Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • soldier görevinde honey bee görevi diye bişey veriyo bunu nasıl yapıyoruz..
  • 10 honey bee kesmen lasım bak 1 tane kes sonra quest e bak orda itemi gorursun 10 tane kescen :)
  • upgrade nasil yapilioyo ? bilen arkdaslar soyleyebilirmi... hani yiice aciklasin ama ne gerekiyo nerden buluruz, nerde yapariz. lutfen.
  • etc kısmında bir sürü material birikti bunlar ne işe yarıcak?? bi de boş bir takıya nasıl taş koyuyoruz??
  • ONLAR CRAFT İÇİNDİR DEALERSAN ONLARLA İTEM YAPABİLİRSİN CRYSTAL BASMAYİ BNDE BİLMİYORUM
  • www.roseguru.com adresinde hangi materyalin ne ise yaradigini ögrene bilirsiniz. Upgrade hakkinda bilgide sanirim o sitede vardir site ingilizce bu arada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEaK35

etc kısmında bir sürü material birikti bunlar ne işe yarıcak?? bi de boş bir takıya nasıl taş koyuyoruz??

bos taki yada sol ust köşesinde yuvarlak olan itemlere taş koyabiliyorsun, str, dex, attack speed vs gibi ozellikleri olan taşlar ama. taşı itemin ustune surukle birak, oluyormus. bende oyunda sormustum yabanci birine.
  • arkadaslar sizden ufak bi iğlik isteyebilirmiyim bende bu serverde daha yeni basladim yawaş yawaş ogrenmeye calişiyorum neyse sizden istedigim her classin lvl 10 class questlerinin nasıl yapildigini yazarsaniz cok sewinirim... MeseLa gorev kimden alinir hangi hayvan nerde avlanir fln filan yazarsaniz sevinirm :) mesela ben hala dealerin master questinde ne yapacagimi bulamadim :D simdiden cok teşekkürler
  • Türk guildi Yok mu? varsa bende girebilirmiyim levelim 39. oyundaki ismim 39FB1907
  • Meslek secimi lvl 10 da yapiliyor Zantta warren diye 1 npc var ondan olmak istadiginiz meslegi secip quest bölümünde yazan npc yi bulmaniz laizm npc leri mapten bakarak bulabilirsiniz. Ayrica quest bölümünde baska bir haritaya yoluyorsa sizi orayida mape bakarak bulanilirsiniz. kesmeniz gerek yaratiklarda gene quest bölümde yazar ve o yaratiklarin hangi haritada oldugu zor bir olay degil genelde ya valley of luxem towerda yada adventure plainde oluyor lvl 10 meslek questi yaratiklari bol sans herkese.

Oyun türk guldi var baya onlari bulmaniz laizm sahsen ben kendim su an bir guildte degilim ama baya bir turk guildi gördüm.
  • türk guildi olarak half life bide antolia yi biliyorum tek bnde kurmak istiyom para var ama aciyorum
  • bu oyun beta sını oynamıstım cok hosuma gitmısti simdi privatesini cıkarmıslar gercekden cok sevındım ama private serverlarda fazla dayanmazki neyse nereye kadar dayanırsa oraya kadar oynayalım bizde ^^ hadi kazamız Mübarek olsun
  • quote:

1- Oyunu indirdikten sonra oyunu yükleyin.

2-Bu Dosayayı indirin ve oyunun içine atın (ör: "C:\Program Files\Triggersoft\Rose Online\ROSEonline.exe" gibi)

oyunu indirdim ve yükledim ancak 2. madde de hangi dosyadan bahsediliyor yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan278 -- 19 Eylül 2006; 19:04:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslan278

quote:

1- Oyunu indirdikten sonra oyunu yükleyin.

2-Bu Dosayayı indirin ve oyunun içine atın (ör: "C:\Program Files\Triggersoft\Rose Online\ROSEonline.exe" gibi)

oyunu indirdim ve yükledim ancak 2. madde de hangi dosyadan bahsediliyor yardımcı olurmusunuz

bu dosyayı yazısının üstüne gel bak orda bi sürpriz var

• bu dosyayıda indirip denildiği gibi yaptım bu sefer
    "check fail trigger VFS.dll hatası veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan278 -- 19 Eylül 2006; 20:38:07 >
  • Evet bu oyun süper diger mmorpg lerdne farkli karakter gelisimi ile olsun pvp sistemi ile olsun hepsinden iyi bence graifkleri anime tarzi anlamayan bazi kisiler tarafindna ön yargi ile yaklasilsada gercektne cok kaliteli bir oyun Rose online. oynayan herkse kolay gelisn takildiginiz yerleri sorun yardimci olmaya calisayim.

Oyunu acamiyan arkadaslar ben öyle bir problemle karsilasmadigim icin o konuda bir yorumum yok ama oyun forumuna bakarim siizn icin.
  • Forum donanimhaber olarak hepberaber bir guild kursak arkadaşlar ? Nasıl olur ? tabi guild master yüksek lvlli ve oyun bilgisi olan bi arkadaş olsun mesela Kidd bayagı yardımcı olmaya çalışıyor bizlere, guild masterlıgına aday olarak görüyorum, Tabi kendiside kabul ederse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstract -- 19 Eylül 2006; 21:13:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Abstract

Forum donanimhaber olarak hepberaber bir guild kursak arkadaşlar ? Nasıl olur ? tabi guild master yüksek lvlli ve oyun bilgisi olan bi arkadaş olsun mesela Kidd bayagı yardımcı olmaya çalışıyor bizlere, guild masterlıgına aday olarak görüyorum, Tabi kendiside kabul ederse..

DH olarak guild fikri güzel bence..Hem yardımlaşma açısından daha kolay olur..bende kurulmasından yanayım
  • beyler ben yeniuye oldum siteye size ruff rose online hakkında bir sorum olucak dun aksam tam 3 farklı email adresinden uyelik aldım ama aktivasyon kodu hala gelmedi napıcam... oyunu fln kurdum hersey hazır birtek uyelik yok:( yardım edebilrseniz mutlu olurum....
  • aktivasyon kodu gelmiyor ztn üyeligini gm ler onayliyor 1 gün sürüyor onaylamalari yairn bi girmeyi dene accountun ile o zmn girebilirisn sanirim.

Bu arada guild kurun arkadaslar ben oyunda size her türlü destegi veirirm. Ama su an icin bir guilde giremem o kdr sık oynayamiyorum cünkü. donanim haberden kac kisi var her kes yazisn kimler girecek guilde ona göre ben size guild kurmaniz icin maddi destekte saglarim. İslerimi halledincede bend egelirm araniza.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.