluyor.Bunlarla tanış bakalım, belki yardımcı olabilirler
oda bisi ben 20 oldum 20 de acılır dıye gene acılamdı zant sehrinde npc yi bulup konustum gorew verdi cok tuaf bısı bı haltta anlamadım.. bilen varsa hawker olucam anlata bılırmı ne yapacagımı...
ben akılsızcana ben npcden bi tane kitap aldım trader,sit,party kitabları bunlar ne işe yarıyo?
ya benim account um hala activite olmadı
bu sorularin hepsi topic icerisinde daha önceden cevaplandi. Sayfalari bir arastirin sirasi ile karsiniza cikar.
yaw lord furkan kardeş ben oyuna yeni baslıcam sizin servere gelsem beni senin guilde alımısın
name:serdar59
buyuk kucuk harflere tikkat ed
umarım olumlu cvp yazarsınkorn(coming undone)
quote:
Orjinalden alıntı: destino29
oda bisi ben 20 oldum 20 de acılır dıye gene acılamdı zant sehrinde npc yi bulup konustum gorew verdi cok tuaf bısı bı haltta anlamadım.. bilen varsa hawker olucam anlata bılırmı ne yapacagımı...
aynı durum bende de vardı hatırladıgım kadarı ile yrd olayım sana
Zant Sehrınde Chief e Gidiyorsun yanında Npc den Job 1 görevini seciyorsun ... Seni Saint plains e Yollıyacak Amirard a gidieceksin denız kenarındakı ıskelede beyzade orda beklıyor ...oda seni tekrar Zant a yollıyacak ve Hawker ı sececeksın .. Sonra Senı shenon a yollıyacak Oda Luxem sehrınde( Zant an girdikten sonra sol asagı ya ın karsına bır kopru gelecek.. kopruyu gec hemen sagda oralarda bulamazsan orda öldürt kendini Current de hemen yakınlarında dogarsın... oda sende 15 tane Dew Crsytal ısteyecek onları Su yesıl Kurtları öldürerek toplıyacak Mother(anne) olanlardan sonra tekrar shenon a geleceksin.. ve job u yanı gorevını almıs olacaksın .....
quote:
ben akılsızcana ben npcden bi tane kitap aldım trader,sit,party kitabları bunlar ne işe yarıyo?
yok onlarsana herzaman lasım olanlar zaten
trader (bır baskası ıle trade yanı ıtemlerı alıp vermene yarıyor) sit (oturma skılı oturarak canını yukselte bılıyorsun) Party(adı uzerınde dıger oyuncularla partı yapmanısaglıyor)
zaten 50 Zulıe bısı deil para olrak ılerkı lvl larda 30000 Zulıe skıl kıtabı alacaksın onlara dıkkat etmelısın
ya ben giremiyom bana acc verecek olan varmı
az evvel oyunda ıken desertta basıma söle bı olay geldi sizlede paylaşmak ıstedim
quote:
Orjinalden alıntı: crazyknıght
ya ben giremiyom bana acc verecek olan varmı
bana özelden msg at sana 1 acc vereyım
quote:
Orjinalden alıntı: bykihl
quote:
yok onlarsana herzaman lasım olanlar zaten
trader (bır baskası ıle trade yanı ıtemlerı alıp vermene yarıyor) sit (oturma skılı oturarak canını yukselte bılıyorsun) Party(adı uzerınde dıger oyuncularla partı yapmanısaglıyor)
zaten 50 Zulıe bısı deil para olrak ılerkı lvl larda 30000 Zulıe skıl kıtabı alacaksın onlara dıkkat etmelısın
peki kitaplar ne işe yarıyo nasıl kullanılıyo?zaten çırdırıcam skill açamıyom yaa gıcık oldum. araba nasıl alınıyo bide?
kardeş attım ozel mesaj
ya ensonda ki resimde hanı su BYKihl in resminde bissürü kutu war o kutular ne biri bana açıklayabilirmi???????????
bu arada annem adsl faturasını görünce beni kırbaçlıcak valla aynı böleondan sora ben olucem kota 3 gb iken ben 9 gb lik download yaptımaywatı yedim
quote:
Orjinalden alıntı: serdar59
ya ensonda ki resimde hanı su BYKihl in resminde bissürü kutu war o kutular ne biri bana açıklayabilirmi???????????
bu arada annem adsl faturasını görünce beni kırbaçlıcak valla aynı böleondan sora ben olucem kota 3 gb iken ben 9 gb lik download yaptımaywatı yedim