Şimdi Ara

Ruff-Rose Online (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
1
Favori
47.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yaw? Server'a neden bağlanmıo bende anlamadım ama ben bağlanabiliom.
  • Ya bU oYun Flyff'ye aşırı benziyor oynanabiliriği onun gibi mi? Hiç hoşuma gitmemişti flyff
  • ben oyuna baslıcam fakat üyelik alamıom site acılmıo öffff
    bide bu oyunu direk dowload edip instal edip patıcını yukleyip direk giriyon dimi daha puruz varmı?
  • oyuna update filan yaptıkdan sonra driket girion sorun yok
    flyff ye benzio gibi gorunsede bence daha zevkli tavsiye ederim flyff deki gibi lwl atlamak zor deil
  • EVET FLYFF DAN DAHA ZEVKLİ FLYFF DA OYNADIM 42 LVL KADAR BNUDA AMA BU HEM BİRAZ DAHA KOLAY HEMDE GRAFİK EĞLENCE VE HER TÜRLÜ YÖNDEN DAHA ZEVKLİ
  • ya ben daha önce oynamıştım rose u ancak paralı olduktan sora vazzgeçtim. bişi sormak istiyorum beta sürümüyle çalışır mı yedeğe almış olmam gerekiyo çünkü? çalışırsa çok iyi olucak yoksa yine yavaşcana indircez. vede ingilizceniz varsa rose un forumlarına girin girin buildler hakkında bilgiler var bende belki bazı classlar hakkında stat bilgileri verebilirim yeterli bilgim varsa sorduğunuz konuda. pm atın yeter.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanz2

ya ben daha önce oynamıştım rose u ancak paralı olduktan sora vazzgeçtim. bişi sormak istiyorum beta sürümüyle çalışır mı yedeğe almış olmam gerekiyo çünkü? çalışırsa çok iyi olucak yoksa yine yavaşcana indircez. vede ingilizceniz varsa rose un forumlarına girin girin buildler hakkında bilgiler var bende belki bazı classlar hakkında stat bilgileri verebilirim yeterli bilgim varsa sorduğunuz konuda. pm atın yeter.

sanmıyorum betada eksik olan şeyler olabilr
  • ben beta zamnında oynamıştım da denerim. belki olur.

ekleme: eğer hangi serverda oynadığınızı sölerseniz sevinirim. lvl lar düşükken bir server da toplanalım bence. sizler için uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanz2 -- 4 Eylül 2006; 16:21:02 >
  • Beta zamanında bende oynadım Nikin neydi belki tanırım :) ayrıca oyunu yeniden indirmen lazım.

Ve büyük haber!

Rose Online Evolution Pacht geliyor! Evolution = Evrim. Yeni pacth le birlikte neredeyse herşey değişiyor!Merakla Bekliyoruz :)
  • 2 serverda aynı istediğin servera girebilirsin.
  • tüh ya ama tanımazsın fazla gelişmemiştim. yeniden mi indirmem gerekiyo? off kotu olmuş ya yeniden indirecez o zman. sen na ya dvm edicekmisin yoksa ruff mı oynıycaksın.? he birde beta için bir program vardı eğer serverlar dolu ise bilgisayar kendi kendi ne giriş yapıyodu biri çıkıncaya kadar(senin bişi yapmana gerek yoktu, program ismini hatırlamıyorum) bu program işe yararmı ruff dada

Ekleme: arkadaşalr eğer isterseniz tabii msn adressleriniz verirseniz sevinirim msn den konuşabiliriz oyun hakkında belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanz2 -- 4 Eylül 2006; 16:34:28 >
  • zaten ruff da serverlar dolmuo ki :D o programa gerek yok.Na yı Bıraktım zaten 1 aylık üyeliğim bitmiş.Na daki adamı satcam.Şimdi ruff rose a giriom ;)
  • ok furkan sen şuan konu içerisindesin senin msnin varsa konuşabiliriz eğer istersen.
  • yaklaşık kaç mb lik bir patch bu
  • 90 Mb
  • vede echo bir clan kursak. burada n gelcek olanalar için gelenler girer. ok mi?
  • furkankoc1261@hotmail.com tüm roseciler eklesin :D
  • clan kurarız kurmasına ama 1 mil para lasım biriktirmeye çalışıyorum sizde biriktirirseniz daha çabuk clan kurarız..
  • ya ben başlasaam bi gunde bayağı kasabilirim ancak şehir dışında olduğum için kasamıyorum

ekleme: echo abi pmi ne bakabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanz2 -- 5 Eylül 2006; 13:38:58 >
  • Evet takildiginiz yerler olursa buradan sorun yardimci olmaya calisayim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.