Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eddyy_law

arkadaşlar rose onlineye girebilmem için 252 MB lık bi patch varmış. bi arkadaşımız topic açmış. onu indirmemiz şartmı yoksa bu rose online launcherden kendisi hallediyormu o işi. bide ben oyuna giriyorum accountum aktif değil id ve şifre yazıyorum bana cannot server diyor. halbuki accountu tanımaması lazım değilmi. beni biraz aydınlatırsanız mutlu olurum. saygılar ve teşekkürler...

manual oluyo bildiğime göre manual dene olmasa indir ama baya karışık bişe.
  • ruff daki charlarınız kaç lvl ?
  • ruffun en büyük savaşı

Ruff-Rose Online
  • ARkadaşlar ben bunda üyelik alamadım bana yardım eder misiniz???????Fazla üyeliğiniz warsa we bana werirseniz çok sevinirrim
  • alalaaa bu kadar turk war mıydı bu oundaisimlerinizi yazında bilelim baribenim IGN:PrivatE,Bushi,jRaider en cok private layım ama lvl 8x Knight
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

arkadaşlar bu maskelerden elde edilen "Charm" ne işe yarıyo ? bunu bi türlü çözemedim. Biri anlatırsa sevinirim. Bu arada serverda hala tek bir türke bile rastlamadım :( bi de Screan Shot aldıımda bu şekilde çıkyo bunun sebebini bilen warsa söyleyebilirmi lütfen.
     Ruff-Rose Online

Charm: Görevlerde daha fazla ödül + para kazanmanı sağlar ve kimse emin olmasada bourgeois için kaliteli malzemelerin düşüş şansını arttırıyo. Ekran görüntünün öyle olmasının sebebide, oyunu 16 bit de çalıştırman. 32 bit ile çalıştırırsan düzgün bir ekran görüntüsü alabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker92

ARkadaşlar ben bunda üyelik alamadım bana yardım eder misiniz???????Fazla üyeliğiniz warsa we bana werirseniz çok sevinirrim

kardeşhttp://www.ruff-rose.com/register.asp bu adresten kolayca alabilirsin üyelik en geç 2 gün içinde aktif oluyor dene olmasa yardımcı olurum sana iyi oyunlar
  • Yaw bende bi problem var server danmı bilmiom Ne zaman girmeye çalışsam accaunt kullanımda diyo giremiyom acc ı çaldışmışta olamam oyundaydım oyun takılınca makinaya ress attım böyle oldu öteki charlada giremiom Downloading avatar da kalıyo :( bi yardım edin

Bu arada Clan ı olmayan Türkleri Clanımıza davet ederiz ^^ %100 Türk clanı İsmi : 1st

Lider : PittBull ( forumdaki adı kidd )

Bana da pm atabilirsiniz yardımcı olurum : ( SoulSacrifice ) tabi önce şu problemi aşmam lazım :D
  • Char Select: Down. şuan meraklanma bi sorun yok kimse giremiyo oyuna
  • Çok saol walla bende benim chardamı bişi var diyodum çünkü acc kullanımda yazıodu
    Bu günlük bu kadar yeter artık yarın devam ederiz herkeze ii geceler
  • yok maint var birazdan açılır.
  • Yuh ya, arkadaşın birini tatlı dille yerin dibine soktuk diye yazımızı sildiler, ana avrat sövmüş olsaydım yazım haftalarca kalırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sapmura -- 9 Şubat 2007; 3:06:29 >
  • Arkadaşlar bende oyuna yeni başladım(lvl 52 hawker okçuyum scout olmayı planlıyorum.)Benim statlaım hakkında bazı sorularım olacaktı str:55 dex:100+(104 felan olması lazım) con: 40+(43 felan olması lazım) sen: 60 ben bu charı bol crit atan skill kullanmayan bir char olarak dizeyn ettim o yüzden atk skillleri kullanmıyorum hep düz saldırıyorum.Skillerim Bow&Battle mastery 10 Hawker Sprit 8 Sprint 7 Speed Shot 3 Birde bu Hawk Shotu açabilmek için ilerde (Scout olunca) Aim Shot veriyorum mecburen oda 8 şu an 10 olunca daha skill vermeyi düşünmüyorum.Şimdi bazı sorularım vardı
    1)Bu fire arrow metal arrow vs. arasındaki farklar nedir acaba bunu anlayamadım.
    2)Ben şimdi skill pointlerimi biriktirsem Scout olunca 0 lanmazlar değil mi?(Hawker skillerini buildime yakın bulmadığımdan scout olunca kullanmak istiyorum skillerimide)
    3)Bazı yerlerde araba schematic felan scrolllar gördüm parçaların yarı fiyatına ben araba kullanma skillini açyım ama 170k param olduğundan 1 tane edinemedim bu scrolları alsam araba yapabilirmiyim?
    4)Yukardaki buildim doğrumu o konudada yardımcı olursanız :))
    5)Salakça olacak ama whisperda atmayı beceremiyorum nasıl atılıyodu bu @ işareti atmaya çalışınca quest açılıyorda :D
    Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

• Öncelikle daha fazla str verme artık. Scout'un str ye ihtiyacı yok onun yerine ana stat harici (dex) con+sen gitmen lazım 2-1-1 gidebilirsin. Araba konusuna gelince zaten hawkersin ilerde mspeed'in dahada artacak yani arabaya fuzuli masraf olur buff aldin mi araba ile ayni hizda kosuyor olman lazım, ama illa araba istiyorsan junonda mildun adlı npc den araba questini alıp yapman lazım ilk önce. schematiclere gelince evt onlar neyin parcasi ise o itemin yapılmasını sagliyor örnegin sporty schematic spor araba frami ve canti yapmaya yarar bunlarida artisanlar craft ediyor tabiki malzemeleri toparlaman lazim ilk önce craft malzemeleri icin BURAYI incelemeni tavsiye ederim bazı craftların ne tür malzemeler istediğini bulabilirsin. whisper icinde "@" işaretini yapmak icin alt+64 yolunu dene kolay gelsin.

• Pekala Statları resetleme şansımız var mı varsa 52 lvl
    için maliyeti nedir sitede bir bow hawker guide buldumda benim lvlım için str:25 dex:111 con 40 sen 45 demiş ama ben dediğim gibi skill kullanmadan avlandığım için sen benim için önemli bu buildi biraz değiştirip stat resetleyebilirsem seni 60 conu 50 stryi 25e felan düşürüp gerisini dex vermek istiyorum.Birde guildinize kaç lvl üzeriinsan alıyorsunuz?Kasmak için güzel türk partileri istiyorum ama bulamadım bir türlüde bunun için bir türk guildi çok güzel olur :))
  • Stat reset yok
  • RUFF ROSE PARALI MI?
  • Benim bildiğim paralı deil çünkü bu kadar kişi yazı yazmış :D
  • NE BİLİYON BELKİ ONLAR PARA ÖDÜYO
  • Oyunun cok beter hastasıyım ama su Dc porblemim olmasa cok tatlı olcak Dc problemim yüzünden oyundan sogudum.

Oynamayı istiyorum ama Dc Problemi ahhh ahhh ahhh uzun süredir oynamıyorum.

Acc: Kunt [Scout] TurkuazTR [Raider]
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.