Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2 gun once aldım hala activite olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyknıght -- 21 Ekim 2006; 15:36:04 >
  • TRose.exe giriş noktası bulunamadı diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyknıght

ben 2 gun once aldım hala activite olmadı

tekrar al aktıvasyon e maili gelmıyor haberın ola
  • ya oyuna girdim start a tıklıyom waiting diyo girmiyo
  • aynı sey banada oluo waiting dıo bekle babam bekle ama bısı oldugu yok
  • ya ben mace olcam ama gorev verdı mace olmak ıcın trydeh told you about a recipe for creating a simle sleeping potion first,bring 20 flanae seeds to tryted old you about flan dıo ne toplıcam ne yapcam solersenız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MASTER_online

ya ben mace olcam ama gorev verdı mace olmak ıcın trydeh told you about a recipe for creating a simle sleeping potion first,bring 20 flanae seeds to tryted old you about flan dıo ne toplıcam ne yapcam solersenız sevınırım

flane ler cıcekler hanı su Luxemdekılerden alt kısımda var shenon un alt kısmında bulabılırsın onlardan toplaman gerekıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazyknıght

ya oyuna girdim start a tıklıyom waiting diyo girmiyo

bendede aynı sorun oluyor abisi ama ne yapacagımı bılmıyorum sanırım server doldugu zamanlarda belırlı IP girişine ızın verıyor olabilirler ? gibime geliyor ..............
  • bende 50 lvl oldum araba quest ıne basladım aksam ama 6 kere butun ulkeyı bastan asagı gezmekten deli oldum ya ... bu arada server bıraz gerı alınmıs sanırım ? aklınızda olsun benım karakterın uzerındekı kıyafetler gerı gelmıs galiba yada aksam uyku sersemı değiştirmemişim :)
  • bu arada oyundakı turkler ne zaman nerde onlıne oluyor ark lar .... bırbırımızı bıraz kollasak brezilyalılarda (BR) fransızlarda;;(fr) italyanlarda(İT) ler bırbırını cok tutuyor kendı dıllerınde olmayanlara buf bıle vermıyorlar bırakın konusmayı ..... benım oyundaki adım simeranya / BabyFace ekleyın görüşelim birbirimize destek cıkalım ........
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykihl

bu arada oyundakı turkler ne zaman nerde onlıne oluyor ark lar .... bırbırımızı bıraz kollasak brezilyalılarda (BR) fransızlarda;;(fr) italyanlarda(İT) ler bırbırını cok tutuyor kendı dıllerınde olmayanlara buf bıle vermıyorlar bırakın konusmayı ..... benım oyundaki adım simeranya / BabyFace ekleyın görüşelim birbirimize destek cıkalım ........

Korkma abi,ben senin arkandayım...Ben varken sırtın yere gelmez . Bide oyuna girebilsem...
    Bu arada biraz sabredersen ben sana mercedes alıcam.
    Bunu yazan sizi seven BİR GARİBAN

Ruff-Rose Online

• quote:

Orjinalden alıntı: AzteK

quote:

Orjinalden alıntı: bykihl

bu arada oyundakı turkler ne zaman nerde onlıne oluyor ark lar .... bırbırımızı bıraz kollasak brezilyalılarda (BR) fransızlarda;;(fr) italyanlarda(İT) ler bırbırını cok tutuyor kendı dıllerınde olmayanlara buf bıle vermıyorlar bırakın konusmayı ..... benım oyundaki adım simeranya / BabyFace ekleyın görüşelim birbirimize destek cıkalım ........

Korkma abi,ben senin arkandayım...Ben varken sırtın yere gelmez . Bide oyuna girebilsem...
    Bu arada biraz sabredersen ben sana mercedes alıcam.
    Bunu yazan sizi seven BİR GARİBAN

Ruff-Rose Online

Eyvallah kardesım saolda sen wow a gırdın unuttun bızı oyuna gırdıgın yok sen benden once basladın oyuna senın 2 katın oldum sen daha 30 sun ben 50 oldum :) bu nası olucak kardesım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykihl -- 24 Ekim 2006; 19:43:58 >

• arkadaşlar rose açıldı ama ufak bir sorun war ama düselcek bn dün akşam oynadm sadece aegis açık şuanda
  • oyunu yükledim dediklerinizi de yaptım fakat play e basınca LOAD ERROR ''Not Found Resource File [3DData/Control/XML/UI_strID.ID]'' diyo bu ne bi yardımcı olursanız sevinirim
  • tamam arkadaslar onu hallettim simdide login olamıyorum cannot the the server please try again later diyo o neden ?
  • bu sorunuda hallettim galiba daha acc aktivite edilmemiş :( hazır bana verebilecek biri yok mu?
  • Bende Aege flmda acık deil..
  • bu oyunda da silkroad ve knightta olduğu gibi oyuna girmek dert mi yoksa bir tıklayışta girilebiliniyomu?
  • benim acc hala aktif olmamış niye 24 saat geçti
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.