Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu da benim server eğer istek olursa türk serverini kurabiliriz. iyi oyunlar
     Ruff-Rose Online
  • su an calısan bildiginiz rose private server var mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frankenberry

su an calısan bildiginiz rose private server var mı acaba

evet cok var ama clientlerini indirmen gerekıyor genelde bızler kore server ında oynadıgımız için diğer clientleri indirdikten sonra oynayabilirsinwww.gamestop100.com a bakabilirsinn........
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

bu da benim server eğer istek olursa türk serverini kurabiliriz. iyi oyunlar
     Ruff-Rose Online

kurun kurun gerçi oyunu biraktim ama türk olursa oynarim bide orda charm manyak olur
  • Arkadarşlar Ben Ruff-Rose Oynuyorum Şuan serverlar bakımda....(Yardıma İhtiyacı Olan Yazsın)Alın Bunda Benim Ve Arkadaşımın Resmi Çok Uyumlu olmuşuz

• Yaw Arkadaslar Serverlar Bakimda Falanmi Acaba Giremiorm Bi Turlu Benim adslde sorun vardi sitesinede giremiorum baska giremeyen varmi
  • beyler bende o kadar sıkıntı dan sornra oyunun kurup girmeyi başardım ancak acc yi yazdıktan sonra giriş yapamıyorum server kapalı mı yoksa sorun bende mi yardım pls
  • 3 gundur ortalama 15 saat serverdaym. Server kapalı falan diil.
  • Ruff-Rose Oynuyanların İsimlerini Alabilirmiyim???
  • keshberfo : Hawker lvl 32
    TeRZi : Dealer lvl 20
    k3shb3rf0 : Soldier lvl 25

walla 3 gündür Zant da bariyom türk yok mu!!! falan die ama daha hiç msj gelmedi. Walla oyunu fazla bilmediğim için oyunu bilen ve oyun içinde bana yardım edecek herkezden yardım beklerim. Şu sıralar k3shb3rf0 la oynuyorum. Malum server 1x ve zuly sorunu yaşanması çok normal, hawker a ok alacak bile para kalmadı :) o yüzden soldier la zuly ve craft iin gerekli itemleri toparlamaya çalışıyorum.
    oyunu ilk kez oynayacak arkadaşlara tavsiyem, doğduğunuz yerdeki 2 npc ile de her konuda konuşun, ekranın üstünde çıkan TİP lere dikkat edin bazen çok güzel şeyler kapabiliyo insan ordan, her gördüğünüz yeşil şapkalı amcadan buff isteyin :P, babanıza bile güvenmeyin.
    walla oyunu beyendik Grafiklere laf eden arkadaşlar sanırım grafik olayından anladıkları şey baya farklı. Oyunun grafik motoru cidden sağlam, taktir ettim doğrusu. LineAge den sonra sarabilecek güzel ve eğlenceli bi oyun bulmuş olduğuma sevindim.
    Oyun içinde nasıl PM yollanır hala bilmiyorum, umarım en yakın zamanda bana bunları anlatacak MASTER bi arkadaş edinirim. Şimdiden herkeze bol lvl, bol ETC :)

Not: genelde Athena dayım daha boş daha rahat quest yapılıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 21 Kasım 2006; 18:57:20 >

• alla alla nie giremiyom acaba bi fikri olan yada ayni sorunu yaşayan war mı ??
    "cannot to connecting to server" hatasi
  • arkadaşlar bu maskelerden elde edilen "Charm" ne işe yarıyo ? bunu bi türlü çözemedim. Biri anlatırsa sevinirim. Bu arada serverda hala tek bir türke bile rastlamadım :( bi de Screan Shot aldıımda bu şekilde çıkyo bunun sebebini bilen warsa söyleyebilirmi lütfen.
     Ruff-Rose Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 22 Kasım 2006; 15:58:37 >
  • Arkadaşlar fazla Acc si olan varmı 24 saat geçmesine rağmen üyelik açılmadı lütfen yardım edin oyunu yükledim ama acc yok bir mmorpg hastası için indirdiği yeni oyunu deneyememek nedir bilirsiniz herelde
  • walla bende sadece tek Acc var lazım olacağını bilsem ilk aldıım gün 2-3 tane daha alırdım :( ama benim onayım 1-2 gun içinde geldi. serverda da genelde 2000 kişi var yakın zamanda onaylanır üyeliğin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

walla bende sadece tek Acc var lazım olacağını bilsem ilk aldıım gün 2-3 tane daha alırdım :( ama benim onayım 1-2 gun içinde geldi. serverda da genelde 2000 kişi var yakın zamanda onaylanır üyeliğin.

İlgilendiğin için saol arkadaşım ne yapalım beklicez mecbur
  • abi flie fronta giriom abuktan şeyler çıkıo aslı sitesinden indirsem bişi fark edio mu
  • arkadaşlar rose onlineye girebilmem için 252 MB lık bi patch varmış. bi arkadaşımız topic açmış. onu indirmemiz şartmı yoksa bu rose online launcherden kendisi hallediyormu o işi. bide ben oyuna giriyorum accountum aktif değil id ve şifre yazıyorum bana cannot server diyor. halbuki accountu tanımaması lazım değilmi. beni biraz aydınlatırsanız mutlu olurum. saygılar ve teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eddyy_law

arkadaşlar rose onlineye girebilmem için 252 MB lık bi patch varmış. bi arkadaşımız topic açmış. onu indirmemiz şartmı yoksa bu rose online launcherden kendisi hallediyormu o işi. bide ben oyuna giriyorum accountum aktif değil id ve şifre yazıyorum bana cannot server diyor. halbuki accountu tanımaması lazım değilmi. beni biraz aydınlatırsanız mutlu olurum. saygılar ve teşekkürler...

oynamak istediğin server ın clientini indirmek zorundasın ....

indir acc al oyna o kadar basit
  • Download Linki kırıkmı?
  • CyberAngel_II serwerı hayata geçirmen imkansız.boşuna uraşma bence okadar kodu kimse giremez.hazır oyun oyna bence
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.